chase & status

så jävla bra! hua vad bra de är. time är helt otroligt bra, kolla videon! så fint.




Game ft. Dr. Dre & Snoop Dogg - Drug Test

alltså seriöst jag kan inte vänta längre!!!!! spännande. älskar känslan av spänning, nyfikenhet och de förväntningar man har när albumet har kommit och man ska lyssna igenom låtarna. underbart. jag älskar musik mer än nånting annat på jorden. musiken finns alltid där vid en sida och äsch finns inte ord vad musik betyder för mig.

DOPE!!


battleship

Nu är trailern till Battleship här! Tråkigt nog fick man inte se mycket av Rihanna i trailern.



Game ft. Chris Brown - Pot Of Gold

ååååh vad bra game är! dör lite ännu en gång. underbart. Min hat-kärlek för chris brown är jobbig.
vet inte vad jag ska tycka om snubben. its hard haha. In search for the pot of gooold!!!


kat deluna - drop it low

jag verkligen älskar da beat. kan inte sitta still typ haha. Kat är så cool. love love love. har lyssnar på låten ett tag via grooveshark för dom vägrar lägga upp den på spotify? konsigt. eller jag är inte direkt förvånad. Tror jag ska börja använda grooveshart i stället. men har inte orska sätta mig in i det. typsikt mig haha. aja nu är videon här också!!! SÅ COOL MAN VILL BAH DANSA TYP!


im home

Nu är jag hemma!!!! kom hem vid 9-tiden. Åkte hem från kära Malmö några dagar tidigare för att det blev dåligt väder och skulle inte bli bättre heller. har haft de goodi good och nu känner jag mig ganska så sliten efter att suttit i bilen runt 8 timmar. gick ganska fort ändå tycker jag. körde 200 hela vägen. närå men nästan! haha. ♥


tyler the creator

alltså tyler, SNACKA OM ALLTSÅ ÅH! SHIT! killen forsätter fast han hans fot är veck. broken. Thats a real SHOOOW!! underbart. ÄLSKAR OFWGKTA!!!!!!!! Fett med respekt till Tyler the creator!!!!!!!

btw fett skön kille i början av klippet haha så kul alla garvar.


Jay-Z - Anything


Beyonce ft. Andre 3000 & Kanye West - Party

king b! en av favoriterna från "4" We lite to party!!!!


smoke

soulja boy and weed khalifa haha.... ♥ kommer mer tidinställda inlägg på lördag och söndag. Coolt att skriva in i framtiden. Hoppas jag har roligt och njuter av livet. haha kul det här. skriver det här dagen innan jag åker egentligen. vad krångligt det blev nu. äsch, c ya!


Fler inlägg till helgen!

BTW!!!!! Det kommer komma upp en massa tidinställda inlägg nu till helgen.
missa inte det! Nu ska jag krypa ner i sängen. kisses!


puff





we like to party

EEEY HEEEEY! Ska dra på en tripp genom sverige. Kalmar och Malmö är "målet" men lär ju stanna nån annanstans med efter vägen också. kanske blir en tur över till danmark också, vem vet. Så kommer inte kunna uppdatera så mycket. Kommer inte vara hemma särskilt mycket resten av det hör sommarlovet. Blir både urkult och kanske en utomlands resa också. Ska försöka blogga lite nu innan jag packar de sista och föröver musiken till mobilen. Om jag inte hade musik skulle jag stannat hemma, haha.

RIRI♥

Chase & Status - Hitz ft. Tinie Tempah

make hitz! jag älskar verkligen den här låten. Har funderat på hur många gånger jag säger att jag älskar en låt... haha! Fast den här gången verkligen menar jag det. hur som helst DOPE AS HELL! Chase & Status♥


Jay-Z & kanye West | "Watch The Throne" Documentary.

