Bei Maejor X J.Cole X Trouble


ni**as in paris

Haha någon snubbe eller snubba (vad säger man om de är en tjej då? säger man snubbe då med? äsch snubba lät bra) som gjort en egen lyrics video till "niggas in paris". haha början.. sjukt rolig :D annars vare en bra lyrics video. låten är galen. helt galen. jag älskar den. HYPE. stor, nä enorm kärlek till wtt. mår lite bättre nu. knarka lite alvedon idag så nu har jag ingen feber. goodi good. mer inlägg för er del då. det kommer mer. c ya



check it out, selfmadechick.tumblr.com



CHECK IT OUT! Klicka på bilden för att komma till min tumblr.
Jag är beroende som fan. visste inte jag skulle bli det men nu är jag fast. helt fast. så ja, jag uppdaterar ofta haha.

The fresh prince of bel air

vaknade imorse med siiick värk i halsen kunde inte prata för de gjorde så ont. illa, riktigt illa! jag som hade tyckte de skulle bli en bra dag, först skolan, sedan på stan med mamma ett tag innan jag skulle på zumban och hon på föräldramötet. typiskt. har legat i sängen hela dagen. ont i halsen och feber. var ju inte länge sedan jag var sjuk? stört. alla fall så är jag ledig imorrn med för de är studiedag men på gå på torsdag för då har vi en grej i engelskan jag måste göra men inte ser fram emot. skitsamma de ordnar sig som alltid. har haft hyffsat tråkigt idag så har suttit vid tumblr, lyssnat på musik och sett på fresh prince of bel air!!! Will Smith är grym haha. swag. han är en av mina favorit skådespelare. älskar serien, 90-tal är så soft, bästa årtiondet haha.
image

Ice Cube X The Game Lord


rihanna navy

oh god, ni fatta inte hur jävla mycket jag längtar tills den 2 november. längtar också som en tok efter rihanna nya album. Hype. LOUD tour är otrolig!!! Ska bli så sjukt kul. otroligt roligt. fyfan. La upp två klipp från Loud tour då kanye west och jay-z gästar. så grymt. får som vanligt gåshud. Bilderna är från musikvideo inspelningen till "we found love". vet inte när den är klar men den kommer nog upp snart. RIHANNA-NAVY 4EVER!!!!!

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lrx73vuFgI1qzclrjo1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1317221929&Signature=L2E2Wa8ep1OTic6ou99GfqNrAS4%3DRihanna filming "We Found Love" in Belfast today!

Rihanna X we found love

sämst kvalite. men bortse från det. rihanna twittrade för någon vecka sedan eller så och sa att hon kommer ge oss ett nytt album redan i höst. SHIT! längtar som tusan. HOPPAS de blir mer reggae då. vad tycker ni om den första singeln då? den finns inte på spotify än... får lyssna via grooveshark så länge. Hon kan bättre, men den är härlig! "we found love in a hopeless place!" ♥


i have no money

Har letat, eller letat och letat, haft kikat efter ett par sånna här militär gröna shorts med lite slitningar HELA SOMMAREN. ja, efter ett par exakt som de på bilden. de är från modekungen och nuuuu finns det ett par som jag velat ha så länge där... nu när man inte kan ha shorts längre. kanske kan ha de och tights till som veronica tipsa mig om. får se.. men de kostar ju så mycket! 500 tror jag det var.. fan. jobbigt läge. får se hur de blir med dom. vill ha skorna, den stickade vinröda tröjan och beiga trickade tröjan!!! nice. give me.


I ain't in the buliding, I OWN the bulidning!

Jag har verkligen inte varit på humör för att blogga. inte hänt så mycket. det rullar på som vanligt.
känner att jag inte har något intressant att skriva.

jag fixar några musikinlägg! sägs om det? förästen vad gör man när man är ensam hemma? JO man spelar musik på högsta volym och så att sakerna ramlar ner från hyllorna. det är vad man gör. ska fortsätta med det nu hehe.
c ya later.


Så jävla fuking vacker. älskar den här bilden. så fin. vackert.

