Mohammed Ali ft. Ison & Fille - Ghettobarn Del 2 (SVT/PSL)


har ni några frågor?


Labyrint - Hasslade



så jävla sköööööön hahaha. HASSLA MANNEN HASSLA VI MÅSTE HASSLA. FOLKET VILL EJ SVÄLTA. YE.

19:53:30


nu är det klart. kanye west och jay-z kommer till sverige den 29 maj 2012.

mina damer och herrar jag presenterar nu kanye west och jay-z! de kommer till sverige. det är helt klart nu. DEN 29 MAJ KOMMER WATCH THE THRONE TOUR TILL GLOBEN. det går inte att beskriva med ord hur glad jag är. detta måste vara årets händelse. jag är så jävla glad. MAMMA OCH PAPPA jag önskar mig en biljett till konserten i födelsedags present! DET ELLER INGET. åååh underbart. GAAAAAAAAAH. jag dör lite. finns inte ord för hur gärna jag vill gå. man får bara inte missa det här.

Köp biljetter HÄR och HÄR



jag ryser bara jag ser på bilder från wtt tour. tror seriöst jag kommer dö eller svimma eller nåt.
herregud, vad äre för fel på mig. kan man vara så besatt av något? varför beyder de så mycket för mig? obeskrivligt. galet

hm...

FUCK SKOLAN. haha men jag är sjukt less nu för de går inge bra alls. ska inte skriva om skolan i bloggen har jag bestämt men det svårt eftersom skolan är en stor del av mitt liv. jag går ju i skolan på vardagarna så svårt att inte skriva om det. låter som om jag inte har något liv nu. låter som är värsta pluggisen. önskar jag vore det. livet vore lättare då. haha ska forsätta skriva på svenskan nu. det suger. c ya later.

Bilden beskriver vad jag gör just nu istället för att skriva på svenska.. hoppar runt som en liten unge till musiken.
fett roligt. min dans ser väl ut nästan exakt som Carlton's. vackert!


box

Börjar i boxning på måndag med Emma och Ammi. Nice. Det blev lite uppskjutet. men men,
bättre sent än aldrig. hahaha tyngsta gif'sen här nedan. nu ska jag dra och käka hamburgers!

cold-soul:  TEEP


big

frsch:  © FRSCH The Notorious B.I.G. x FRSCH If you don’t know, now you know

Sexion D'Assaut - Avant Qu'Elle Parte / disque d'or

382788_10150509994470769_96039300768_8837655_1638072202_n.jpg

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51ei9aNri4L._SS500_.jpg

Say you’ll never let me go.

cassie är verkligen en inspiration stor inspiratonskälla för mig. finns många som inspirerar mig men cassie är en av de som ger mig mest inspo.



Fredagen blev ganska så lyckad endå, det ordnar sig till slut. Jag var med Nicole och Sofia till att börja med och sedan var jag med Veronica och några till. Kom hem vid 4 skulle jag tro. har faktiskt ingen aning. Igår var jag bara hemma och slappade, sov och såg på filmen. Umgicks med familjen, kan vara skönt det med ibland. Har gjort skolarbete sen jag vaknade tills nu. det går ganska så bra med svenskan men sämre går det med idrotten.. den ska in i kväll och jag har inte ens börjat... riktigt illa. alla fall ska duscha nu och sedan äta på max med la familia. Efter vi käkat drar vi ut på alnö till farmor. vi hörs ikväll kanske. som sagt så måste jag plugga hela dagen idag. skolan går före facebook, bloggen, tumblr och allt vad det är haha. puss på er.

Say you’ll never let me go.

History

Hip-Hop History.


Kendrick Lamar - H.O.C



längtar till 15 april. jag undrar hur många gånger jag har sagt det. så jag säger det igen. jag lääääääääängtar!

intro

det gick det inte att bädda in intro klippet från filmen Belly (av någon konstig anledning?)
så klicka på länken här för att se → http://www.youtube.com/watch?v=6S3EcF79AGY&feature=fvsr


bästa film introt som någonsin gjort är till Lejonkungen. näst bästa början på en film är Belly. Lejonkungen är också enligt mig den bästa filmen som någonsin gjorts. jag får gådhus så det skriker om de! helt obeskrivligt hur man kan rysa så mycket av ett intro till en film. galet. filmen betyder sjukt mycket för mig. mina barn kommer jag tvinga att sitta och glo på den filmen vare sig de vill eller inte. dom ska se den. 100 gånger minst. dagens barnprogram och filmer är bara skräp enligt mig. hua vilken skit dom visar för de stackars barnen nu för tiden. illa.

