wzrd


oh trey...


veckans och helgens planer!

HEEEEY! where ma money aaat??? jk. har sagt den där meningen ett antal gånger idag. har pengar men känns ändå som de inte räcker... fan önskar man hade alla pengar i världen. dock är inte pengar allt. man blir inte lyckligare för att man är rik. true shit.

Igår var det min födelsedag. nu är jag 17 år. så om någon frågar hur gammal jag är kan jag nu stolt säga att jag är 17 år. fuck yeah! Mamma, Pappa och syster väckte mig på morgonen och sjung för mig, hade tänt ljus och så fick jag presenter, jag fick ett halsband, en ring, Rihannas parfym och pengar. tror inte det var något mer. Himla gulligt av dem att väcka mig på det sättet. glad blev jag!

Efter skolan bjöd min underbara vän Veronica mig på Fika. Jag tog en Jordgubbsbakelse och jordgubbssaft. märks det att jag tycker om jordgubbar eller? japp. det bästa som finns. Veronica är det bästa som finns. är så sjukt glad att jag har dig. vet inte vad jag skulle ta mig till annars.

Har mycket att göra den här veckan, ska köpa en maaaassa grejor! mat, dryck och tillbehör, ja en massa som ska planeras inför Lördagen! då jag och min vän Cim som fyller år idag ska ha fest. Vi kommer vara 8 tjejer hemma hos mig. Längtar något otroligt så att jag håller på att spricker! ska bli sjukt roligt. fet kväll de kommer bli. förväntningarna är HÖGA. hahaha! jag har även beställt en klänning från nelly. Men är dock lite orolig över att den inte ska hinna komma innan helgen. Men om de blir som de verkar nu så ska den nog hinna komma tills på fredag. för hoppas på det för annars blir jag förbannad!!! arg som ett bi blir jag. Jag måste också komma ihåg att köpa ett COOLT glas på skämtaffären, lösögonfransar och en ny foudation. tror inte det var något mer. det var säkert det men jag kommer inte ihåg vad det var nu.

Nu ska jag sova! Goodnight my dear readers ♥

style


Yasiin Bey - N****s in Poorest

Jag kommer alltid säga Mos Def men om några år kanske jag kommer säga Yasiin Bey. men just nu så känns bah fel.

MOS DEF låter så mycket bättre. men det är hans val så haha jaja kolla in videon nu.


Lola Monroe - Stay Schemin' (Freestyle)


Kase Prince - Girls Gone Wild


soul II soul - back to life (acapella)

den här låten måste vara det bästa jag hört i hela mitt liv. jag är helt lost i den. acapella versionen är bäst.
och om man hör låten medans man tittar på introt till belly då dom spelar låten.

det är bara för mycket... CRAZY! you gotta love it.


However do you want me, However do you need me.

sunday

Jag sa i något inlägg längre ner att jag skulle städa och baka hela dagen igår va? gjorde inte det. utan jag bakade och städade imorse istället. blev försenad igår då jag var på affärer, på birsta och åt pizza. haha! Så igår kväll drog jag in till stan med Emma och vi "försökte" komma in på Stadshuset där labyrint uppträdde... det gick ju som de gick. det var 18-års gräns därav som vi ville smita in. ännu en anledning till att det suger att vara under 18. hade såååå gärna velat se dem! avis jag var på alla som var där inne. LABABABABRINT YAAAOOO!!! fan.. får hoppas på att jag ska gå på P&L i sommar i stället och se dem då.

släkten åkte hem för ett tag sedan och sedan dess har jag bara chillat framför datorn med musik på högsta volym. Ska snart äta och sedan får vi se vad jag hittar på ikväll. tror jag stannar hemma och softar bara. soft det! C ya later.


en ful bild jag hittade på mig själv. nice. eller inte.

Last weekend.

två bilder från förra helgen. har glömt bort att lägga upp bilderna och berätta vad jag gjorde förra helgen. var alla fall i Haga och Skönsmon med Nicole, Veronica, Signe, Jossan och Petra. Ser inte precis så vacker ut på bilderna men, äsch då! haha.


Jag, Veronica och Nicole. jag var nog inte beredd på att bilden togs?


Jossan, Veronica, Signe, Nicole, Jag och Petra.

It's my birthday, I'll get high if I want to.

He want that cake cake cake cake cake cake cake cake cake cake cake cake cake cake cake


drizzy


babe


life

hm.. livet just nu är inte roligt. inte alls. inget är bra. det går bara mer och mer utför.. orkar fan inte inte mer snart. vet inte vad jag ska göra. vill bara skrika ut min ilska och förtvivlan. Vill absolut inte fylla år nu mitt i allt. det är alltid som värst runt min födelsedag. hatar att fylla år. blir alltid kaos runt MIN dag. MIN födelsedag.