DOPE AS HELL! tror jag dör lite igen. watch the throne kommer vara årets höjdpunkt helt klart. DAMP JAG FÅR alltså. längtar så att jag spricker tror jag! fan shit ååååh!!! det är bara en grej som jag har ångest över och jag vet inte vad jag ska ta mig till. är så besviken. mitt hjärta är krossat. anledningen är. Jag kommer inte se kanye live i augusti då han är på wow. ni förstår inte hur ledsen jag är. typ det enda jag går runt och tänker på. finns inte ord. FUCK IT.


Pitbull ft. Marc Anthony - Rain Over Me (official video)

love this track från Planet Pit. Nu finns även videon. äntligen! sover hos veornica över helgen. cim och elin är också med på ett hörn;) haha jag vet inte vad jag skriver! ska fixa mig  nu och sedan vara med dom. Ska på fika sen hos kusin som fyller 19. sen drar jag hem till verran efter det och så hittar vi på nåt bus. Gif matchen på lördag ska vi också på. Ha en bra helg c ya!


kapten bästa röd

han är så grym. han är grymmast. Så bra!!! så äkta! här är 3 underbara låtar. sveriges reggae legend♥
Nu ska jag försöka få i mig lite mat sedan drar jag ut med veronica, cim och elin. tror det blir en chill kväll. C ya!


sanning eller konka???

Hej kära kära KÄRT bloggen! äcsh vet inte vad jag skriver. från typ 20 tiden till nu har jag spela sanning och konka haha... FAN VAD SOFT ENDÅ! Cim fick käka kaviar, majonäs, hot hot hot chillisås, vatten melonjuice, smör, cornflakes och lite annat gott på en sked. ska öppna restaurang och servera detta. DA SHIT TYP! Aja musik nu tills jag blir döv. Tyler the man!!!!! looooooove♥ aja puss godnatt.

bild på min nya byrå om ni ville se.. vilket jag tror ni ville. och en bild på snoop som jag diggar HÅRT. Härlig!



Lil Wayne and Rick Ross - "JOHN" PERFORMS LIVE

SHIIIIIT! jag DÖR ännu en gång... konsigt att jag fortfarande lever!? dör flera gånger i veckan men ändå sitter jag fortfarande här. Finns inga ord jag kan inte förklara vad jag känner när jag ser videon, ni får se själva! MAAAAAAYBACH MUSIC


David Guetta ft. Taio Cruz, Ludacris - Little Bad Girl


Nimo & Adiam Dymott - Marvins Rum

Nästan bättre än Drake! riktigit braaa alla fall. två sköna till med näääkeeeeeen och nimo och dom.


Professor Green ft. Maverick Sabre - Jungle

oooooo gud vad jag älskar den här låten..... ooo shit! underbart, coolt. VIIIDEON! Ni måste lyssna! Play and repaly!
"I see no point in living life that right, so I just take what I can find.
I see no point in living life that right, when your out here in this jungle.
It's wild round 'ere, you don't wanna spend a night round 'ere.
When your out here in this jungle, aint nothing nice round 'ere, troubles what you find round 'ere.
When your out here in this jungle, in this jungle.
Your always caught in this struggle, in this jungle .
But you keep asking for trouble, you love? You love when trouble comes your way, your way, your way."


modekungen

Tja! verkar som förkylningen äntligen börjar avta.. skönt! Har egentligen inte så mycket att säga. Vill att min lön ska komma nån gång så att man kan spendera lite money! modekungen är kung!!!!!! förutom att det är lite dyrt.. men de har sjukt snygga kläder, skor, väskor och smycken! I NEED MY MONEY!

give me moooore, more and more.



@lookbook

TUPAC, ICE CUBE & BIGGIE

JAG HATAR VEVO NÅT SÅ IN I HELEVETE! varför ta bort alla "opassande" ord. så töntigt. MAN DÖR FAN INTE AV ATT NÅN SÄGER TYP: FUCK. OJ SHIT nu kommer alla småungar säga fuck och bli kriminella iditoer med Ak47 och BLI GANSGSTA MASSMÖRDARE FÖR DET. töntigt som fan. ursäkta men jag får damp på dom. Bäst kvalite på videos där ju därför jag dampar. hitta allafall en cool snubbe utan censur på "fula ord"
LÅT POJKARNA TALA! REAL TALK!