Introt till Belly är inte heller att leka med. riktigt jävla tung. man får ju epilepsi! i alla fall en sjukt bra film den med. introt är de bästa hehe. crazzzzyyy! c ya.

...once


Because I never been in love before

I don't care what people say, As long as you and me okay, Because I never been in love before, See I use to be a player and,
All of this is new to me, And this ain't what I'm used to see, Because I never been in love before. talib är så bra. sjukt.


svek

jag är verkligen så besviken på den här dagen. inte alls rolig. ingenting blev som jag hade tänkt idag. less på livet. less på allt och alla. har så jävla ont i magen också. less på att bli sviken och dissad. ingen bryr sig. känns verkligen som att ens vänner bryr sig. ibland undrar man om man kan kalla vissa vänner. vi hörs väl igen senare .

Imma tell...


beats by dr. dre

hey, läget? såg att blogg.se har gjort om designen. jag tycker att det blev mycket snyggare nu.
Började halv 9 idag.. inte okej. hade verkligen sjukt svårt att kliva upp ur sängen. fixade det precis och höll på att missa bussen. den var tidig idag. men jag han som tur är. har haft naturvetenskap och kommunikation innan lunch. det var pytt i panna... så jag och Sofia åt efterlängtade McDonald's!!! haha det var sjukt gott. väldigt längesedan jag åt det. Just nu har jag samhälle! i 3,5 timmar. inte så roligt haha.

har verkligen ingen aning om vad jag ska göra ikväll. tror jag har ändrat mina planer hundra gånger idag och igår. det verkar inte som det kommer bli som jag vill... less jag blir på allt. får se hur det blir! antingen blir jag hemma eller så drar jag ut på äventyr i natten. haha aja jag uppdaterar om hur det blir. om jag stannar hemma blir de alla fall mer bloggande i kväll. men ni kommer väl ändå inte vara hemma så det spelar väl ingen roll. surt.

sitter lyssnar på musik medans jag jobbar i mina kära beats, ja ni läste rätt! ska fortsätta jobba nu. c ya later.


nä men tiiiiitta vad är det för något på bilden? äntligen har jag mina älskade beats. har inte berättat det men jag köpte alla fall dom i morocco. Kan verkligen rekomendera dom. tyngsta lurarna lätt, med bästa ljudet i världen utan tvekan! verkligen värd pengarna. sköna är dom med. bästa köpet jag gjort. är typ kär i dem. köpte in-ears också.

Wisdom is better than silver & gold...


Wu-Tang


The Internet - Fastlane



Syd, den enda kvinnliga medlem av odd future. lite kort info. the internet. kom ihåg det. sjukt bra. nu ska jag sova. godnatt!

knas.

Livet känns... knas. tror det ordet beskriver mitt liv just nu. ganska så bra beskrivning.


en bild tagen i Marocko som mina underbara mamma har fotat.

sommarjobb, here i come!

jag glömde säga att jag har skrivit klart cv:t och att jag idag har varit och lämnat det på 3 dagis. har även satt upp lappar om att vi (jag, veronica och nicole) kan gå ut med hunden och vara barnvakt bland annat. så hör av er om ni vill ha barnpassning. lovar att vi är bäst på det. seriöst. ungar är det roligaste som finns :D får hoppas jag får jobb nu och att jag har tillräckligt med pengar till alla jag vill göra i sommar. aja ska forsätta med annat nu, uppdaterar senare igen. puss hej.


frågan som många ställer sig...

daniracquel:  caramelcomplexiion:  gambinnnooooooooooo!<3  in between that? I wished we never fucked and i mean that…Gambino <3

this week



Hela den här veckan har varit kaoz. inställa lektioner var om vart annat. not fun at all. kunde ha fått sovmorgon till 12 typ varje dag. men icke. informerade oss någon minut innan lekionten skulle ha börjat. sen har den här veckan inte varit rolig alls. har varit stressad, arg och ledsen på allt och alla. den här veckan sög helt enkelt. men den är inte slut än. Imorrn är det torsdag och det känns som sen dagen kommer bli bättre. sen är det fredag då jag ska på Himlabadet (ett äventyrs-bad här i sundsvall) med veronica och cim. ska bli roligt! har längtat efter det hela veckan haha. låter som en liten unge men vadå? jag är ju liten! haha. 16 bara ju. fortfarande 5 innuti. skoja men hahaha aja. framåt kvällen ska jag kanske vara med cim, vi får se hur det blir. hoppas på det alla fall. nu ska jag raka bena, och göra alla de där syrslorna en tjej gör. ni fattar nog. c ya later.