I alla fall på måndag fyller jag 17 år. snart 18. tiden går verkligen fort. nästan för fort! jag vill bli vuxen samtidigt som jag inte vill det. ska städa och baka bullar hela dagen. I morgon, på söndag kommer släktingarna hit.


dream shoes

OH OH OH! dom här vill jag ha!!!!!!!!! fatta hur snygg dom är! haha jag orkar inte hur snygga dom är... SICK!
tyvärr finns inte dem här skorna i överhuvudtaget. de är fake! men man kan ju alltid drömma.


wu-sunset


The Dictator

"Is that i joke? what or am i a kardashian?" hahaha skön! den här filmen måste jag se! den verkar ganska rolig hahaha!!


Childish Gambino - Heartbeat

jag älskar låten och lyssnar på den hela tiden just nu. lyssna och njut!


K'NAAN ft. Nas - Nothing To Lose


ball so hard

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lz5unz3Cs01qfgzzvo1_500.gif


birthday cake or birthday punch?

Jag vet inte vad jag ska säga.. blir så sjukt irriterad! jag kan aldrig tänkt mig att jag skulle ta tillbaka någon eller ens umgås med någon som har slagit skiten ur mig. aldrig. spelar ingen roll vad som händer eller hur många gånger den personen ber om ursäkt eller hur länge sedan det hände. skulle aldrig kunde sjunka så lågt. NEVER EVER! i och för sig så kan jag inte veta det säkert då jag inte varit med om det. som det känns just nu skulle jag aldrig ens prata med den människan igen... tänk er att någon har verkligen slagit sönder er!!! hela ert jävla face är sönder slaget. och om vi nu säger att det är er pojkvän också som för rihannas del. alltså jag blir så jävla frusterad!!!!! fattar inte hur hon tänker. som jag har fattat det är så verkar chris brown vara hela jävla störd. stora aggressions problem. man har ju hört att han kastat stolar om kring sig genom glasrutor och skrikit och gormat om allt möjligt. sen har han ju slagit sönder rihnnas face efter ett gräl. blir så jävla irriterad att det nu är "förbi och bortglömt" som om det aldrig hänt. nu är som väl ett par snart igen. visst, roligt för dem om de har "hittat" tillbaka till varann. jag tycker endå det är helt fel.

HÄR kan ni lyssna på remixen till birthday cake med Chris. jag orkar inte... "Girl I wanna fuck you right now. Been a long time I been missing your body" HERREGUD. så jävla patetiskt. visst det är deras liv, deras förhållande. men kan endå inte förstå hur rihanna tänker? kan verkligen inte förstå. hon gör mig verkligen besviken. tycker det är väldigt svagt av henne.

om Rihanna och Chris Brown blir ett par igen så kan ni ju tänkte er vilka signaler det sänder ut till hela världen!? två världsstjärnor som dessa två har så många fans och beundrare som ser upp till dom, flera miljoner. det är alltså okej att slå sönder era brudar, killar! HELT OKEJ. det är dom signalerna de sänder ut till alla oss. förbannad jag blir.

värk

sitter på skolan nu och softar. jag har otroligt ont i magen och ryggen. VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRK!! ni fattar nog vad de är för sorts värk jag har. så jag förtjänar att gå och köpa godis. ska skynda bort och göra det efter jag har ätit lunch. som sagt ska snart dra till norrporten och käka. vi hörs senare idag! bye.


semla

Ska försöka uppdatera lite bättre imorrn. har ni ätit några semlor idag då? det har jag. den var riktigt god men mådde illa efter! haha som det ska va. Nu ska jag krypa ner under täcker och sova. goodnight. vi hörs!


babe

det är nu klart, jay-z och kanye west kommer till sverige.

jag tror jag fuckin avlider. det är inte längre ett rykte eller något liknande. min glädje går åter igen inte att uttrycka med i ord. jag fick fan damp när jag såg det!!! HYYYYYYYYYPE! it's crazy! GOING GORILAAAAZZZ TYP. ni anar inte hur glad jag är. FÖR DET FÖRSTA så släpps dom på min födelsedag. PÅ MIN FÖDELSEDAG!!! fattar ni? VILKEN JÄVLA B-DAY PRESENT! SO HAPPY. äre ok om jag hypar loss här? that shit CRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY. nu vill ni säkert veta vad det är som släpps på min födelsedag?

