Nyårsklänningen?

Jag lämnade tillbaka klänningen från nelly som jag hade tänkt ha på nyår, den var för liten så bytte storlek. Men den var fortfarande för kort och jag tyckte inte det satt så bra. Glider upp fort jag går några steg. Så ska lämna tillbaka den igen. Den var finare att titta på än att ha på sig. Köpte en klänning från Gina tricot på Birsta, med spets, den satt jätte bra och kommer inte behöva dra ner den hela tiden. Satt perfekt! Även om den inte är så jätte festlig så tycker jag det är viktigare att jag känner mig bekväm :) blir snyggare med smycken och allt sånt! :)


Julmys

Granen är pyntad och vi har gjort jul städat och gjort fint här hemma. Nu är det jullov, så skönt! Sitter och ser på tv och ba myser för mig själv :) vi hann städa och fixa överallt förutom mitt rum så Fanny ska hjälpa mig me det idag. Vi grov städade Fannys rum igår och ja man tror hon fått ett helt nytt rum nu!! Blir lika chockad varje gång jag tittar in där haha. Fint blev det! 

Vår gran:)

18 dec

Hej! Har precis köpt biljetter till julfestivalen/festen på Englaporten den 25e, dagen efter julafton. ska gå med alla tjejerna mina och jag hoppas vi kommer ha en riktigt super kul kväll tillsammans! Det blir det nog :D

har nyss varit och köpt en gran. Blev gran iår ändå, och pappa åker till Indien på söndag kväll. Skönt.
Så det blir bara jag, Fanny och mamma på julafton. Blir nog bra. Har Världens bästa mamma och syster! Längtar tills vi ska öppna julklapparna från varann. Ska bli så kul och se deras miner när de öppnar :) jag tror mamma kommer bli jätte glad och överraskad av vad jag och Fanny köpt. Jag hoppas också Isse tycker om det jag köpt, men det tror jag nog.






Dark red & bronze

Lite smink inspiration :) Är helt inne på mörka läppar, mörk röda, vin röda och bronsiga ögonlock. Så snyggt!


Kanske nåt att ha på alla jul och nyårs fester framöver :) jag måste iallafall skaffa ett mörk rött läppstift, önskar mig ett i julklapp iallafall.

5 dec

Hej! Hade så roligt i lördags med mamma. Inget gör mig så glad som att se hon lycklig. Även om artisterna som var där och Looptroop Rockers inte är något jag lyssnar på så mycket så var det roligt. Jag har faktiskt världens bästa mamma <3 vet inte vad jag skulle göra utan hon. Och Englaporten hade jätte snygg lokal hoppas de bokar fler artister dit nu. Men dock så slutade kvällen/natten i katastrof. Är ju inte förvånad, men snart kommer sånt inte kunna ske mer. Det kommer ordna sig.

Och vad gör jag just nu? Ingen skola idag har ingen ork. Ligger och myser i sängen min i mitt ny städade rum, har tänt ljus och tittar på gossip girl. Städade igår innan jag la mig för att sova. Älskar att gå och lägga mig nyduschad och i nya sängkläder! 






RSS 2.0