gud på sin sida.


dags att börja be till gud eller? det kan man kalla nära ögat.

Hands On The Wheel


A$AP Rocky X Jeremy Scott X Knock ’Em Out The Box


You’d be in Stockholm getting fucked up too

fan vad jag är nervös nu. tänkt om de inte kommer. då blir jag jävligt besviken... wwt tour har jag velat ska komma hur länge som helst. SJUKT NERVÖS! ska lugna ner mig lite nu.

måste ha cash!!!!

fan vad mycke jag vill och ska göra som kostar pengar. Drake's konsert, Way Out West, P&L, Gatufesten och nu WWT TOUR. Har alla fall skrivit klart CVt nu så nu är det bara att lämna in det till gud vet vart.. alla ställen som går att få jobb på. dagis, kyrkan, hsb, LAC, Turistbyrån osv. så får jag hoppas på det bästa.


hahaha jahaaaa.. när tog jag den här bilden.. jag är fett farlig. passa er.

KANYE WEST OCH JAY-Z TILL SVERIGE.

29 maj kommer KANYE WEST och JAY-Z till sverige, globen. min dröm har gått i uppfyllelse. biljetterna släpps förmodligen på måndag. gissa vem som kommer sitta fastklistrad framför datorn på måndag? JAG ÄR SÅ FUCKING JÄVLA GLAD JUST NU. THAT SHIT CRAY!!! kingsizemagazine.se avslöjade nyss detta, men de blev tvugna att radera informationen eftesom det inte är helt klart ännu. frågan är bara nu vem jag ska gå med... big problem.

jag fick en fucking hjärt-attack när jag fick reda på nyheten. kan inte beskriva me ord vad jag känner.....

AAAAAAAH!!! SHIT! GALET SIIIIICK SOM FAN. JAG VILL JAG VILL NUUUUUU NUUUUUUUUUUUUU!!!

http://www.dssence.net/wp-content/uploads/2011/10/Watch-The-Throne-Tour-Video-Concert-Performance-Jay-Z-Kanye-West-Atlanta-500x375.jpg

ASAP Rocky - Wassup




Jag är verkligen sjukt taggad att se A$AP Rocky nu den 15 april på Drake's Konsert i globen. Det är 90% säkert att jag ska på Way Out West, så jag kommer se han två gånger i år. ska bli sjukt roligt. Och nu är videon till wassup är ute. älskar låten och videon är klockren. money, bilar och brudar alla töntiga jävla rappers som tror dom är så cool. här har ni the truth. you feel me? or should i say you feel the rocky flow? hahaha btw bruden i slutet ser riktigt ball ut. tvungen att säga det. vad tycker ni?

The Motto


don't overthink...


känner ni igen er?



I get around


Havana Brown - We Run The Night


Dans-koreografi till Mange bjuder.

Här är videon från i Fredags när jag, Veronica, Nicole, Sofia, Charlie och Parre visade upp våran dans-koreografi till "Mange Bjuder". Det var en uppgift vi hade i skolan på idrotten. Vi hade jätte roligt när vi tränade och visade upp dansen! ett av de roligaste vi gjort på idrotten. Det är godis som Sofia kastar ut i slutet. säg gärna vad ni tycker? :D


nattuggla

Hej! inte många som är vaken nu kanske? eller så är ni ute och festar. Jag har varit hemma hela kvällen och haft the chill bara. skönt de! Som sagt så tänker jag mycket innan jag ska sova. typ på natten jag känner för att skriva. På måndag ska jag börja i boxning. det ska bli roligt! nu i veckan ska jag försöka kläma in några pass på gymmet men har två matteprov att göra den här veckan så känns som skolan kommer ta upp mycket tid.