Biljetterna till KANYE WEST och JAY-Z den 29 maj 2012 i fucking globen släpps den 27 feb, på min födelsedag. OMG. OH MYYYYYYY GOOOOOOOOOD. U BETTER BE THERE! or else you can sit home and cry a river. haha. ska skynda mig att käka nu för att sedan dra vidare in till stan igen och träna på golds gym. Vi hörs!

läs mer HÄR och köpt biljetterna HÄR


svar på era frågor om mig.

beskriv din kärlek till chips.
/Cim


Svar
Min kärlek till chips går inte att beskriva med ord. hahaha! nä, men seriöst jag är helt galen i chips.
det godaste som går att äta näst efter jordgubbar! hahaha.

vilka är dina framtidsdrömmar?
hur skulle du beskriva dig själv?
vad får dig att må bra?
/Anonym


Svar
Jag har väl inte riktigt några framtidsdrömmar. eller inga seriöst i alla fall. Så för tillfället får jag säga att jag inte har några framtidsdrömmar. Det enda jag vill är att vara lycklig och upptäcka världen, se fler kulturer och träffa nya människor från hela världen. jag vill även vara lycklig vilket jag inte riktigt är för tillfället.

den kan vara lite svårt att beskriva sig själv men jag ska försöka. Jag har ganska bra självförtroende och självkänsla men är dock ganska känslig. Jag är glad, rolig och skrattar mycket. är nästan alltid glad. även om jag inte är glad så lyckas alltid någon få mig att ha ett leende på läpparna i alla fall. Jag är bra på att trycka undan mina känslor. alltså jag menar om jag är ledsen så märker ingen det på mig. för på utsidan kan jag skratta och vara glad men på insidan gråter jag floder eller skriker ut min känslor. så ibland kan jag bara bryta ihop för att jag har så mycket inombords som vill ut. jag är bra på att inte tänka på det hemska eller det som gör mig ledsen och som gör att jag mår dåligt. jag har helt enkelt ett bra pokerface.
Jag är välidgt givmild, omtänksam osv. Jag blir själv väldigt upprörd när min vänner inte mår bra eller andra personer som står mig nära. eller personen i fråga behöver inte ens stå mig nära i över huvud taget, jag bryr mig endå. Jag bryr mig för mycket om hur andra mår och tänker för lite på mig själv. det är en av mina dåliga sidor. jag är alldeles för snäll ibland. Jag tror det kan vara ett problem.. att jag är FÖR snäll. Jag kan inte såra andra människor. fast det är väl i och för sig bra. fast ändå inte. eftersom jag hellre prioriterar andra före mig.

När saker blir jobbigt eller det är så att jag måste kämpa eller liksom faca något jag inte pallar så lägger jag ner direkt. ger upp väldigt lätt... det gör jag. not good. jag jobbar på att inte ge upp så lätt. haha. kommer inte på något mer att säga om mig själv nu.

vad som får mig att må bra? det här måste låta illa... jag vet inte vad som får mig att må bra. Jag tror att jag mår som bäst när jag är ensam och lyssnar på musik som jag älskar. musik är det bästa som finns. måste nog svara att musik får mig att må bra. music keeps me going! true shit.

Vilket är ditt framtidsjobb?
Favoritmat?
/Isa


Svar
Jag har ingen aning om vad jag vill göra när jag blir "stor". Det vet jag inte än men jag kommer nog på vad jag vill tillslut. har ju några år kvar i gymansiet så det ordnar sig nog.

Min favorit mat är väl typ tacos, pizza, hamburgare! skräpmat är godast så klart. annars fläskfilé, pommes och tzatziki något jag älskar. jag äter det nästan varje fredag haha.

Saturday

Jag och mamma sitter i soffan med varsin dator, snackar strunt och tittar på en film samtidigt. här gör man många saker sammtidigt. Har ingen aning om vad jag ska göra idag eller ikväll. eller jag har lite planer men vi får se. Vi hörs sen.


GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR I MIN FRÅGESTUND!!!
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGESTUNDEN.

If you want something... GO GET IT!

Jag har softat och chillat hemma hos en kompis hela kvällen. Det var jag, Veronica, Nicole och Cim som vi var hos. Vi pratade, skrattade, flummade och spelade ett roligt spel. Brainstorm tror jag det hette. jag får inte glömma berätta att vi åt chips. det är verkligen så sjukt gott! haha. Kom nyligen hem och sitter i sängen nu med datorn i knäet.. okej jag ligger snarare ner haha. håller på att kika på kläder på H&M och Nelly. ska nog sova snart. inte än men snart. Vi hörs när jag vaknat i morgon. C ya.


Ett citat från filmen "The Pursuit Of Happyness". det är en av mina favorit filmer.

Chris Brown - Turn Up The Music

han är ju jävligt snygg. btw så älskar jag låten! en riktig partaaay låt haha.


earl.


Ison & Fille - Örfila Dig Själv


Snabba Cash 2

Nu är äntligen trailer'n till snabba cash II ute. Första filmen var ju riktig tung och jag det ser ut som 2:an inte kommer göra oss besvikna. Jag längtar verkligen tills filmen kommer på bio. vem vill inte se Kinnaman på storskärm liksom??? haha han ser riktigt bra ut.. haha!

Snabba Cash II Trailer from Joel Kinnaman on Vimeo.


I've got some issues that nobody...