THIS IS LOVE HAHA! TUPAC, ICE CUBE, BIGGIE!!!!!

rihanna 10

hej mina kära läsare! allt bra med er? Jag hoppas verkligen det. för nu är det ju sommar, sen härligaste årstiden. alltså vad roligt jag skriver HAHA! DET JAG MENAR ÄR! Ha kul och njut av sommaren punkt slut. ♥ Hur som helst tänkte göra en kul grej och säga mina top 10 favorit låtar med Rihanna. Kan göra det här någon fler gång:D med en annan artist alltså! Det här är alltså min lista, alltså vad jag tycker och ingen annan. Alla har ju sina egna favoriter här är mina alla fall:) var riktigt svårt att välja.

1. Russian Roulette
2. photographs
3. hard
4. rehab
5. rudeboy
6. man down
7. good girl gone bad
8. umbrella
9. disturbia
10. if its lovin that you want, break it off och only girl in the world på delad plats.


grilllllla

Emma som fotar och jag baxar av hon!!!! Im baaad! Visst är hon en bra fotograf? bilderna är från en kväll när vi grilla och mitt hår var nyfärgat då. såååå himla härligt med sommar!!! EN FETT LÄÄÄÄÄÄNK FÅR HON.


HOT

soulja boooooooooy är het, älskar att mario är med överallt! the dope boys in the building.



KANYE MIN ÄLSKLING!!! DET ÄR SERIÖST NÅT FEL PÅ MIG?
kan inte sluta grina över han! älskar hur han klär sig! OUUH dör!

aloe blacc

Ska blogga som vanligt nudå!!! fan vad trist det där lät, "som vanligt" Jaja haha! Måste bara säga att lonely island är genier haha! love. Har inte gjort mycket de senaste dagarna alltså. förutom att den var en fuckin antarktis is hagel storm här igår? vafan!? HAHA. satt ensam hemma och plötsligt började det blåsa som fan och regna som sjutton!! ALLTSÅ DET BARA BOOMBADES NER VATTENDROPPAR. Åskar och blixtrar jätte mycket! börjar bli lite skraj. sen börjar det smälla och jag bah vad händer!??? brinner det eller slog blixten ner sen går jag till fönstret och tittar ut! vad ser jag? Hagel stora som extra stora negerbollar??? HAHA trodde fönstren skulle sprickra och gå sönder haha. ringde syrran och mamma och sa att de inte skulle kliva ut ur bilen lät ungefär så här: "KLIV INTE UR BILEN!!!!!!! NI DÖR DÅÅÅÅ WAAH!! VAD NI ÄN GÖR KLIV INTE UT UR BILDEN AHHAHA!!" aja vi hörs långt och ointressant text det blev haha.

galet vad jag älskar den här låten!!!!!! så min stil, I NEEEEEEEED A DOOOOOOOOLLAR!


Sundsvalls gatufest 2011

dom fyra roligaste dagarna 2011 hittills!!!!! TACK VARE MINA UNDERBARA HOMIIIIIEZ♥ och alla fantastiska artister och stämningen på GF! Lite tråkigt bara att sista dagen, i lördags sluta lite galet.. Fick jätte ont i nacken och huvudet när vi såg på Kapten Röd. Började få ont i halsen, ont överallt! hela kroppen värkte! Så kunde inte riktigt hoppa av glädje.. vilken var synd då han var riktigt jäääävla fuckin grym!! Mådde riktigt dåligt asså! frös som atttaaan! Nästa morgon var jag helt jävla död. shit kunde inte andas eller röra mig typ.. illa haha! jaja är nästan frisk nu. Min stackars hals har jag misshandla ordentligt med tanke på hur mycket jag har skrikit. Har för det mesta låtit som en p12 i målbrottet. typ. HAHA! HUR SOM HELST!!! SÅ UNDERBAR KUL HAR JAG HAFT! LOVE!