A true artist indeed, you made your own lane, All these albums we drop will never be the same, Without your voice on them. I'm thinking that's the key Choked up, smoked out, riding to these melodies


sugar

hej! jag har egentligen inte mycket att säga. jag går i skolan och tränar på vardagarna så det är väl inte precis så intressant att skriva om. eller!? nä. kom nyss hem från skolan och ska snart och träna igen. ääääääsch då. snart blire ny frisyr!!! HOPPAS de blir as bra och att jag blir nöjd med håret. dope de vore om jag vågade skaffa sidecut. ska försöka få mamma att gå med på att vi drar till frisören på söndag redan. Annars så blire till veckan. har itne mycket att säga än att jag slänger upp lite musikinlägg. kanske lite inspo! I do no vi får se. c ya


Yelawolf X Lil Jon X Hard White (Up In The Club)

OH OH OH OOOOH!!!!! RADIOACTIVE♥

http://1.bp.blogspot.com/-beHdl1_Q0-k/TkDW0RGyPyI/AAAAAAAAAu0/OTVwy4fsaUI/s1600/Yelawolf+-+Hard+White+%2528feat.+Lil+Jon%2529+-+Single+iTunes+cover+600x600.jpg

strawberrys

tjo tjooo TJOHO! haha. varit på skolan tills typ 15 kom hem för ett litet tag sedan och nu ska jag sitta här vid datan ett tag sedan göra mig klar för att dra och träna med veornica och kanske nicole. da place!! GOLDS! haha.. brukar hänga där ganska ofta. där jag finns om ni vill ha tag på mig haha. ska forsätta sitta vid tumblr nu och lyssna på musik. denna lyssnar jag på just nu Pusha T – Amen - Explicit så jävla feeeeeeeet! sick. ni måste playa den nu. c ya!


fyfan vad gott!!! GE MIG JORDGUBBAR NU! ♥


Maverick Sabre X I Need

börjar gilla killen mer och mer. kan lyssna på den här låten 1000x om!!! kan inte sluta trycka på replay. hans röst♥


Asher Roth X Akon X Last Man Standing

saknat sig, Asher!!! kul han är på g igen och fortfarande lika bra. lyssnade på han låtar som en tok förut ju.
när de nu var, några år sedan alla fall. "last man staning" med akon är bra som fan.


fiiiiiika

Bilden är från i fredags på Ikea när jag, veornica och cim var där och fika!!! fan fika är najs. ska fika mera. hela tiden. kommer bli fet men vem bryr sig haha. FIKA♥ kul att gå och fika asså. ska verkligen göra de mera. gott. blev mätt efter äppelpajen... men jag åt chocklasbollen och wienerbrödet endå. goooott! sitter här och chillar vid datan jag på mitt rum. lyssnar på Stor – Lilla Shorty just nu. så nice låt. slänger upp en låt strax. puss.


poetry

go morgon. igår kväll drog jag ut med veronica och cim. vi hade det lite skojigt och rev hela stan typ, nä skoja bah. var lite läskigt ett tag när de var ett fyllo som följde efter oss... jag köpte även godis på hemmakväll! fett gott godis där. kom hem vid 12 tror jag. var så sjukt trött igår. Fast det var jag i fredags med! gissa när jag gick och la mig i Fredags? kl 10!!!! TIO!!! hahaha... jag höll på att somna i soffan orkade seriöst inte hålla ögonen öppna. det har aldrig hänt förut? somnade på några sekunder bara. man blir väl trött efter en skol-och träningsvecka. Mamma kom ju som sagt hem i torsdags så i fredags var jag hemma med familjen pratade med mamma och pappa hur de haft det. kollade på bilder från barcelona. SJUKT AVIS jag är på mamma!!! GISSA VAD HON GJORDE NÄR HON VAR DÄR? hon var på CAMP NOU!!!! och såg Barcelona-Milan. avundsjuk? ja. vi fick även en massa presenter av mamma. så fiiiint! älskar dig lillmamma. sks ta och käka lite godis nu haha... AMEN de är ju gott haha. c ya


PUSHA T X MY GOD

http://4.bp.blogspot.com/-iSt6omykuAQ/Ta0rs2IJQFI/AAAAAAAABA0/2274AF-pbP0/s1600/pusha-t-my-god.jpg

Rihanna

iamrihannafashionobsessed:  Rihanna out and about in NYC September 11, 2011

oohhh jävla snygg jävel rihanna fan snyggo heting. så sjukt hur snygg stil hon har!!!
kläderna! snälla ge mig. vill ha kläderna och allt i min garderob. typ nu.

"I know my fault, I should’ve gave more, Now you’re miles away and I’m miles on tour."


The knux X kid cudi X run

bara för cudi. annars hade jag nog inte lagt upp den. eller jo, kanske hade jag det. loooooove cuddis!!! run run run!