Stor - Lilla Shorty

"den här går ut till alla katter som väntar på den rätte" min absouluta favorit låt! det är verkligen det. eller alla fall en av mina favoriter. mhmmhm.. han är så skön. nu är jag verkligen snäll som delar med mig av den här låten. ni får sköta om den nu och behandla den med kärlek och respekt. om ni lovar det så får ni lyssna. haha! ska dammsuga vardagsrummet nu. c ya later.


YOUNG JESS

tänkte tipsa er att lyssna på min rappande vän Young Jess!!! han är riktigt bra! His from Cali. WEST COAST!

Han har vunnit en tävling med ingen mindre än *trumvirvel* The Game! man skulle rappa till "pot of gold" beatet och så vann Jess. Han tyckte helt enkelt att Young Jess var bäst! he had the fire om man säger så. det är ju riktigt jävla ballt att bli utplockade av the game. liksom hallå THE GAME! stolt över honom.

Young Jess har nyligen släppt ett nytt mixtape, The Take Over V.1! och ni kan lyssna på det HÄR!
gör mig en tjänst och CHECK IT OUT! lovar att ni inte blir besvikna.


Här är en tung låt jag lyssnar på just nu. CANT FUCK WIT ME!

thinking to much...

Jag känner verkligen att jag skulle vilja få ut hur mycket som helst. men jag får inga ord. det går liksom inte att skriva även fast jag vill skriva. I'm stuck! eller nåtot liknande. det känns inge bra. vill att något roligt ska hända. något fantastiskt. typ a miracle. I don't know. mår inge bra för tillfället. för "TILLFÄLLET". Jag tror att jag ska skriva av mig nu. känner för att skriva om saker jag är tacksam för. jag kanske ska försöka och sluta tänka på allt jag varit med om som är negativt. ska nog försöka tänka på det som är positivt. men det är bara det att de postiva jag varit med om i mitt liv ofta innehåller minst liiiite negativt också. minst. kommer upp ett inlägg till om en stund. måste slå på musik för jag orkar inte höra på allt runt om kring mig. "music keeps me going". det är verkligen så. ska tatuera det med på min kropp när jag blir äldre.

Adam Tensta Short Documentary + Adam Tensta - Bad (Unreleased) LIVE

Tensta! alltid lika grym. jag verkligen älskar hans musik.

Adam Tensta Short Documentary (+ Adam Tensta - Bad (Unreleased) LIVE). from adam tensta on Vimeo.


Cassie - King Of Hearts


22.00

Är äntligen hemma nu. eller jag kom hem vid 8 och skyndade mig till teveapparaten för att se topmodel sverige. nice program. hejar på klara och jamilla. GO GURLZ! Den här dagen har väl varit okej. har varit lite extra depp idag. blev så tack vare igår kväll. det är illa. vill inte vara på dålig humör och må dåligt men så kan det va ibland. Gick i skolan till halv 5 idag och det var verkligen inte roligt. ville bara "hem" hela tiden. eller jag ville inte hem men bort från skolan alla fall.

haha krångligt det blev nu. Alla fall drog hem en snabbis och käka sen tog jag bussen till birsta med min älskade vänner Veronica och Cim. det var nice. höll bara på att ramla ihop på birsta för jag var så trött! haha. lång dag, typ.

har inte tänkt alls på att det varit alla ♥ dag. det är ju en helt vanligt dag. en del gör ju värsta grejen av det. det är bara en vanlig tisdag my friends. don't take it toooo serious! nu ska jag bah tare soft en stund innan jag somnar haha. lär göra det snart. vi hörs!


bilderna är från Marocko tagna av min mor.

A2Z - Live In The Flesh

Jag verkligen älskar den här killen. han är så sjukt fett bra. verkligen soft och härligt flow. love till han från mig typ. suport till hundra. Har lyssnat på hans låtar som finns på youtube ett tag. har ingen aning om hur jag hitta han där. men jag är glad att jag gjorde det! här är hans nya video och låt. check it out!


Aki ft. Pauline - När Pistolerna Pratar


want

3328-080-09 Grace3328-080-09 Grace3328-080-09 Grace
vill verkligen ha dem här skorna. så snygga. blivit lite kär i dem. hittar sällan klackskor som jag gillar. men de här var ett undantag. tror de kan vara riktigt snygga på. De finns att köpa HÄR på scorett.

11:09

det händer inget intressant i mitt liv just nu. har inte haft någon lust att uppdatera. har inte haft något att berätta eller skriva om. jag längtar till mins födelsedag nu som bara den! snart är det den 27 feb och så får vi lov då med. håll ut frida!


den här bilden är så fin. jag älskar den! min kära mor som tagit bilden.

Whitney Houston

R.I.P Whitney Houston.

tyga

sitter i köket med min beats och spelar sönder tyga's lår rack city!!!!! DEN ÄR GALEN. jag är helt beroende av låten. the beat får mig så hypad haha. If you ain't got no ass bitch wear a poncho!!! all in for tyga tonight. hahaha. sitter alla fall just nu och försöker bestämma mig för vilken film jag och veornica ska se. vi ska på bio ikväll men har svårt att välja film. typ 100 filmer på bio just nu. ass so fat i need a lap dance!! hahaha tyga on repeat. vi hörs sen eller imorrn.


