bye sweden, hello morocco!

Nu är väskan packad, stängd och låst. allt är klart. nu är jag redo! ska snart sova. om några timmar eller så. kommer inte hinna sova länge då jag ska upp vid 3-4 någon gång tror jag. då tar vi bilen ner till stockholm och sedan planet till marockor, agadir! SKA BLI SÅ ROLIGT. pepp som fan. ska äta lite chips nu och se till så allt är klart. kommer nog inte uppdatera så mycket där nere. men ska försöka slänga upp någon inlägg då och då. Om vi har trådlöst internet på hotellet så blir de nog en massa inlägg men vet ännu inte om vi har det. ni får ha det så bra i kalla sverige. jag ska sola, bada, shoppa, äta och bara NJUTA! c ya next year! 2012.. året vi alla fruktar haha. domedagens år. typ.

pictures of Morocco Flag

DJ Fresh X Rita Ora - Hot Right Now

Oh jag älskar ju Rita Ora och hennes nya video är FEEET. ja dj fresh står för beatet men rita äre som gör låten ju. låten är fet! hon är så ball. videon är verkligen så himla härlig. vad tycker ni om låten och Rita?


Smokin' On


I'M TALKING OG KUSH FROM THE WEST COAST!!! HAHA jag kan inte sluta lyssna på låten. så jävla G hahaha. tunga som är, wiz och snoop! Diggar "Mac and Devin go to Highschool" sooundtracket som bara den. häärrliii. är verkligen inte klar med svenskan men jag är så trött så ska nog krypa ner i sängen och sova nu. börjar halv 9 imorrn... jag ska ha matte hela dagen. mitt favorit ämne. absolut inte. alla andra är lediga medans jag måste ha matte. det är för att jag är så ooootroligt dålig på matte. It's sad! godnatt.

Let you get high but I ain't smoking with the rest though
Cause if it's in my joint, believe that it's the best smoke
I'm talking OG kush from the West Coast
Watch how you hit it, just one hit will burn your chest, though

Drank In My Cup


jag är typ kär i killen! haha så nu vet ni det. Låten har spelats på replay ett antal gånger nu haha. i really like it!

Har varit på skolan hela dagen och efter det gick jag på ett pass på gymmet. mage, rumpa och lår. tyckte det var mest lår-övningar i det här passet. det var en annan ledare och hon spelade 70-tals musik.. gillade inte det. hoppas det är bättre nästa gång jag ska på det passet och att det är den andra tjejen som var innan hon som var idag. hon är mycket bättre på att peppa och sånt. just nu försöker jag bli klar med min svenska inlämning.. fan det är jätte svårt och det går otroligt segt. måste bli klar med den tills på fredag innan vi åker. för kommer inte ha tid eller internet så att jag kan göra den där nere i Marocko. den ska egentligen in någon gång nästa vecka. jaja ska kämpa på vidare med den nu and listen to some music. c ya♥

svar på hur jag får youtube-klippen så stora.

Kommentar
Anonym
om har tänkt på det länge.:
hur gör du låtarna så stora?

Svar
menar du youtube-klippen jag lägger up? hur jag får dom så stor? det är ju jätte enkelt. Jag ska försöka förklara och hjälpa dig.

här ser du steg för steg hur jag gör. Du tycker på dela, bädda in och sen skriver du endast in bredden, så ändras höjden automatiskt. Jag brukar ha på 900pixlar för min blogg är så bred men ibland har jag på minde kanske 800pixlar. Sist av allt så kopierar du inbäddningskoden och infogar sen länken i HTML källkoden. så enkelt är det :D



Hoppas att det här hjälpte och att du förstod nu. skriv gärna i era namn när ni kommenterar! känns så tråkigt när det bara står anonym... ni kan väl åtminstonde göra det. nu ska jag sova. puss och godnatt!

dags att börja packa inför resan.