David Banner X Swag


From the bird's view, from the third view

lips-of-a-bitch:  Charlotte Olympia Shoes 

make up inspo

grownandsexy:  Im in love.

"i'm about to drive in the ocean, imma try to swim from something bigger than me" X frank ocean X swim good

http://www.refinery29.com/static/bin/entry/495/x/41753/image.jpg


J. Cole X Trey Songz X Can’t Get Enough


Photo shoot fresh, Looking like wealth, I’m about to call the paparazzi on myself

tjena hur är läget!? ÄNTLIGEN! pappa kom hem igår från afghanistan och mamma kommer hem på torsdag. ska dra till gymmet nu med Verran. precis käka två knäcke men jag är fortfarande hungrig... maten på skolan är inte god. FAN HELA MIN MÅNADSPENG går till MAT!!? hahaha. tur jag får goooo mat sen när jag kommer hem av pappa och syster som ska laga mat. pommes och kött. MEAT♥ men ska ta på mig skorna nu och se om hon är klar snart. vi hörs ikväll eller i morgon.


Frank Ocean

Hua vad jag är trött! tror jag gäspat minst 1000 gånger ikväll. sjukt trött har jag varit idag. varit på skolan från halv 9 till 15 tiden. Efter jag kommit hem från skolan kom mormor och hämta mig och syrran. Åt middag hos mormor och morfar, ÄÄÄLG-Köttbullar och stuvade makaroner, gott! till efterrätt fick vi äppelpaj med vaniljsås. älskar er mormor och morfar. Efter vi ätit tittade vi på videofilm från när jag och mina kusiner var små. tyvärr hade vi ingen film med fanny för hon är så liten så hon var inte född på den tiden. Nu ska jag käka upp mitt äpple sedan blire date med kudden. haha fult det låter. KRYPA NER I SÄNGEN SKA BLI NICE. äsch! vafan, godnatt.


Sexion D'Assaut X A Bout D'Souffle

Sexion D'Assaut♥


Theophilus London X Last Name London

fan vad bra. shit vad BRA! rikigit bra äre.

BTW: Ser ni jag har ny header? klart ni ser!? haha. Nöjd. BIlden är tagen och redigerad av mig.


DJ Drama X Trey Songz X 2 Chainz X Big Sean - Oh My Remix

http://hotspotatl.com/files/2011/08/oh_my_remix_by_sbm832-d41ohdz-585x585.jpg


Rihanna X Cheers, Drink To That!




så härlig videon. Jag älskar låten, Jag tycker Rihanna är som bäst med sitt reggae sound.
I fuckin love Rihanna. I really do. Längtar tills 2 november så sjukt mycket!!

rawr



Måste bara säga att jag tycker dessa djur är så häftiga. sten coola. mäktiga.
de är insipirerande på nåt sätt. vackra djur! nu ska jag försöka sova. goodnight!

No one knows what it means, but it's provocative.


I'm so gonna do it

Jag saknar redan mamma. lillmami då♥ det är väldigt tomt här hemma när inte the parents är här. vilket liv det är annars. Nu äre tyst, tyst som i graven. scary! i dont like. vilken mes jag är. aja ligger i sängen nu och bloggar åt er, håller på med tumblr, fb och lyssnar på musik för att bryta tystnaden. lyssnar på lloyd och trey songz typ. nice.

ALLTSÅ jag är så less på mitt useénde och håret!!!! SÅ LESS! mitt hår är en katastof. min frisyr är åt helvete (om man ens kan kalla det för frisyr) typ rak långt och ser förjävlig ut. min hårfärg är jag dö less på och ja jag kan inte vänta tills mamma kommer hem så jag kan gå till trudes och göra något åt råttboet till hår. SKA BLI SÅ JÄVLA FANTASISK!!! längtar. blooooond/ljusbrun here i come.