“During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”


staden

Håller på att klä på mig och ska snart dra in till stan med Emma. ska lämna tillbaka en grej. jag uppdaterar när jag är hemma igen. Vi hörs!

min gud.

my girls

Nu är jag verkligen trött. har softat med min favorit tjejer hela kvällen framför tvn. mycket snack och skratt! det var sååå länge sedan vi träffades alla 5. Emma, Veronica, Elin och Cim. har varit riktigt nice och har skrattat så tårarna runnit haha! saknar att vi inte umgås lika ofta. eftersom vi går i olika klasser och skolor. tråkigt det. men ska försöka ändra på det! ska sitta vid datorn en stund till sedan ska jag sova.

btw vi tittade bland annat lite på gaygalan och ville bara komma fram till att varför måste Anton Hysén vara bög? sjukt het och snygg kille de där! och så är han bög... besvikelsen som uppstår. lycko ni som är homosexuell och får en sån där godbit till pojkvän hahaha. rawr. inte för att vi skulle bli ett par om han vore hetro men endå hahaha! vi hörs imorrn.

titta bara på han..

Restes car je t'aime comme tu es.


Jay-Z & Kanye West - Ni**as In Paris

THAAAAAAAAAAAAAAAAT SHIIIIIIIIT CRAAAAAAAAAAY!!!! videon får mig att gråta...
Jag grinar, skrattar, gråter floder, ryser, HYPAR SÖNDER!!!!!!!!! jag förstår inte vad det är för fel på mig?
DET ÄR OBESKRLIVGT. ingen kommer någonsin förstå min känslor för kanye! och jay. INGEN. inte ens jag själv!
Om inte jag kommer vara i globen längst fram vid scenen då dom är här så vet jag inte vad jag tar mig till.


ps3

vill ni veta vad jag ska tjata på pappa om att han ska köpa då? PS3! jag ska bli värsta nörden och spela spel hela tiden haha. de spel jag bestämt mig för att köpa är GTA 4 eller 5, FIFA12, mario spel och en massa fler. hahaha och så ska jag bjuda hem verran på spel-kväll med pizza och dricka bers! haha. riktigt manligt. FETT NICE! nu ska jag ha naturkunskap.

http://www.fyndtorget.se/users_images/36262.jpg

vad jag önskar mig i födelsedagspresent?



- vad önskar jag mig mest av allt i hela världen? ni kan ju gissa. har sagt det ett antal gånger.
en biljett till jay-z och kanye west's konsert. det står högst upp på listan.
- 1-13 och 15 finns är från GinaTricot.
- skorna med nummer 14 finns att köpa HÄR.
- skona med nummer 19 finns att köpa HÄR.
- nummer 16, 17, 18, 20 och 21 är från H&M.
- vill så jävla gärna ha jackorna och tröjorna med nummer 22-26 från Caliroots. MY GOD. GE MIG! vore lyckligast i världen om jag hade alla 5. riktigt jävla lycklig vore jag. men de kostar så jävla mycket... 500 tror jag wu tang tröjan kostar. som om jag har råd med det! nej. får be till gud att jag vinner någon miljon sidådär på lotto. eller att jag hittar 10.000 hahaha i wish. alla fall så är alla jackorna och tröjorna här i från→ KLICKA HÄR

jag tror inte jag har glömt något nu... PENGAR I HÖGAR! CASHFLOW TACK. hahah hoppas jag får något av det jag önskar mig nu.

17.48

sitter vid datorn och chillar just nu bara. lyssnar på musik som vanligt och har även tänt ljus. blir mycket trevligare stämning och mysigare då. vem håller med mig? varför skriver jag så där för? ingen som svarar ändå hahaha. forever alone. fun fun! den här skoldagen var väl okej, hände ingen speciellt. inte vad jag minns alla fall. åt på subway. det var gott!

igår gick jag i skolan till halv 5.. men vi fick sluta lite tidigare så att vi skulle hinna med bussen hem. nice. drog hem och käkade, bytte om till träningskläderna och tog bussen in till stan igen vid 7 för att gå på ett zumbapass. det var en jätte bra ledare och jag och veronica som jag tränade med hade jätte roligt. var bra låtar och det är ju det som spelar in mest på hur roligt passet är. kul var det!

Nu väntar jag på att maten ska bli klar och sedan ska jag sätta ihop en önskelista. en mer seriös än den förra. i den här listan ska det vara sånt jag verkligen vill ha som jag har tänkt igenom noga. haha. Längtar verkligen till min födelsedag!! ska ha gemensam fest med min kära vän cim som fyller år dagen efter mig. så vi båda firar våran 17-årsdag tillsammans. nu är maten klar! vi hörs.