Jason Derulo, Danny, Ison&Fille, Kapten Röd, Timbuktu och DAMN, och Petter var grymmast! stod längst fram på nästan alla artister vi såg tror jag. härligt.


Alla bilder tog jag från mingla.nu!
Tog inga egna bilder så här få ni en LITEN inblick i hur mina senaste dagar har sett ut :)

sundsvalls gafufest

Idag är det första dagen på Sundsvalls Gatufest! Det är alltid gratis på onsdagen så idag är som mest folk där. Ikväll kl 20.00 så kommer rixFM festivalen! JASON DERULO!!!!!!!!♥ Danny, Eric Amarillo, Loreen, Christian Walz, Broken Door, Ulrik Munther, Viktorious och Jasmine Kara är även ikväll med start kl 20.00! åker in till stenstan runt 6 skulle jag tro med tjejorna.

Igår gjorde jag om mitt rum. köpt en ny byrå och typ gjort om lite. Alla mina grejor är ute i köket just nu... Så nu håller jag på att fixar med rummet. Blir nog bra när jag är klar. Inatt kunde jag inte sova i min säng för den var full med grejor med haha! så fick sova i pappas säng (han är utomlands och jobbar och ska vara borta i 3 veckor). Den var alldeles för hård och jag har ont i nacken haha. Jaja ska försöka få ordning på rummet nu och peppa inför GF med lite musik!!! HA DE BRA!♥


Nimo ft. Näääk & Kaliffa - Gungar fram

MIN FAVORIT LÅT JUST NU HAR EN VIDEO!!! CHECK IT OUUUUT!!!!!!
Så skön text och härlig refräng haha "NEEEJ! JAG ÄR FUCKING FRI SNUBBE!!"


Lucenzo ft. Don Omar - Danza Kuduro

verkligen en härlig låt. Älskar den!!!


kvällen

drar ut med verran the king och skitungen cim. Kommer bli en härlig kväll! XOXO!

Rihanna♥









I grew tired, of the same, then one night, Packed my things, told the one I love, I’ll be back one day! Through the fight, through the pain, Booked a flight, took a plane, Told her not to cry, I’ll be back one day!

SHIIIIIIT! sjukt vad bra dom är!!!! mina boys då! så duktiga. till im gone är en av mina favorit låtar nu! så braa.
"Come out and play, Pour out another bottle, Lets do it all today and worry bout it all tomorrow,
I do it for the thrill, You know I love the rush, And once you get me going I can never get enough!"



3


David Guetta ft. Nicki Minaj & Flo Rida - Where Them Girls At

Tror jag väntar på videon i evigheter. tror jag lyssnat konstant på låten i flera månader nu och äntligen är videon done. HÄRLIG LÅT!!! OFC SÅ ÄR DET NICKI SOM GÖR LÅTEN 10X BÄTTRE!!!


sommarjobba

ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN! Sista jobbdagen var idag. Så skönt att slippa åka tillbaka till det där ruttna stället. Är verkligen jätte trött idag. För jag var tvungen att hålla mig vaken igår för att jag ville se det första avsnittet av den nya amerikanska serien "The killing" som Joel Kinaman är med i!! Jag var så trött att jag inte orkade lyfta ens armen haha när syster bad om fjärren. haha trött tjej. Alla fall så verkar serien bra! var nyss och köpte 3-dagars biljett till sundsvalls gatufest. Kommer bli så grymt! Nu ska jag bara ta det lungt i kväll, käka chips och se på film, härligt!






Haha emma på bilden, togs innan vi satt oss på moppen för att åka till willys medans det spöregna typ. Det har varit några riktigt regniga och några riktigt varma dagar... ca 30° i skuggan. tänk att vi har slitit som djur medans de flesta har legat på stranden och chillat. Lite cash får vi alla fall!

RSS 2.0