Jag har precis laddat ner en massa album. mamma och fanny ska köpa ett minneskort med 8GB åt mig så nu har jag musiken fixad och filmerna.
ska börja packa lite smått nu då. c ya later.


har tänkt på det länge.

ligger i sängen och tänker för mycket. försöker sova men det går inte. vad gör man då? slår på datorn tydligen... hatar att jag ska ha så svårt att somna. vill ju sova men det går inte. tänker fööör mycket. tänker bland annat att eftersom jag inte är så bra på att prata om saker, liksom känsliga saker, privata saker, grejor som jag mår dåligt över osv. så tänkte jag att det kanske är bättre att avreagera sig. typ som på gymmet så känns det alltid bra efteråt. som om jag gjort mig av med en del jobbiga tankar och liksom kastat av mig det dåliga. typ att jag svettas ut det dåliga och tråkiga.. haha det där lät stört men jag tror ni fattar vad jag menar. har länge tänkt på det här men jag har liksom inte vågat.. eller jag vet inte varför jag inte sagt det här tidigare eller varför jag inte börjat med det. jag är dålig på att få saker gjort och liksom ta tag i saker. skjuter upp allt eller skiter i det helt. är typ lat eller nåt sånt. hur som helst har tänkt på det här ett bra tag, säkert flera år! Tror det skulle passa mig perfekt. då jag är lite argressiv av mig. ALLTSÅ nu menar jag inte att jag vill slåss, har damp eller att jag blir skit förbannad för minsta lilla grej. jag menar att jag har mycket ilska inom mig som måste ut. och ja, jag är lite tuff och aggresiv av mig, eller hur man ska förklara det. nu säger jag det. Jag skulle vilja börja i boxning. nu sa jag det. BOXNING. tycker känslan är skön, när man liksom får vara fullt koncentread och så bah BOOM. tror verligen det skulle passa mig. känns som om jag skulle älska det. kommer ihåg att jag tittade på boxning hur mycket som helst när jag var liten. kommer ihåg en match med Frida Wallberg! oh gud vad spännande det var. vilket minne jag har. tyckte hon var så jäkla ball. shit nu fick jag värsta flashbacks haha. kommer ihåg hur hon krossade motståndaren. min pappa har också boxats förr. Muhammad Ali är ju en av de personer jag ser upp till. brukar fortfarande titta på boxning ibland. tycker det är roligt att se på. jag avslutar här med att fråga om någon av er går i boxning eller om ni vet någon som gör? godnatt! nu ska jag försöka sova.

Talib Kweli X De La Soul X Hi Tek - Soul Rebels


Petter - Måste vidare


what i said

Drar ju till Marocko på fredag så har varit och tittat på affären om på lite sommarkläder och sådant. har köpt ny sportskor/springskor så jag inte får ont i fötterna då vi nog kommer gå ganska mycket där nere. Dom köpte jag i och för sig förra veckan. Hittade ett par shorts men jag orkade inte prova dom då så ska kolla på dom igen någon annan dag. köpte i alla fall mina käääära kängor. jag fick dom av pappa. äkta läder och skinn. glad jag är nu! inte för att dom är inför resan haha. Just nu sitter jag och laddar ner filmer och musik. har ni något tips på en film är det bara att säga till? har redan laddat ner typ 7 filmer tror jag haha. blir mycket filmtittande där nere. vet inte riktigt när jag kommer ha tid att packa väskan. får packa lite varje dag kanske. blir nog bra det. som vanligt är man lite nervös. var ju nästan 2 år sedan jag var utomlands senast och flög flyplan. Hur som helst är inte så pepp än men lär ju bli. WIHOOOO AFRICA HERE I COME! C YA.

så här se colan ut där nere. sån kommer jag dricka. för att jämna ut det.. med alla coca-cola jag kommer dricka så ska ta en joggingtur varje morgon efter stranden.. Åh vad nice! måste ladda upp med lite nice musik inför det. MÅSTE JU VA FIT. KEEP IT FIT! FITNESS U KNOW. hahaha c ya later.


fina ni, tack för stödet!

Tack för era fina kommentar. Älskar er mina kära bloggläsare och vänner!♥

hur mår jag egentligen?