Day26 - Made Love Lately


Miguel - Adorn

åh jag har lyssnat på miguel en längre tid och min favorit låt är "sure thing". han är verkligen sjuuuuukt bra! jag kan inte sluta lyssna på hans underbara röst. den nya låten och videon är nice som fan. tråkigt nog är den bara 2 min... den spelas på REPEAT hela tiden hahaha! 

vill ni veta en annan rolig grej? hans ny album, "Art Dealer Chic: Vol.1" släpps på min födelsedag!!! alltså den 27 feb. kan det bli en bättre present eller?


happy

Känner mig verkligen glad just nu. HAPPY! händer inte ofta så var tvungen att skriva det här. meningslöst inlägg för er men för mig är det inte det. jag skriver det jag vill i boggen för min egen skull för det mesta. känns skönt att skriva av sig här. mina tankar typ. känns bra. riktigt bra. nu blev det lite osammanhängade men skitsamma. bye.


Iggy Azalea ft. Problem - Drop That


babe, rihanna.


ken westin?


det syns verkligen att jag fejk ler. not vacket haha. aja men tvungen att ha en bild till inlägget så den får duga. Nu är jag hemma från skolan. det känns bra. var en ganska så dryg dag tyckte jag. även fast vi började kvart i 12. haha bortskämd typ. nä men hade inga roliga lektioner.

nu ska lyssna på ken westin nu medans jag väntar på att veronica ska komma hit. HAHAHA och vem fan är ken westin tänker ni! läste på en blogg att hon hade försvenskat rick ross namn till richard ros. så jag döpte om kanye west till ken westin. prova ni med att få kändisars namn att låta svenskt! kom inte på vad wiz kunde heta.. vet ni vad wiz khalifa skulle heta om han var svensk? help me! I gotta find it out... haha!

haha nog om det, snart kommer veronica till mig och vi ska... jag vet inte vad vi ska göra. haha har glömt. chilla hemma hos mig typ. ska äta först tror jag men mami har inte börjat med maten än och jag är vrålhungrig!!! typiskt. ska kika runt lite på tumblr. har ny design. check it out! http://selfmadechick.tumblr.com/



Brianna Perry - Marilyn Monroe

MARILYN MONROE MARILYN MORONE MARILYN MONRON!!! HAHA. hon är bara för härlig den här bruden.


bad girls

fckyeahhiphoplyrics:  MIA<3


jag verkligen inte sluta spela videon och låten. är helt besatt haha. Jag hoppas att ni förstår budskapet med låten och videon, allts vad det är hon försöker förmedla! om ni inte vet så är det så att i de flesta arabländer så får typ inte kvinnor köra bil, de är mycke de inte FÅR göra. det är ju för jävligt. så det Maya menar med låten är att de kan göra vad de vill, därför är de liksom stenhårda brudar i videon som kör och dansar och sånt. BAD GIRLS liksom. även om de är mest män i videon så är de tjejer också. som sagt, bad girls do it well. ungefär så. det är de hon förmedlar med den här låten. typ. om ni inte visste det innnan så förstår ni de nu. hope u got it now. love you, M.I.A.

Kendrick Lamar - No Make Up



det var den här låten jag menade.

LIVE AGAIN

lamaaaaar!!!! fan vad grym han är! ska bli så kul att se han på Drake's konsert. han curtains och schoolboy är ju tung de med men jag gillar lamar mest. btw så är Section 80 the shit så listen to right now. riktig jävla bra. lägger upp en låt från S80 strax som jag lyssnade mycket på när jag var i marocko.


middagen och tjejkvällen



haha några ytterst fina cambilder. gotta love myself!

kom hem från veronica runt 1 skulle jag tro. middagen var jätte god.. hon är ju värsta kocken, verran alltså!
vi fick värsta goda förrätten, varmrätten vad med jätte god och efterätt!!! mums hahaha.

I alla fall så vi hade det mysigt och tittade på melodifestivalen. sjukt vad dåliga bidrag det är. skäms sverige. skäms. de som var bra var afrodite, loreen och dead by april. som tur var så gick dom till finalen men inte afrotide de åkte ut. tycker verkligen att bananjäveln och snuskthorstis kunde ha gittat långt åt helvete men så blev de ju inte. jaja loreens låt var verkligen bra ska kolla om den finns på spotify, Euphoria hette den. googla på vad det betyder så förstår ni låten mer.

Har nyss vakna och ska väl sitta vid datorn en stund sen tänkte jag steka pannkakor. är jätte sugen på det. Vi hörs!

tonight... at veronica's place!

ska duscha nu, fixa mig och sedan bara chilla hemma ett tag och lyssna på musik. är helt besatt av bad girls med maya så ska lyssna på den låten om, om och om igen! haha. Kl 6 ska jag promenera bort till Veronica som bjuder på middag, det blir jag, Nicole, Sofia och Veronica. ska bli jätte roligt. en tjejkväll bara vi fyra. vi hörs efter jag har duschat och fixat mig.


