duschaaaaaaaa

nu ska jag duscha hejdå


det blev ganska bra faktiskt...

hej idag är det en härligMåndag, det är skola och jag har huvudvärk!!, har haft den sen på skolan då vi hade HK vi gjorde nån lek typ man var tvungen att koncentera sig och vara på alerten så blev typ stressad och jag får lätt huvus värk när jag stressar!! skit mys asså. iaf nu äre bestämt så att det är ju polar till helgen (disco-för ungdommar typ) och det är ju först efter sommaren, så det kommer vara skumdisco och det är kul!!! haha:D:D typ man badar i skum och kastar på varann hahaha! det som är besämt är att jag ska gå med bästaste emma! och hon ska kanske sova hos mig efter;);). idag vare skola då vanliga lektioner, det enda speciela var HK guh va kul asså karin är jobbig pratar så mycket att man helt slutar lyssna och typ sommnar...... jobbig tjej. aja vi fick en macka typ och fick lyssna på hon hela dan as tråkigt haha och lektionen var typ 2 timmar:(:( tråk tråk. sen vare ju matte,engelska,so, och sånt ni vet vanliga grejer.

nu har jag... lärt mig att göra en egen design:D:D duktigt va? jag är bäst!, fast headern blev lite konsig:o typ suddigt. lärde mig av jocke, tack jocke haha, och hur man gör headern kan ni läsa på dennas blogg: http://mimmisdesign.blogg.se/2008/february/designhjalp-hur-man-gor-en-egen-header.html ) lite fina bilder då haha!! som jag knäppt!!!! *stolt* ånej jag har ingen systemkamera, oredigerade allaihopa;)







090829

gomorgon! nu har jag precis ätit frukost, åt nån macka å saft, haha inte så speciell frukost var inte sugen på nåt så tog nåt snabbt. jag har inte bloggat nåt typ denna vecka men ska försöka att

snart fyller lillsyrran år då får man 1000 kr av farfar och när jag får dom ska jag köpa en väska och nåt stickat, en mysig tröja i stickat typ sugen på att köpa nåt sånt:):) ska vara med emma vi ska hare mysssssss så hejdå alla ni som läser.



trött och sliten

hej sorry att... jag inte har lagt in nåt, det har ju varit skola nu i tre dagar
och det är kämpigt nu hehe jag är ju inte van vid skola, trött på mornarna, 
så nu har jag fått ont i huvet mycket och inte orka helt enkelt, sorry men
ska ändra på det;)

vill så gärna... byta header men vetinte hur man gör och har försökt 1239000
gånger men det går inte så om det är nån som kan hjälpa mig säg till, vet
vilka bilder och hur jag vill att det ska se ut men det går ju inte så hjälp tack!

lite kort vad... ja ska göra nu resten av dagen:
datan en stund-äta mat- tv- vila- data- sova.

shopping på Birsta

hej nyss ätit kyckling-sallad, varit på birsta idag. detta är vad jag köpt!:D


jeansjacka - från veromoda 399 kr
kort tröja - från gina tricot 249 kr


2 linnen - från gina tricot 129 kr st


jeans tights - från cubus 299 kr
bh - från H&M 98,90 kr



Loreals smin och orenhetsborttagning - från H&M 64,50 kr


skor - från skokanonen 150 kr st

puss(K)

090822

hej nu sitter jag och lyssnar på lite roliga låtar. det är ju riktigt niceeeee
ah vad har ni för er då? själv ska man äta chips å se på film sen!! yes! älskar fim:U hejdååååååå orkar inte blogga nå nu! 
pussssssssssssssss på errrrrrrrrrr (K)(L)

här får ni 2 mcyket fina bilder å kika på hehe.


as fint väder, sommarn har precis börja, är med mina bästa vänner, karueller,
haha saknar de!!:(men inte nu mera. regn, inge karuseller, skollan börjar:/ .
vännera äre enda som kvar<3


hahahhahah det var as kallt ju:o ville ju inte frysa till is.

de blev...

hej igen de blev birsta, och jag hitta ett par skor jag ska köpa, men jag hitta dem nästan med de samma och, då ville jag gå och kolla på alla andra ställen med. hittade inget bättre. men vi var tvugen att åka och hämta pappa så jag får köpa de nån annan dag;) köpte inga kläder heller förutom de på bilden:-) en ögonmask leopardmönster. mucket nöjd med den.