imorrn ska jag göra klart en skol uppgift mer än så vet jag inte. får väl se helt enkelt vad som kommer upp. Jo, jag ska nog skriva på mitt CV.

måste fixa jobb! cash behövs. stort begär. högst upp på listan. FIXA CASH. Skulle verkligen behöva köpa en helt ny garderob om ni fattar vad jag menar. känns som jag inte har några kläder alls att ha. alltså allt är gammalt och ja ni fattar. behöver köpa upp mig liksom. låter som om jag vore bortskämd. måste ju betala det själv så är väl inte precis bortskämd då? Sen så måste jag spara pengar till sommaren. Den här sommaren kommer bli så roligt, längtar! Men just nu så längtar jag allra mest tills Drakes konsert, A$AP ROCKY och Kendrick Lamar hänger
ju också på Drakes tour! ska blir sååå sjukt roligt. jag och my homie veronica kommer stå längst fram som sagt. det är nice. kommer klättra upp på scenen och äta upp Drake♥. blir inte rädda nu! hahaha. snygging. så het. haha aja!

Nu har jag gymkort på golds gym oc hska börja boxning. Nu är det bara en sak till jag skulle vilja göra. Jag skulle vilja dansa Dancehall. Vore verkligen sjukt roligt! Men tyvärr finns det inget ställe där man kan lära sig och dansa det i sundsvall. tråkigt.

Nu ska jag sova. Så jag orkar upp imorrn och inte sover bort hela dagen. godnatt♥


en bild från Marocko.

Nicki Minaj - Stupid Hoe


friday

Är nästan klar med min inlämningen till historian. har suttit med den typ hela dagen. Nu är jag riktigt trött så kommer nog somna på en gång efter jag skrivit det här och stängt av datorn.



imorrn är det FREDAG! skola 10 till 14.30 och på slutet av dagen på idrotten ska vi ha dansuppvisning. kommer väl faila men skitsamma huvudsaken vi har roligt. det går nog bra! Sen framåt kvällen ska jag äta med Cim och Veronica på Biteline. Sedan får vi se vad kvällen bär oss haha. det där lät fullt. nä men seriöst, får se vad jag och veronica hittar på sedan. Cim ska dra till sin pojkvän efter vi käkat. känner mig något stressad över att jag ska hinna göra klart de sista på inlämningen imorrn och skicka in den sedan. men det ordnar sig nog. typ mitt motto: "det ordnar sig". chill person jag är.. allt ordnar sig säger jag jämt. tänker så jämt med. det är väl positivit!? eller? Godnatt bloggen.

bilden på solnedgången/stranden har min mama tagit. hon är sjukt duktig tycker jag. love.


belly

Hey! är verkligen helt slut... det har varit långa skoldagar hela veckan. Sjukt vad jag är trött. men jag kan ju inte sova nu. om jag somnar nu kommer jag vakna sen och det blir ju bara knasigt. ska fortsätta se på filmen jag börja se igår och bah chilla på sängen. c ya!

BELLY heter filmen. tung!

way out west 2012

OH MY GOD. YELAWOLF och ASAP ROCKY kommer till WAY OUT WEST. fyfan vad grymt!!!!! jag är ju helt jävla galen i yelawolf. fan nu blev jag riktigt jävla glad. han är sååå jävla bra! shit. A$AP Rocky är ju riktigt grym han med. lycklig jag blev nu! det blir bara bättre och bättre, de fylls på med fler och fler artister! jag kan inte vänta tills de släpper DA BOMB! om ni fattar vad jag menar. måste bara ta tag och skriva klart mitt CV och söka en till en massa sommarjobb. cash behövs ju till allt roligt jag ska göra i sommar! längtar till sommaren så att jag spricker. vill ha sommar nu nu nu. sommaren 2012 tror jag kommer bli riktigt grym. Tror att det beror på att jag börjat planera och spara pengar redan nu. längtar som bara den! Har precis duscha och ska nu se på film efter en lång dag på skolan och gymmet.


Rick Ross X Rich Forever

RICK ROSS nya mixtape! RUH. men som jag har uppfattat det så är det grejer som inte blev med på nya inte ännu släppta albumet god forgives i don't. hur som helst ska tydligen mixtapet rich forever vara riktigt tungt. ska ladda ner det nu hehe. ricky rozay! ruh ruuh!!