Det känns som jag vill skriva av mig. vill få ut nånting. men jag vet inte vad det är. känner mig tom men samtidigt så känns det som jag är full av tankar. jag är ledsen, arg och förbannad. allt på samma gång. Det känns som om det är något som fattas. någonting saknas! vet inte vad det är. eller att det är något som jag vill ska bort. bort från mitt liv. jag vill inte att det ska existerna. Jag har verkligen sjukt mycket ilska inom mig. det märks kanske inte. det är saker som jag mår dåligt av och jag håller det inom mig. pratar inte om det med någon. inte med någon. det är bara jag som vet hur jag känner. problem efter problem. för varje gång jag blir sårad så lagras ytterligare lite ilska och tårar inom mig och tillslut så går det liksom inte att hålla det inom mig. jag bryter ihop allt oftare. liksom det går inte att hålla det inom sig. tillslut blir det bara för mycket. Jag vill att det ska sluta. jag orkar inte med den här skiten mer. vet inte hur många gånger jag har sagt att jag inte orkar mer. tydligen orkar jag mer? det blir bara värre och värre. tillslut så kommer jag väl inte orka mer. ingen vet hur dåligt jag egentligen mår. jag visar det inte. är jävligt bra på att inte visa hur jag mår. that fake smile. nu menar jag inte att jag fake skrattar och ser glad ut fast jag är ledsen eller hur man ska säga. jag menar att jag skjuter undan problemen och det dåliga. Jag stänger av helt. stopp knappen. tyvärr så måste jag slå på det dåliga varje dag. går inte att ha på pause en hel dag. måste hela tiden påminnas då det finns omkring mig nästan hela tiden. så fort jag går ut ur huset känner jag mig fri. så jävla fri. skulle vilja känna mig fri vart jag än är men det går inte. jag vill inte behöva vara nervös och vara på min vakt. vill kunna slappna av. men det går inte. jag är fast här. kommer vara det ett tag till. Varför jag mår så dåligt kan jag inte säga här. det är för privat. men nu känns det bättre när jag fått skriva ut hur jag mår här. detta är inget jag pratar om. pratar aldrig om det. Tack vare att jag mår så dåligt så går det dåligt i skolan, jag gör dåliga saker, jag gör fel, jag skiter i allt. nästan allt alla fall. skulle inte vilja göra det. vill ha ett liv efter detta om man säger så. jag vill ju härifrån men vet inte hur det ska gå till när jag mår så dåligt. det går liksom inte. jag klarar inte av att få bra betyg. det går inte att plugga. det går inte att ta ansvar och göra nåt bra av mitt liv. vill vara fri! men det går inte för jag är inte tillräckligt stark nog att ta tag i saker själv. eller hur man nu ska säga. om jag ska komma ifrån det som gör att jag mår dåligt så måste jag kämpa. det är inte så lätt att kämpa för något jag aldrig upplevt och som jag itne vet existerar. jag var lycklig när jag var runt 5. sen gick det utför. vad jag kan minnas. jag kan ju ha fel. men det är det dåliga man minns och inte det bra. brukar ju vara så. mår så dåligt när jag tänker för mycket på min familj, situationen i livet. hur allt är nu förtiden. stämmningen. allt. det var länge sedan jag var riktigt lycklig. jag vill höra glada och kärleksfulla ord. får sällan höra det. det är oftast fula ord och HÅRDA ord. som sten. allt är som en enda dimma. känner mig tung som en sten. jag drömmar mig bort från verkligheten. försvinner in i andra världar som jag önskar jag fanns i. för där jag finns och är nu suger. det enda jag vill är att dom i min närhet ska vara lyckliga och så vill jag att jag själv ska vara lycklig. tror inte ni förstår någonting av det jag skrivit. skrev det här med för min egen skull.
DU FÖRSTÖR MIG, MITT LIV OCH MIN FRAMTID.

IGGY AZALEA X IGNORANT ART

http://iggyazalea.com/
DOWNLOAD IGNORANT ART! IGGY, SHE'S THE BOMB! tuff brud de där. nu ska verkligen ladda ner och lyssna. tveka inte!


Jay-Z Talks Possibility Of Second "watch the throne" Album

OH MY GOD. jag fick typ andnöd. seriöst jag vet inte vad jag ska ta mig till. jay-z och kanye west snackar om att göra ett nytt album till nästa år. detta kom som en chock då jag nyss läste det! fanns inte i min vildaste fantasi att dom skulle göra det. jag vet inte vad jag ska ta mig till!!! Det är helt galet. WTT TOUR måste komma till europa och sverige. annars blir jag riktigt besviken. det är alldeles färsta nyheter. ETT ANDRA ABLUM KOMMER! G A L E T.

Bilden är tagen av mig.

when the sun goes down.