 

just nu sitter jag inne på taaz, riktigt kul att hålla på där när man inte har nåt annant för sig. www.taaz.com 
ja ni som undra vad det är så äre en sida man kan göra om porträttbilder. kika in och kolla sjäv vetja





stan eller birsta?

hej bloggggen nu ska jag på birsta eller stan 
yeaaaah. med mamma och fanny då vi ska
köpa kläder skor och sånt, YES äntligen!!!
ni får se vad jag  köpt sen.   puss på er


cola vanilj smakar bajs, köp den inte!!!!!

parfym

 hej, tycker de här luta gott, men är osäker på avril lavninges nya,
luktar den gott eller?  jag vetinget om den bara att det var en fin flaska:) 
men den anra "clean, baby girl" den verkar iaf lukta gott, den doftar friskt, fräscht och sött, den går att köpa på www.eleven.se  60 ml kostar 450 kr :) den verka iaf lukta gott, vad tycker ni?


Muffins

jag fannsan bakade ju kladdkakemuffins idag,
så här blev de! det är maszmallows (stavning)
på och de blev typ brända hahaha dom duger
nog endå:)  vad tycks?  /Friida


090820

gooooooo morgon bloggen. riktigt mysssig morgon jag vakna klev upp och brydde mig in om vad klockan var, jag bara gick raka vagen in till teven och kröp ner under filten och har suti där ett tag. gick sen och gjorde varmchoklad!!!! så mysigt;)

men snart börjar ju skolan och då blir slut på alla härliga lugna mornar, det är nåt jag faktiskt inte riktigt ser famimot.alla läxor, omprov har jag med i matte typ. & so och kanske engelska.... inget jag längtar till.

men denna mogron var mys iaf idag ska jag inte göra nåt ska
baka med fanny ni får se vad vi bakat sen puss på er nu
<3


skitt! va stor bilden blev, fattar inte hur den kunde bli så stor?!! :S

hittar ju inge...



hittar ju inge "pip" recept !   nu "pip"
jag i det här. NU tänker jag SPELA
SIMS3 och jag bryr mig in om de här
"pip" recepten asså, har ju sökt på
allt hittar inget som verkar gott heller
aja nu spelar jag sims ! herrååå

BAKSMÄLLAN/BIO-FILMER



filmen handlar om:
 komedi, 1 tim 39 min, från 11 år.
BAKSMÄLLAN:Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug, hans två kompisar och han blivande frus lite underlige bror till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka, alltså de minns inget. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen (Doug) är försvunnen. Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste alla tre följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.
Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är, hur ska de hinna!?

jag tycker:
den var riktigt rolig! man skratta ofta, och man blir aldrig uttråkad. den får 4/5 !

film jag vill se:
G-FORCE: as söta marsvin hahaha, vill se den bara för att de är så söta!
vissa bah typ hallå det är småbarnsfilmer, men jag gillar kanske att se på de. älskar alla barnfilmer de är så roliga å det är oftast värsta söta djur å sånt med haha! en film jag med skulle vilja se är "upp" den verka ju as rolig haha. sen så såg jag med att det ska komma å gå på bio, en film som heter: "det regnar köttullar" man bah: hahahahahha vad kan de vara då? en barnfilm iaf den ska man se. nåt som jag tycker itne borde få hända i barnfilmer det är att de dör, det är bara för hemskt man bah börja grina å allt men till "vuxenfilmer" så blir jag inte ledsen man bah typ aha nu dog kan lixsom, och barnfilmer så grinar man floder till när nån dör. de borde inte dö alls i barnfilmer, som i tillexempel "lejonkungen" när pappan dör det är hemskt ju:( grina ju när jag såg den när jag var liten å tyckte de var så hemskt:(! så äre man tycker det är sorgligare i barnfilmer än " vuxenfilmer" MEN VARFÖR?



nu ska jag typ göra nåt kul. har tråkigt haha


hej frukost!

hej bloggen vaknade nångång runt 10. sett på tv och gjorde pannkakor till frukost! de var gott de hehe dem blev as bra . . .
ska vara med emma nudå kanske, ska först säga vad jag tyckte om bion igår puss:D


mums

jag har tråkigt, men nu äre så att jag ska försöka hitta recept på bakelser och sånt. vi familj. ska baka imorrn till fannys födelsedag. om ni har nå tips på vad jag kan baka så äre bara att tipsa mig;);) mums! sen när jag hittat nåt ska jag spela sims3 som inte blev av igår.
hejdå