DOWNLOAD HERE.
http://cdn.stereogum.com/files/2012/01/Rick-Ross-Rich-Forever1.jpg

Mac Miller - Of The Soul, Party On Fifth Ave, Smile Back


Kid Ink - Never Change


Kanye Omari West.

Det finns inte ord vad jag känner för den här personen. NO FUCKING WORDS. HE IS BEYOND THIS WORLD, BEYOND THE GALAXY. han är bara för mycket för mig att hantera. hua! jag ryser som fan när jag tänker på hur mycket han betyder för mig. jag ryser när jag tänker på vilket jävla geni han är. jag finner inga ord. kanye är... jag vet inte vad jag ska säga. han är som en gud. Finns inte ord för hur mycket han inspirerar mig. förstår inte att det kan finnas en så mäktig person som han. tror inte jag kan se upp till någon mer än vad jag gör till han. Den här mannen kommer ta över världen. JAG LOVAR. Kanye for president som man brukar säga. här nedanför jag har kopierat något kanye skrivit på sin twitter. När jag läste det rös jag! är det normalt? Kanye postade 70 tweets för att få detta sagt. läs! FUCKING GENIUS. Ni som säger kanye är ego kan ju ta tillbaka det tycker jag. jävla skitsnack. vartenda jävla ord han säger är så jävla true och genialt. "The world is our office" bara den där meningen... AAAAAAAHHh galet!


"I appreciate everyone’s support for my clothing line but I wanted to clarify a few things…

The name of the line is Kanye West not DW… The Dw was a design element placed on the invite in homage to my mom : )

I really appreciate the fake DW twitter page but since it’s not official I can’t co sign any information on it.

I love being back at my fashion office learning and creating. It’s so challenging and fun and I’m surrounded by amazing people.

You guys might think I have some type of backing for my line but I don’t.

I did the first fashion show out of my own pocket and used the money I made touring to follow my passion.

I’ve been working at this for 8 years now …from the first offers to do urban clothing lines that I turned down…

To begging Bape to do my line and never making any real headway…

To having an office in LA that was shut down after the “MTV” moment along with my tour with GAGA

I moved to Japan for one month after that and designed every night in my room… I had this opportunity to intern at Fendi and was also..

…offered a position to at Versace wich I could not take due to my contract with LV which was for 2 years…

I moved to Rome after I left Japan and worked at Fendi for 4 months under cover … I was there to give ideas for the men’s collection

I snuck to Giuseppe Zanotti Factory still under contract and learned to design woman’s shoes for 2 years before my first show in Paris

After doing the first LV collection I was sure I would get a second shot to create but was never given the opportunity

I designed a sneaker called the YEEZY with Nike. I’m “allowed” to design 1 pair of sneakers every 2 years. I have more ideas…

Early 2011 … I moved to Paris and opened a small design studio… the language barrier was quite difficult…

In Paris I met many great people in design including the master Azzedine Alaia… Azzedine even came by my studio one day : )))

This was the greatest feeling to stand in his presence in my embarrassingly small Paris studio in a courtyard opposite Collate

I remember being 5 years old picking and my mother taking me with her shopping at the discount fur spots

She said I would always point to the most expensive furs even as a child LOL

It’s something about making clothing that always brings me back to that point. For the first 16 or 17 years of my life the only thing…

I knew about my woman’s clothing was what my Mom would wear. I guess some critics would joke that I still don’t know anything LOL

My Mom would wear blue jeans with a fur and an embellished “Cosby Show” sweater : ) to pick me up from school

… the teachers said I couldn’t focus… I used to get kicked out of class for bringing dirty mags and drawing Nikeys in 4th grade

Being a celebrity has afforded me many opportunities but has also boxed me in creatively.

I was just discussing becoming the creative director for the Jetson movie and someone on the call yelled out.. you should do a Jetsons tour!

….hmmmmm what to wear… here I go again… Yeezy the trend setter or complete fucking fashion victim … the verdict is still out

What good is fame and prestige if you can’t use it to help people… I want to help by doing what I know how to do best .. create

I have started a new company and I’m so excited about the name…. it’s got the best name ever of all companies of all time!!!….

The name of the company is DONDA

DONDA is a design company which will galvanize amazing thinkers and put them in a creative space to bounce there dreams and ideas…

Dr Dre redesigned headphones and made more impact off of one product.