Sitter just nu på mitt rum med veronica. hon sover hos mig inatt. Vi lyssnar på musik och sitter vid våra datorer och surfar runt! vi är för det mesta inne på tumblr. tumblr is the shit! THE SHIT! I fredags hade jag jätte kul även fast en del av kvällen inte var lika rolig så var den nice. hade inte så mycket att säga förutom att jag och veronica nu har köpt biljetterna till drake. KÄNNS SÅ JÄVLA BRA. är pepp redan nu och håller på att spricka när jag ser videos när drake uppträder live. obeskrivligt. tror seriöst jag kommer dö där framför scenen. jag och veronica ska stå längst fram. längtar tills den 15 april som bara den. hua vad underbart det kommer bli! ska forsätta busa med verran nu hihihii.

En bild jag tagit i sommras med min systers kamera. älskar ljuset i bilden.

that's when you're the prettiest.

HEY! jag är så jävla glad nu så det finns inte. inte helt klart än men nästan. Eftersom Rihanna konserten blev inställd så är pappa skyldig mig en ny konsert eller hur man ska säga. ska köpa en ny biljett imorrn till en ny konsert. denna gång är det inte med rihanna. GISSA VEM JAG SKA SE I GLOBEN DEN 15 APRIL 2012? Jag är så glad att jag tror jag spricker. DRAKE!!! JAG SKA SE DRAKE! jag och veronica drar ner till stockholm då. fyfan vad kul det ska bli. men ska inte dra några förhastade slutsatser då förhandsköps biljetterna släpps imorrn kl 09.00! gå in på livenation så ser ni där ni biljetterna släpps. FUCKING DRIZZY! åååh jag typ dör för killen. så jävla het. alltså på sättet men ja till utseendet med. hihi. Hans musik är otrolig. Galet! är bara så himla oroad över att vi kommer få gå ut ur globen utan att fått se drake... som det blev med rihannas konsert. Fast det måste vara 0% chans att det händer igen. då måste gud vara jävligt förbannad på mig. hittar ingen annan förklaring än det.

Imorrn kommer bli en sjukt nice dag! först köper jag biljetterna till Drake. Ska köpa godis! haha så sugen på det och har typ inte köpt vanligt lösgodis på flera veckor. därför det är en sådan big deal haha. Det är hamburgare till lunch imorrn. Jag ska ut med fyra av min bästa vänner, Veronica, Cim och Emma! vill att det ska bli Fredag nu. nu, nu, NU!

Har precis varit och gymmat föresten. Då jag kom hem så sa pappa att vi skulle köpa biljetten imorrn. blev as glad så klart. och det första jag gör är att sätta mig här och berättar det för er. haha! tönt. Ska ta något att fika n. puss!

http://www.mtv.com/news/photos/d/drake_pa_040610/drake1_live_pa.jpg

Terrace Martin X Kendrick Lamar X Wiz Khalifa - Do It Again

aaaah vilken bra låt. lyssnar på den hela tiden just nu. verkligen all the time!
"We’ll do this till the sun come up, the sun. Smoke like this till the sun come up, the sun.
We’ll do this till the moon is dropping day break watching. Then do it again!"


Muhammad Ali

"When I meet a new person, I don’t see race or religion, I look deeper. We must learn to satisfy our conflicts peacefully and to respect one another."
MIN IDOL.


Nicki Minaj - Roman in moscow

Nicki! efter jul släpper hon "Roman Reloaded" och jag längtar. här är första singeln. jag förväntar mig mycket, mycket tyngre och bättre grejer än den här låten. Fast den är var ju ganska bra. men jag vet att hon kan bättre. får hoppas att de andra låtarna kommer vara bättre! Men som ni kanske förstått så håller hon hårt i Roman. vi får väl se hur det kommer låta på alla hjärtans dag, då albumet släpps.


the weeknd

OH MY GOD. vet inte vad jag ska ta mig till. jag vill också vara där i publiken! hur jävla underbart vore inte det? ryyyyyyyyyser. Har planer att dra på way out west i sommar. Har önskat dit dom här: Frank Ocean, Kanye West, Wiz Khalifa, OF/Tyler The Creator och gänget, Rihanna, Jay-Z, Lil Wayne och så klart The Weeknd.