bio

hejsan alla ni som läser min blogg! jag har precis städat klart min garderob. det tog kanske ca 3 timmar!!?:o
asså det var mycket jag inte använder och som jag inte ens visste att jag hade, jag hade en kjol sen när jag var 8 eller nåt haha, ah jag vet ganska längesen men kan typ forfarande ha den:O den fick vara kvar, hihihi;u men ja jag har ju tagit paus å ätit pch sånt, men det blev inge sims3, jag ska på bio med emma snart baksmällan: jag kommer säga vad jag tyckte o mden imorrn. iaf nu ska ni få se min garderob hehe hure blev. herrå


när det väll är klart så blir det bra:)


städa garederob

kom på vad jag ska göra sen efter jag städat spela sims 3 !!
länge sen det, men jag måste städa min garderob först:(

marknad, tivoli

aaaaaaaaaaaaaaa hej bloggen:> jag äger på att blogga!! 
hej jah har inga pengar just nu för att jag har fått dem iförväg och radan gjort av med dem ( smart tjej, jag vet ) iaf som tur är får jag mina 1000 kr av farfar snart yeahhhh då ska jag åka och köpa en jeansjacka typ på veromoda/only elle vare heter? har aldrig fatta varför det heter båda, och en stickad tröja på gina för typ 350.   igår var jag på birsta med emma, emma bytte ett par jeans och jag bara sukta efter pengar & alla fina kläder:(:(:(:((:(, tråkigt att inte ha pengar.  nu måste jag städa min garerob som jag snacka förut:(:(:((:(  tråkigt men det ju bra när det är klart, renda å slänga / ge till fanny sånt  jag inte vill ha-kan ha. sen vet jag inte vad som händer, herå


selongermarkand;; veronica och emma åker karusell, den var rolig.
det fanns en livsfarlig karusell med den fan dog man av gjorde as ont:(


jag var nyttig i fredags, frukt<3 istället för en massa godis å chips å sånt. *stolt*


hejjjj

hej ja ni kanske undrar varför jag inte har uppdatert nåt, det är för jag har faktiskt inte gjort något sedan jag tälta med veronica och cim. kan ju berätta de lilla som hänt de senaste dagarna. igår så var jag hemma hela dan och kolla på tv/datan, sen vid typ 5-6 så åkte jag mamma, fanny å sprang vid sjukhus ah hehe elr sprang å sprang gick fort å sprang! ganska skönt att få kmma ut å så, det fanns as mycket blåbär så ehhe ajg kunde inte låta bli å äta. var tvungen kunde inte hålla mig så åter igen alldeles lå runt mun och händerna haha!! blir det ganska ofta nu för vi har blåbär i fysen som jagf äter hela tiden riktgit gott att suga på!!:D bättre än att jag går och äter godis hela tiden:):) ja iaf så idag var ag och köpte en väska. men jag kan inte lägga in nån bild för det är inge batteri på kameran, men nu måste jag gå å platta mitt hår sen ska jag äta å. sen softa lite ehehhe tv data jag är latidag haha! hejdå Pussssss <3

tälta

tälta... med veronia å cim pusshej måste packa nu!


hej just ...

hej just så sitter jag och kollar igenom Favoriter och kollar efter nåt kul som finns där hehe gick in på www.thesims3.se och så hitta jag lite annat smått och gott. men jag vet fortfarande inte om jag cim och veronica ska tälta ikäll, cim skullle ringa å säga sen om de blir av men asså jag tycker sen är nu!! de är i stan å här sitter jag å tråkar inte kul. nu ropar mamma att det är mat! bäst att jag går nu då. hejdå

en nytagen bild på mej bjuder jag på.


nice nice, tråk

hellu bloggen:D vaknade typ vid 9 elle nåt sett på tv tills nu typ ... ah har precis fixat mej å klätt på mej. vetinte vad jag ska göra ... orkar inte nåt typ ingen å va me helle men ah det är veronicas<3 birthday idag!!! (säg grattis) ska kanske sova i tält idag med dem iaf:) de ska bli kul!! :) aja men kommre nog att sitta hemma här i udra år å möggla lite ska ta och städa min garderob knaske heheh(L) skit kul ni kan få se hur det bli sen om de blir av pusspuss nu ska jag tråka sönder .....................

bild sen när jag var med cim.nicole senast:)



natti

hej har provar kläderna nu var lite som passa:)
men nu ska jag gå å duscha sen ska jag sova
hihiihihiih ganska tidigt men känner för det.
pusss bloggen* haha

längtan och de ni inte visste om mig



nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem han har varit och hämta 2 soppsackar med kläder av några vi känner, ah men hon som ahr haft dem är typ as smal å det är inte jag precis så vet inte om de kommer passa men hehe, de är typ helt ny!!  ;)