Drake - Practice

hm.. lite simpelt och billig video. mer kvalite och mer tanke över den skulle ha behövts. det är ju slutet man vill komma till. när Drake kommer inte helt plötsligt. som en ängel. but gotta wish i was her. ja, men typ! want you so bad, Drake!!! hahaha ska inte säga mer nu hahah. se videon själv och säg vad ni tycker. its everywhere on tumblr! btw så älskar jag låten, älskar alla låtar från take care. godnattis.



Sexion D'Assaut - Disque D'or


M.I.A. - Bad Girls

OH MY GOD. I love M.I.A. hon är så jävla grym. BAD girls do it well. har alltid gillar M.I.A hon har exakt precis min musiksmak. ARAB MONEY HAHAH! I love it och det bästa är att videon till nya låten "bad girls" är filmad i marocko!! WOO jag har säkert varit där det är filmat. nu ser ni hur jävla ballt det är där. Maya! hon är så jävla tung. lätt tungaste videon och lyrics of the year, typ. “LIVE FAST DIE YOUNG BAD GIRLS DO IT WELL, LIVE FAST DIE YOUNG BAD GIRLS DO IT WELL“!



"My chain hits my chest, When I'm banging on the dashboard, My chain hits my chest, When I'm banging on the radio"!

interview med adam tensta



klicka på bilden eller HÄR för att läsa en riktigt bra interview med Adam Tensta. han har verkligen en unik stil och han gör väldigt unik musik. det är det jag gillar med hans musik, att den inte är som något annat. han är unik helt enkelt. han är riktig grym och därför tycker jag ni ska läsa den här den här interviewn. read it!

you too fine...


17:12

Ska ta en dusch och anstränga mig för att dra in till stan. i have to! ska gå teater. måste gå för vi ska arbeta på svenskan om teatern så måste se den. det fixar jag nog. är lite piggare nu än i morse och lär bli det om jag tar en dusch också. den ska tydligen vara 2 timmar lång. haha hyffsat långt de. vi hörs!

EDIT: jag ändrade mig.. tänker inte ge mig ut i snöstormen och riskera att bli ännu mer sjuk. jag tror att de som inte ser teatern ikväll kommer få arbeta med något annat. så jag kommer vara hemma ikväll haha. c ya later!


PUSHA T X Fear of God II: Let Us Pray

Fear of God II: Let Us Pray är vad som gäller just nu. FUCKIN ILLEST. jag lovar ni kommer inte ångra er.
pusha is the shit right now haha. AAAAmen. Amen är helt klart bäst.

http://hiphopwired.com/wp-content/uploads/2011/11/pusha-t-fear-of-god-let-us-pray-artwork.jpg

legit


lil Wayne Ft. Bruno Mars - Mirrors

du får min respekt Dwayne Carter. orkar inte skriva varför jag tycker om den här låten så mycket. ni får tolka den hur ni vill. jag älskar den alla fall. irriterad på att bruno är med. gillar inte riktigt han.. tycker han är så fjäskig eller nåt. aja. han är väl okej. skulle varit bättre om han inte var med i videon. wayne skulle bara ha varit med i videon. skulle se bättre ut tycker jag. en av waynes bästa låtar tycker jag personligen. så äkta.


destroy what destroys you.

Även om det kan vara svårt. förstör det som förstör dig. lätt för mig att säga när jag inte gör det. jag stannar hos de som sårar mig ändå. det är sån jag är. men vill jag vara sån? nej. men det är svårt. jag vet det. att umgås med folk som är negativa, som gör så att du blir negativ eller på dåligt humör ska du inte umgås med. de gör inte dig lycklig. det kan vara svårt att bryta kontakten med folk för att man är rädd att inte ha några vänner kvar då. man är rädd för att man ska stå där ensam tillslut. och då är man hellre vän med någon man inte tycker om egentligen. hellre det än att vara ensam? har jag rätt? folk med dålig insikt och självkänsla är oftast de som hackar på andra och tycker ner andra. dom mår oftast inte bra själv. folk som inte tror på sig själv, folk som trycker ner dig eller andra är inte värda att lägga ner energi på helt enkelt. livet är fullt med annat att lägga tid på. lägg ner mer tid på dig själv. du kommer hitta nya vänner osv. men så länge du hänger med idioter och negativt folk så kommer du inte kunna byta kompiskrets. du måste ta steget. destroy what destroys you.


labyrint - ortens favoriter


mina framtida tatueringar...


omg. jag tror jag har hittat min dröm citat. vill tatuera in det!!!!! jag intalar alltid mig själv och påminner mig själv om att smärta är bara tillfälligt. det låter bättre på engelska "pain is only temporary".en mening jag alltid tänker på och som verkligen betyder mycket för mig.