http://freshtronic.com/wp-content/uploads/2011/09/drake_the_weeknd.jpghttp://3.bp.blogspot.com/-qX-QRccxd_k/TpOigclQj1I/AAAAAAAAARU/sDQnKMnd-rA/s1600/SAM_0079.JPG

Chris

HEY HOE! skojar bara! ni är inga hoes. jag är hoe. skoja. ni är mina bitches. Vad skojsigt det blev. kärlek till er! haha. är lite hyped för tillfället. vet inte riktigt varför men så är det. Slutade skolan halv 5 och tog då bussen direkt till birsta med veronica för att köpa julklapp till cim och så tittade vi på Chris Medina. Ni kan ju gissa hur mycket folk det var där? jag såg typ hans hår... haha! jaja det var trevligt endå! fick faktiskt lite gåshud haha. Tråkigt nog sjöng han bara 3 låtar. När det var slut drog vi och mamma kom och hämtade oss.


Naughty By Nature - It's On

some oooold gooood shit! hahhaha tung. "Put me on a planet Dammitt where all the slimmy look like Janet"
hahaha där satt den! så sköna snubbar. ROC ON, ON, ON AND ON, ON, ON!! haha feeeeeeet.

http://4.bp.blogspot.com/-vhybU_OYKJk/TWKpsSLidRI/AAAAAAAAAqc/cncE9JCeHD0/s1600/NaughtyItsFR.jpg


Smokin' On

hahaha jag kan inte vänta alltså. så härligt. kan det bli den 13 decemeber eller? typ nu på en gång.


one comment

Kommentar
Mimmi heter jag
om one comment:
hej igen, bara undrar hur du får bilderna att bli så stora på din blogg? Tacksam för svar

Svar
Jag har firefox och då kan man hålla in och dra bilderna från en sida (min tumblr tillexempel) till inlägget. Om du sedan trycker på bilden så kommer det upp små fyrkanter. håll in på en av fyrkanterna upp i hörnen av bilden och dra utåt. så blir bilden större och du ser även medans du drar hur många pixlar bilden blir i. Jag är inte så bra på att förklara men hoppas du förstod och att det hjälpte dig:)

one comment

Kommentar
Anonym
om ovoxo:
vart hittar du dessa bilder?

Svar
Det har jag sagt förut men jag kan säga det en gång till.
om jag inte har skrivit något under bilden om vart jag har tagit den i från så har jag tagit den från min tumblr (selfmadechick.tumblr.com) alla bilder jag lägger upp i bloggen har jag tagit där ifrån och så är det endast bilder jag har reblogat. så då hittar ni alltså källan på min tumblr, selfmadechick.tumblr.com! så enkelt är det. är det mina egna bilder, alltså egentagna bilder så skriver jag det.

btw! du får gärna säga ditt namn;) ni behöver inte vara anonym. jag är supersnäll och blir bara glad om ni säger era namn. no need to be shy!

why you following me for?

hej! kom precis hem från birsta. jag köpte inget själv utan jag hängde bara med veronica och cim. Dom skulle köpa julklappar så jag tänkte jag kunde hjälpa till och sammtidigt umgås med dom. Cim har jag inte träffat på ett tag så det var roligt att äntligen få vara med lillgumman! haha juste det var en massa krångel när vi skulle käka... hahaha så galet pinsammt! jag höll på att garva ihjäl mig! jag och veronica skulle äta på tacobar och cim på donken med slutade med att jag typ fick samla ihop pengar till donken och ja hahah det var så fult och pinsamt. betalde typ med en massa enkronor och resten på koret haha aja fett pinsamt vare alla fall. ska lyssna på musik och uppdatera min tumblr nu. chilla helt enkelt. c ya!

hahaha älskar den här filuren. så roligt haha! FUUUUUU!


Governor - Crazy Life (inspired by the movie "All Things Fall Apart")

lyssna noga är ni gullig! fint. nu tänker jag sova. godnatt.


The Weeknd - Initiation


Lookin for these better days

(via dirty-dope, tealeafdunker)
iliketupac:  ms-lesaneparishcrooks:  Tupac reaching out to fan  I absolutely adore this photo!!!!

above



sitter på rummet och tare CHILL för tillfället. Varit på birsta hela dagen med mamma och syster. Köpte en ny skinnjacka som jag Ä L S K A R. har varit ute efter precis en sån som jag köpte. happy! nu fattas bara kängorna som jag vill ha. om pappa är snäll så får jag ett par timberland eller catarpillar. men om jag måste betala själv blir de ett par billiga för 500 typ. finns på dinsko och stadium som jag kanske har råd med. ska städa lite på rummet, käka och sedan dra ut med verran ett tag. girltalk. ye vi hörs.