19 saker ni kanske inte visste om mig:
1 - jag ett gossesjur som jag har sen jag föddes nästan. och som jag alltid tar med mej när jag åker utomlands.
2 - fyller år den 27 februari.
3 - älskar hellere jorgubbar än godis, jordgubbar är bästa som finns. nästan iaf.
4 - har dåligt självförtroende, vissa kanske inte tror det men så äre.
5 - vill ha en systemkamera väldigt mycket.
6 - hatar folk som spelar dum.
7 - många kan ta mig som oseriös vilket jag inte alltid är och många kan tro att jag alltid är så.
8 - är ganska osmart, har svårt att fatta när nån förklarar nåt.
9 - jag är välfigt förväntansfull just nu.
10 - har exakt 45 kr bara.
11 - jag älskar djur.
12 - ni får skratta om ni vill har fobi för toapapper.
13 - får panik av småkryp,maksar,insekter, skiker och kan nästan börja grina ibland för att jag är så rädd. fobi.
14 - har ett syskon, lillasyster fanny.
15 - får 1000 kr av farfar varje gång jag och fanny fyller år.
16 - jag har fiskar och en katt för tillfälet.
17 - önskar mig en hund-
18 - min egentliga hårfärg tror jag är typ brun-blond-grå elr nåt
19 - hade blont hår när jag var mellan 1-8 typ sen börja det bli mörkare.

bada bada bada

hej bloggen! jag ber om ursäkt för 100 gången! för att jag inte uppdaterar, men JAG LOVAR från och med nu att jag inte ska svicka er. okej? glöm inte det! jag suger på blogg asså så, nicole fick rycka in och fixa min header hon äger! jag suger!, tack nicole;u<3 vad tycks???? jag tycke de blev bra allfall:). iaf idag så har jag varit å bada på alnö, Bänkåsviken:) åkte dit vid 1. med mamma och fanny förökte få nån kompis;) att följa men ingen kunde typ. det var varmt i vatten å inte så mycket sjögräs:D (jag jag får panik av sjögräs! fobi typ) det var värsta stora vågor idag med!!? inte för att jag har bada i havet så mcyket men tyckte det var mycket vågor, :O fick kallsupar:( jobbigt haha jag ahde med mig min madrass å så välte den näre kom värsta bigg vågen!!! drunka typ kändes det som!? :O haha jag överlvede iaf. a vi åt muffins och vindruvor! medans jag låg å läste massa julia & frida tidningar hehe;););) vi åkte hem vid halv 5 typ, åkte å köpte pixxa hos den den som pratar så tyst haha. när vi skulle gå till bilen sen så typ spöregna det det kändes som vi hade bada!!! belv as blöt:O!!! nu är jag iaf hemma skönt de. ska duscha sen om jag orka. men nu ska jag fixa lite annat se då  / FriidaAndersson



dagen och husvagnssemster.

idag är det Onsdag den 5 augusti. skolan börjar snart, det kan dö.
jag är verkligen pank!!!!!! så pank man kan bli!!! och det suger!!!
kom nyss på att jag kunde ju panta flaskorvi hade ju jätte många
SKULLE bli rik!!!!!!! men nej då pappa hade redan panta för en
vecka sen:@ aja men ska vara med nicole och cim idag<3 de
är ju allafall bra men vet inte hur jag ska få tag på pengar!? :O
nån som har nått tips på hur man könar pengar?:P
 jag vill bada!!!!!!! men det vill inte nicole & cim :(


lägger in bilden sen semstern med husvagnen:

våran husvagn, där campa vi;)


jag och fanny gungade, jätte Snygga tjejor så hott asså!!!!!!!


en het get med skägg:D


vita lejon:) söt hehe


Scenen :)


nu orkar jag inte lägga in fler bilder det får duga så där...
lägger in lite bider från dagen sen kanske;) ni får ju ta å kika in senare å titta efter!!!! hejdå

Förlåt, Förlåt!

HEJSAN! JA, JAG LEVER SÅ NI VET.
jag ber så hemskt mycket om ursäkt
för att jag inte har uppdaterat på typ
över 2 veckor, jag var ju på husvagns-
semster i en vecka, men jag ska inte
skylla ifrån mej så jag HAR vairt as lat
men nu ska ni se bilr det en om
start! jag ska bli värsta:
BLOGGAREN NU SÅ NI VET, VAR BEREDDA!!
/
Friida

RSS 2.0