jag tycker att om man ska tatuera text eller en mening eller så, så ska det vara något som betyder nåt eller hur man säger. ni fattar. hur som helst vill antingen tatuera in den meningen eller det som någon annan har tatuerat in på bilden, betyder ju nästan samma sak. eller det har samma mening alla fall. "Pain is weakness leaving the body". hm.. svårt men vill verkligen tatuera in något av dessa citat på min kropp. men jag har ju tid på mig att bestämma mig för ska inte tatuera någonting på kroppen förän jag är minst 18.
det ska vara hos en bra tatuerare! ingen jävla skit tatuerare så det ser ut som fan, liksom det ska ju sitta på kroppen förevigt så då ska de fan se bra ut. eller hur?

Så det står mellan "pain is only temporary" & "Pain is weakness leaving the body"
vad tycker ni blir snyggast eller lät bäst? tar gärna emot era åsikter.
Vill alla fall ha samma textstil som på bilden eller liknande.

Jag har även tänkt.. på att tatuera in någonting på Hindi, då jag älskar indien! det är ett fantastiskt land med underbara människor. mitt favorit resemål och land. Tycker att textstilen är snygg. asså det är vackert. vet dock inte vad jag ska skriva men någonting kort i alla fall.

DaCosta - Välkommen

Åh vad jag älskar svensk rap asså gör inte ni det? finns jävligt många tunga grabbar där ute. den här snubben är ju grym! här är hans nya video till nya singeln. har aldrig hört han förut men jag fast på dirre. DaCOSTA! WOOO hype låt.

"Håll igång, håll i toppform, hitta vägen dit så vi kör en omgång, som tyson med garden, rakt i magen..."



btw är hemma och sjuk idag så ni kan ju förvänta er en massa inlägg idag... hatar att vara förkyld. vem gör inte.. haha vi hörs.

wiz

loudnhigh:  cam

angående om kanye west och jay-z kommer till sverige

Kommentar
Anonym
om KANYE WEST OCH JAY-Z TILL SVERIGE.:
vet du ifall biljetterna släppts ännu? är det säkert att dom kommer till sverige?

Svar
Du kan läsa mer om konserten i det här inlägget→ KLICKA HÄR!

Vad jag vet så har inte livenation eller ticnet börjat sälja biljetter ännu. kan ha fel men det är bara att kika in på deras hemsida och söka på kanye west eller jay-z så kommer det nog upp. svårare än så är det inte. jag har dock inga pengar eller något sällskap. känns ju lite mobbat att gå själv. kommer dock gå själv om ingen tänker dra dit med mig. får väl be snällt till pappa om inte vi två kan dra ner till stockholm och så får jag gå själv. eller så får jag övertala honom att gå på konserten. har ju några månader att förtrolla honom till deras störta fan. näst efter mig dårå. närå, men jag går hellre själv än inte alls. någon i sundsvall måste väll vilja se kanye och jay? hur trist folk finns de inte i sundsvall om ingen vill. knaz. hittar nog någon som vill se dom med mig. jag dör hellre om jag inte får gå på deras konsert. nästan helt seriös faktiskt. obeskrivlit vad jag har för känslor för kanye. kan åkterkomma om det i ett annat inlägg. som sagt jag har ju inga pengar själv så jag önskar mig en biljett i födelsedagspresent.


Busta Rhymes ft. Chris Brown - Why Stop Now

ooooh this sh#t goes crazy när man lyssnar i beatsen. nice. ni måste skaffa beats by dr. dre så fort ni bara kan om ni inte har det redan. bästa köpet någonsin. blir lika förvånad över hur bra ljud det är när jag inte lyssnat med dom på ett tag. otroligt. men nu kom jag in på fel ämne..

BUSTA goes rapido rap som vanligt. hahahah!! han är bara för härligt. WHY STOP NOW? true dat. men alla fall blir liiiiite smått irriterad när de CENCURERAR Busta's part. VARFÖR? i don't get it... lika förbannad varje gång.


Am I A Psycho?

som ni kanske vet så är jag ett fan av tech n9ne och här är nya videon till "Am I A Psycho?"


blicken, håret, allt. ge mig han nu. NUUU.

haahahahah!! jag orkar inte med mig själv. varför får jag en crush på kändisar för. min nya crush lloyd!!! veronica sa till mig förut idag bah: FRIDA! du kommer dö när du ser det här! (hon vet att jag är galen i lloyd) och när jag såg gif'en: OMG! VEM HAR GJORT DEN! GE MIG HAN NUUU! MY GOOOODD! MIN ÄLSKLING! JAG DÖR! haha jag är inte klok ibland. typ jag dör när jag ser videon till be the one. han måste vara de sexigaste, hetaste och snyggaste som finns.. my god! KOLLA BLICKEN.. jag typ smälkter.. och de där lockarna... ♥


RSS 2.0