I'mma need to see your fuckin hands at the concert!!!!! HELL YEAH

Rihanna for Esquire's "Sexiest Woman alive of 2011"


Esquire X Sexiest Woman Alive X Rihanna


track-by-track X the R.E.D Album

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1274580/images/2011/the-game-red-png1_159579507.png http://cviewsonmusic.files.wordpress.com/2011/08/the-r-e-d-album-1.jpg

skrillex

Innan jag lägger upp bilderna var jag bara tvungen att visa den här låten. SKRILLEX!!! dubstep!
så jävla bra beats och videos. kolla in den här videon om ni inte gjort den än.


golden



aaaah vad arg jag blir! hatar att vara sjuk men vem gör inte det. jävla snuva! Är alla fall piggare än igår. Jag och syster hade en myskväll igår bara hon och jag. vi åt löfbiff och strips, bea. duktiga vi är på att laga mat. sen såg vi på Idol och en film. skön kväll. har precis varit ute och fotat lite och tänkte lägga in dom på datorn nu. jag använde mig av fannys superproffskamera! den är verkligen sjuuuukt bra. otroligt avis. önskar den vore min! ska föra över bilderna nu. c ya

yelawolf X wiz khalifa

åååååh jag vill se wiz och yelawolf den 21 nov. men vafan det är ju på en måndag!? okej, kul liksom. jag tror inte jag kan ta ledigt. ska ju även till stockholm den 2 nov. dröm vidare frida!


weezy

dreezygirl:  Lo ve U

Looking so bomb, gonna find me a honey, Got my Ray-Bans on and I’m feeling hella cool tonight!




"I made Jesus Walks I’m never going to hell. X Photo shoot fresh, Looking like wealth, I’m about to call the paparazzi on myself. X Sophisticated ignorance, write my curses in cursive."

http://tunedmotiondotcom.files.wordpress.com/2011/08/7e191df3a29e550131306415ebf29f285868d31d_2.pnghttp://gidilive.com/wp-content/uploads/2011/08/Otis.jpghttp://media.tumblr.com/tumblr_lpsx5j7qVF1qzy7en.gifhttp://spoiledbroke.files.wordpress.com/2011/07/otis.jpghttp://speaktoall.files.wordpress.com/2011/08/otis.jpg

the most inportant album in hip-hop history.

http://1.bp.blogspot.com/-l6fwehNSq_Q/TlNeIBLTayI/AAAAAAAAf_0/WqstDRzzSbM/s1600/Kanye%2Bx%2BJay%2B-%2BZ%2BRESPECT%2Bmag.jpg

Outro X Blunt blowin X MegaMan


Lil Wayne X John Legend X so Special




nicki minaj

Nicki Minaj "Glamour" issue october 2011. da shoes!♥


http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/296233_255159384515534_197869393577867_799879_1396536_n.jpghttp://cdn.urbanislandz.com/wp-content/uploads/2011/09/nicki-minaj-glamour-mag-2012.pnghttp://2.bp.blogspot.com/-FUvUqehGJgs/TmBSHCzrwPI/AAAAAAAAGOc/38xxLeEOF58/s1600/Nicki-Minaj-Glamour-03.jpghttp://cdn.urbanislandz.com/wp-content/uploads/2011/09/nicki-minaj-glamour.png

the making of "she will"

oh god! hans smile♥ så galet söt han är. FUCKING BÄST jag lovar han är så bra, så bäst! verran har en crush på han och jag tror nog jag har det med! weezy baby.


how to hate X how to love

hej på er! var ett tag sedan jag skrev något. Jag har varit lite upptagen men ska inte skylla på det. Ligger i soffan nu och slappar.. har nämligen blivit sjuk. hatar att vara sjuk men vem gör inte det? passar som minst att bli sjuk nu. har ont i halsen, lite feber och är hängig. plus träningsvärk i låren så att jag knappt kan gå!!? AJ. sjukt jobbigt och det roliga är ju att vi har 5 vångar på skolan. ett jäkla spring i de där trapporna. såg ut som en idiot när jag skulle gå ner för trapporna. haha men de gjorde as ont. NU kanske ni undrar varför jag har träningsvärk? jag brukar väl inte precis träna!? JO det det är så att jag, Nicole och Veornica har bestämt oss för att börja gå på GOLDS GYM!!! nu ska vi bli biff!!! passa er. nä men typ haha. trodde inte de kunde vara så kul att träna. okej, jag kanske inte ska säga det än då vi precis börjat. Vi är så smarta att vi bestämmer oss för att gå på BODYPUMP OCH ZUMBA!!! HAHA... smart vi är. från att inte träna något till HÅRDträning så blir resultat att vi inte kan gå sen. sämst vi är. aja var kul endå även fast jag inte orkade röra benen på zumban. skulle egentligen träna idag med men eftersom jag blev sjuk så gick ju inte det. Nyss käka pizza de var gott eftersom jag var vrål hungrig. nu böjar nog Robinson snart tror jag. på 4an äre alla fall tycker ni också ska se de.