I am assembling a team of architects, graphic designers, directors musicians, producers, AnRs, writers, publicist, social media experts…

app guys, managers, car designers, clothing designers, DJs, video game designers, publishers, tech guys, lawyers, bankers, nutritionist …

doctors, scientist,teachers…

DONDA will be comprised of over 22 divisions with a goal to make products and experiences that people want and can afford…

I want to put creatives in a room together with like minds that are all waaaay doper than me

We want to help simplify and aesthetically improve everything we see hear, touch, taste and feel.

…To dream of, create, advertise and produce products driven equally by emotional want and utilitarian need.. To marry our wants and needs.

This will all take time but I wanted everyones to know what I really care about… I care about people. I care about my fans..

I care about people who have never heard of me… There are over 7 billion people on the planet now…

It’s something about coming from music that makes me so optimistic… Music travels and is not limited to only the wealthy.

Sometimes my grammar is wrong but my thinking is right : )

My mom was an English teacher so I know she sends an SMDH from heaven : )

5:18 am in London… My dreams keep me woke

This one of our projects to be released this year called 2016 OLYMPIC’s … It’s a semi sic-fi since 2016 is only 4 years away : )

I wanted to put this in the world in hopes that the people who can actually make a difference will stand up and reach out
We need as many amazing powerful smart talented wealthy people to be involved… Come get on board… don’t just sit there… reach out

We can collectively effect the world trough design. We need to pick up where steve jobs left off

When I said wealthy I wanted to point out there are so many billionaires in the world that can come together and help to redesign it

Help education. School systems were designed to turn people into factory workers.

Schools should be designed to prep human beings for real life.

Spike Jonze and I want to do a Summer school that tries new forms of cuuriculim

Math classes should teach addition, subtraction, multiplication, division, accounting and money management aaaaaand cut!!! ….

Kanye West @kanyewest 10h Reply Retweet Favorite · Open
UNLESS YOU’RE A MATH MAJOR!!!! Kids you should be able to take majors starting in grammar school like how it is at performing art schools

Instead of kicking kids out of schools for using there iPhones… why not promote it? Allow kids to use search engines to do test…

like the real WORLD!!! Give kids the amount of test they would have in a year in one day but they have to get everything perfect…

Some kids have better memories than others… what about emotional IQs… what about kids who do bad in school because of how bad there..

excuse me… I just get excited at the possibilities… the more excited I get… the more grammatical errors you’ll see…

We need to take what Michael Jackson felt and Mcqueen and Steve Jobs and we need make things better…

When me and Jay toured… ever night I peered into the audience astonished by the different walks of life that came to support us.

I know this is not a very rapper thing to say but I haven’t bought a new car or piece of jewelry in about 2 years…

I invest every dime back into creativity… hiring amazing creatives paying for flights, offices … etc…

My area of expertise is in music, my passion is in music design film and products… my strength is connectivity…

There are so many broken systems from the economy to school systems jail systems… we need experts for this…

We need scientist and top world designers to directly affect governments.

If anyone would like to reach out email us at [email protected]"

- KANYE WEST


Like making love under the moon in Jamaica, Get you so hot you call the name of the creata.

Hey på er! Jag har försökt att börja på min Historia inlämnigen. det gick väl.. så där. Skriver alla fall om Kubakrisen. Mycket intressant. fett less på den uppgiften. kommer aldrig riktigt ingång med den. aja. Jag längtar redan tills det blir helg igen! och så är det bara måndag idag. haha. inte mycket som händer den här veckan. samma vanliga, gå till  skolan och träna på gymmet. nu ska jag borsta tänderna och sedan försöka sova. c ya!


Karusellen? Kartellen? ostkaka?

HAHAHAHAHA seriöst ett av det roligaste jag sett på länge!!! tro inte du kan komma här och leka flashig klocka!!!? HAHAHA!


3 låtar


Blue Ivy Carter


Baby, get involved.

ckck:  Namibia
amandarine:  <3<3
xtc:  ha why sisi : hasisi park

 

 


Det är snart min födelsedag ;)

Eller ja, det är ett tag kvar haha! Mer än en månad kvar haha. men jag kunde inte låta bli att göra ett colage.


Ni hittar mig på tumblr och twitter.