That’s how its supposed to be.

hoodniggashit:  Reblogging again

jordans

velvetstuddedhearts:  I fully love that look Amber is rockin…that jacket ahhh and them js

Älskar jackan amber har på sig! fy satan vad snygg. hela hennes outfit älskar jag. And the jordans. mhm i love it. kan någon ge mig skorna och jackan. dessutom det är så jävla nice med par som har matchande skor, speciellt jordans som kanye och amber har. hur gulligt är inte det?

friday and saturday

Hey! Hade jätte roligt igår med veronica och nicole. vi var lite överallt men för det mesta inne i stan. det är livsfarligt på gatorna när vi är där! hahaha.

alla fall så Tittade nyss på programmet "så mycket bättre". Första säsongen gjorde ju succé! Jag tycker verkligen att det är bra, älskar ju musik och tycker det oerhört intressant och få veta mera om vem artisterna är, hur de är som person och att få veta mer om deras bakgrund osv. Det är även väldigt roligt att höra allas versioner av varandras låtar.

Idag så klev jag upp vid 10, ovanligt med jag kunde inte sova. kom hem vid 3 igår men kunde endå inte sova nå mer. Vid 13 tiden åkte jag på julmarknad med familjen på Norra Berget. Det var sjukt mycket folk där! verkligen mer än jag trodde. det var mysigt och ganska härligt att gå runt där, det snöade lite och ja jag fick värsta jul-känslan. kommer ju inte vara hemma över jul men hoppas att ni som är hemma här kommer få snö till jul. den hinner nog komma. Efter vi varit på julmarknaden så åkte vi ner till stan och åt på kina restaurang. så gott! nu ska jag forsätta titta på filmen "Miami Vice" från 2006. Puss!

http://www.moviewallpaper.net/wpp/Jamie_Foxx_in_Miami_Vice_Wallpaper_1_800.jpghttp://www.freemovieposters.net/posters/miami_vice_2006_1494_poster.jpg

I've been everywhere, man, Looking for someone, Someone who can please me, Love me all night long

Nu har jag precis fått håret fixat av fanny, ska snart äta middag, lövbiff, pommes och bea. Efter det drar jag, Veronica och Sofia till Nicole och sedan drar vi vidare i dimman. hahaha så fult det det låter. UT I DIMMAN YAO. Ska klä på mig nu osv. vi hörs imorrn puss!

adityamurali:  officiallazaro:  the best part  Oh shit.

Omari Shakir - Nonchalant

Tänkte bara lägga upp den här låten med Omari som jag diggar hårt. riktigt hårt. nä, men ganska så hårt. haha godnatt nu!


long day

Hey! jag är spidad som fan fast har ont i ryggen. mensvärk. har haft en sjukt rolig dag.. faktiskt. käkade lunch på något nyöppnat ställe som heter meat n meal. hamburgare åt vi. fett gott vare fast jag råkade ta typ största hamburagaren för jag visste inte hur stor den var haha, tänkte mellan är väl mellan men nej, nej! den var ju as big. händer mig jämt att jag får storlek XL på mat typ. Efter skolan så gick jag, Nicole och Veronica till kulturmagasinet och lånade böcker. ska bli boknörd nu. hahaha det var så roligt för vi kände oss som nördar. vi gick in på det nyöppnade ungdomskaffeet där, det var jätte nice där inne! soffor och sköna hängstolar, spel och lite annat sånt roligt. Billigt fika var det med! alla fall vi köpte fika och spelade alfapet hahaha.. sämst. gick inge bra så vi la ner det och snackade lite skit istället. Efter dig drog vi på birsta, jag köpte nya bhar och trosor. fett nice. jag som älskar att köpa sånt! hihi. kom hem vid 8. Nu ska jag nog börja stänga ner och sova. godnatt.

ps. imorrn blire partaya! ska bland på ett hip-hop evenemang på kulturmagasinet. är mest lokala och minde kända rappare, G-force bland annat. men om vi har tur kanske petter dyker upp! fett.

RSS 2.0