Cause I'm sufferin' from realness


Big Sean X Kanye West X Roscoe Dash - Marvin & Chardonnay


omfg x 16 tracks x kings

At the VMA's!!!! Damp jag fick när jag hörde otis börja spelas.. så dröjde de ju innan de kom ut på scen! HYPE jag fick haha. jag bah men skynda!! kom fram då! HAHA. UNDERBART! lägger upp alla nu på en gång. bästa skivan. i guld och allt. så klart har jag stereon på högsta volym och wtt spelas!!! här är alla 16 låtar så nu är det bara att trycka play!!!

No Church In The Wild - Kanye West X Jay-Z X Frank Ocean


http://24.media.tumblr.com/tumblr_lptpcfb5q81qf12l9o1_400.gif

Lift Off - Kanye West X Jay-Z X Beyoncé



Ni**as In Paris - Kanye West X Jay-Z

Otis - Kanye West X Jay-Z X Otis Redding
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lqo23nqgPJ1qh9nffo1_500.gif
http://30.media.tumblr.com/tumblr_lpsmbtQ6Bk1qaex5co6_500.gif

Gotta Have It - Kanye West X Jay-Z


New Day - Kanye West X Jay-Z
samanthafitzgeraldmusicblog:  Kanye West & Jay-Z|New Day If you don’t get goosebumps from the realness in Kanye’s verse…

That's My Bitch - Kanye West X Jay-Z


Welcome To The Jungle - Kanye West X Jay-Z


Who Gon Stop Me - Kanye West X Jay-Z


Murder To Excellence - Kanye West X Jay-Z


Made In America - Kanye West X Jay-Z X Frank Ocean
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lql87uylpz1qi148vo1_500.gif

Why I Love You - Kanye West X Jay-Z X Mr Hudson


Illest MotherFu**er Alive - Kanye West X Jay-Z


H.A.M - Kanye West X Jay-Z
HAM!!!!!!!!!!

Primetime - Kanye West X Jay-Z



The Joy - Kanye West X Jay-Z


T.I.





"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stands. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many time you rise. Mistakes builds character, and character takes you places money can't" - T.I.

the night is young, what the fuck u wanna do?



Jag har faktisikt inte haft tid eller ork att blogga. Ledsen att det varit lite dött här ett tag. Har varit så himla trött efter skolan. är nog inte riktigt van att kliva upp tidigt än. men ska inte skylla på det haha. inga ursäkter. jag ska bättra mig istället!! Jag berättar vad jag gjorde i fredags.. för gjorde typ inget speciellt de andra dagarna förutom att vara i skolan vad jag kan minnas.
I alla fall skolan började halv 9 då vi fotograferades till skolfotot. man bah kul. äsch skit samma hur jag såg ut orkar inte slösa engergi på det haha. sen hade vi matte, historia och lunch. Efter lunchen var jag, klassen på teater och såg "skärp dig" tror jag den hette. den var faktiskt bra och rolig inte tråkig eller dålig som de andra gånger jag varit på teater. De drev typ med ungdomen eller nåt sånt, haha ganska kul. Efter det gick jag, Veornica, Sofia och Nicole till IN och tittade på modelljakten, Kenza och Andreas var ju där. Det typ sög haha.. aja är väl roligare för de som deltar än för de som tittar på. tog bussen hem för bytta om och knarka alvedon sen bussen in till stan igen med the girls. vi åt på Biteline och var på bio och såg Apornas Planet, jag tyckte den var väldigt bra!! James Franco är en av mina favoritskådespelare så inte så konsigt haha. roligt att det förmodligen kommer en andra film, en fortsättning. skön kväll med the best♥

VAD GÖR JAG JUST NU DÅ? jo jag lyssnar på Watch The Throne på stereon med hööööögsta volym!!! värsta basen. härligt. dunk dunk. DUNK. HELT GALET NÄR HAM GÅR IGÅNG!!!! WAHAHA.
aja hahaha! vad har ni för er denna lördags kväll? Jag tänkte bara vara hemma och slappa med mamma och syrran. På måndag fyller syster år. På fredag åker mamma till Barcelona. På tisdag nästa vecka kommer pappa hem från Afghanistan (stava jag rätt?). vilket betyder jag blir ensam hemma från fredag till tisdag. nice det. FF FÖR FAN!

RSS 2.0