Titta gärna in på min tumblr om ni vill! Ni kan även hitta mig på twitter nu, klicka bara här. klicka på bilden för att komma till min tumblr-blog.

tech n9ne

Teeeeech N9ne. I LOVE YOU, TECH N9NE! Riktigt jävla tung. Vet inte om jag sagt det förut men jag avgudar Tech. Nån fler som gillar Tech N9ne???


AZEALIA BANKS FT. LAZY JAY - 212

Jag ska ju antagligen på way out west i år och gissa hur glad jag blev när jag såg att Azealia Banks kommer!?
FETT NICE! hon riktigt ball!


Lloyd ft. Trey Songz, Young Jeezy - Be The One

OH MY. Lloyd, alltså shit hur kan man va så damn sexig som.. and that curly hair♥ så jävla het, trey med!


Maroc 2

Här är några fler random bilder from morocco. de flesta bilderna från semestern är det mamma som har tagit. riktigt duktig är hon på att fota.


Iggy Azalea - The last song


Tyga - Rack City


Yelawolf ft. kid rock - let's roll

jag är helt galen i yelawolf! hans nya album är guuuuld så jävla bra! jag älskar det. sick hur bra han är. Let's roll är en av de låtarna jag började med att lyssna på från det nya albumet Radioactive och nu är videon här. check it out!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lvwu6zdQXJ1r7dii1o1_500.jpghttp://26.media.tumblr.com/tumblr_luhvzl8Tpa1r049emo1_500.gif http://24.media.tumblr.com/tumblr_lwez5k4G1V1qj4zryo1_500.jpghttp://26.media.tumblr.com/tumblr_ls1jygySqn1qi88igo1_500.gif

Maroc 1

Här kommer de första bilderna. valde att lägga upp bilderna från när vi åkte upp i bergen först. det var verkligen helt otroligt hägtift och vackert! bilderna gör sig inte rättvisa, går inte att få med det på bild. man måste se det med egna ögon! vi åkte till en massa olika byar uppe i bergen och målet var att ta oss till kusten, Sidi Ifni där vi sov en natt och sedan åkte tillbaka till Agadir.


Bilen vi rullade i.


En Moské där uppe i bergen


En casbah som man använde för flera tusen år sedan, fanns sådanna gamla ruiner överallt.


otroligt vacker solnedgång, går inte heller att få på bild eller beskriva med ord hur vackert det var! ofattbart.


kameler


Helt jävla otrolig utsikt!


Ser ni vad konstiga stenarna och berget ser ut, nästan som på Flinta haha. Det såg helt overkligt ut so mom om de var gjord av plast. Galet hur häftigt det var, i Tafraoute är det.


Bilden här ovan ser ni hur högt upp det var från marken, där husen är och upp till toppen och endå så är inte längst ner på marken, utan där husen är är också berg alltså vi är fortfarande upp i bergen, fatta vad högt det är.

Martians Vs. Goblins

TUUUUUUUNG OCH SCARY är allt jag har att säga haha. Tylers del är bäst. ännu en video som släppts medans jag varit borta. Hade verkligen velat se Game nu när han var i sverige men jag var ju i Maroc då så det blev ju inte av. maybe next time.


Rihanna and Common



Jag har missat mycket i musikvärlden medans jag varit borta. Vet inte om ni har hängt med men Rihanna har släppt sin nya musik video till "You Da One" and ofc, i love it. Common har släppt nytt album, "The dreamer, The believer". det är riktiga jävla bra. älskar common han är bara för bra, fööööör bra. Har inte hunnit lyssna så mycket men känner redan att det är bra grejer. Nu ska jag snart sova tror jag. blev ju inte så mycket sömn i natten som var.

I'm back on track



Nu är jag äntligen hemma igen! Har haft det jätte bra i Marocko men nu känns det sjukt skönt att vara hemma igen. imorrn börjar skolan igen och jag måste köra järnet så att säga. jag berättar mer om marocko till veckan och bilder kommer då med. Kom hem vid 5 inatt och sov då till klockan 12 typ. snacka om att min säng är skön. som att sova på moln haha. Jag har precis duschat och ska snart äta sedan ska jag vara med min otroligt sakande bästa vän veronica. jag vill bara hoppa på hon nu på studs och mula hon med snö. närå jag ska vara snäll en STOR kram ska hon få. ska klä på mig, äta och sedan dra ut med veronica. c ya!

RSS 2.0