Beyoncé och sista arbetet i grunskolan

Tja bloggen!!! VET NI HUR GLAD JAG ÄR NU? Jag gjorde precis klart det sista skolarbetet i gundskolan. HAHAHA FATTA HUR SKÖNT DET KÄNNS. Jag ska då inte gråta på skolavslutning. Jag tänker SKRATTA HÖÖÖGT HAHA. Så jävla sköööönt. Gäller bara att jag kommer inte på Thoren nu så är jag nöjd. Idag ska jag.. plugga!? nej, nu kommer ni inte behöva läsa det ordet på ett braaaa tag. Tänkte blogga lite nu eftersom jag itne gjort det på ett tag. Sedan ska jag käka och bara ta det lungt idag så chiiiill!!!!! PUSS HEJ♥



Längtar verkligen tills albumet släpps! B B B B BEYONCÈ!!! woop woop QUEEN B! Men ärligt så tyckte jag "Who Run The World (Girls)" inte var bra alls.. alldeles för få ordig och aaa den sög eller okej inte sög men aja. Videon var desto bättre alla fall.


Inna - Sun Is Up



young money makers, no time for the haters.

Tja bloggen! idag ska jag typ plugga hela dagen, Inte ett dugg roligt. Men snart är det sommar lov och då kan man göra vad man vill!!! ensam hemma wooop wooop! Ska kanske iväg med mamma sedan tror jag? hon bah: om du pluggar bra nu så kan du och jag göra en annan sak senare. haha undra vad hon mena med det!:O Ska ta och gå och duscha nu, C ya!

mina söta små vänner cim och veronica♥


Britney Spears ft. Nicki Minaj & Ke$ha - Till The World Ends (The Remix)



Cowabunga - One Chance

COWABUNGA!!!!


Nelly - Gone ft. Kelly Rowland




Miguel - Sure Thing

Miguel♥ Det här är en av mina favorit låtar. Älskar den! Vad tycker ni om Sure Thing?



I am Nicki Minaj, I mack them dudes up, back coupes up, and chuck the deuce up!







R I H A N N A





la la la laaaa

hej på er! Jag har inte varit på något vidare humör. Känt mig ledsen, stressad och deppig. Bara varit hemma idag och ikväll tänker jag glo på film och äta gott. Känner inte för att hitta på nåt. Det känns bra att bara vara hemma och mysa. Slänger upp lite inlägg nu!!!! LÅTER NICE VA?


smiiiiiiiiile!!!!!


Jason Derulo - Don't Wanna Go Home




I, I wish I that I could dance on a single prayer. I, I wish I could be strong without somebody there.

I DONT SPEAK GERMAN BUT I CAN IF YOU LIKE!!!!! En av alla grymma låtar på born this way.
ON AAAA SINGLE PRAYER!!! HAHA Typ jag älskar alla! GAAAAAAGA IS THE BEST YES YES!
If you're a strong female, You don't need permission!!!


If women ruled the world there would be no wars, Just a bunch of jealous countries not talking to each other.

lalalal har inget att säga mer än att det är kaos i skolan och kaos hemma KAAAAAAAOOZ haha! jajaajjaj ska på ica starx med verrr och ciiiimps TIIIGHT NICE. stamkund på ica.. illa. haha VI BORDE FÅ RABATT JU:@ höööres sörreeess senare eller imorrn. SKOJA IMORRN. jag måste göra klart typ 3 inlämningar sen.

LOVE TO YOU, KANYE WEST!


DATORN HAR SÅ JÄÄVLA FEEEEEET DAMP SÅ DET FINNS INTE.. ORKAR INTE HAHA.


Tyler The Creator

woooooooppp wooooooooop drar till cim nu med veronica vi ska plugga!! Visst låter det roligt va? haha knappast men man måste ju. TYLER THE CREATOOOOR!!!♥ fett tight


Nicki Minaj & Britney Spears at Billboard Music Awards 2011






21 maj, var det inte i dag världen skulle gå under haha!?

HEJ!! så tråkigt att jag inte har tid att blogga så mycket just nu. Jag måste ju kämpa i skolan nu det sista som är kvar. Tror ni förstår det. hm.. vad har jag gjort idag då? plugga! Ja det finns ju inte så mycket att säga. Snart är det dax att åka till Gröna Lund också!!:D SKA BLI SUPER KUL! Har också pratat med mami och papi om jag får åka till göteborg och på Way Out West, det lutar åt både ja och nej. Kommer nog bli ett ja! Jag vill verkligen dit alltså, kanye west, Robyn, Wiz Khalifa, Q-Tip, Janelle Monáe och Tiësto!!




Swedish House Mafia - Save The World

hur jälka grym är inte Swedish House Mafia och den här låten!!!? SÅÅÅ BRAAAA!!! VEM HÅLLER MED MIG? Låten kommer lätt hamna i min spotify lista "Best shit ever". Så jävla bra låt!! kolla in vovvarna♥ Människans bästa vän, vare så det var? så vacker och underbart bra låt och video. Tummen upp för grabbarna i SHM!!!!!!




I Love Shoes

Skorna kommer från scorett, skopunkten, nelly.se, have2have.se och dinsko.
åååh!! jag vill ha alla!!! resten av bilderna kommer från lite olika random tumblr´s.
I LOVE SHOES!!!


The Lonely Island ft. Michael Bolton - Jack Sparrow

hahaha så roligt!!! diggar de där snubbbarna i The Lonely Island som tusan haha.


Colombiana

Vill verkligen se den här filmen. Den verkar vara super bra, en sån typ av film som jag gillar! Zoe Saldana är grym!!!



20 maj

Äntligen är det FREDAG! gissa om det känns skönt om den här veckan är över. OKEJ, nästa vecka kommer bli lika jobbig men får väl "vila" några dagar nu. Imorgon går ju värdlen under!? så jag slipper ora mig för att prov nästa vecka då haha. Idag vet jag inte vad jag ska göra. Eller jag ska försöka göra klart två inlämnings arbeten. Tror jag stannar hemma idag och tar det lungt bara. Känner mig helt slut efter den här veckan. Ska forsätta njuta av att det är helg och lyssna vidare på muuuuuusik♥ musik är som terapi det håller ni med om va?


Beyoncé - Run The World (Girls)

B, BEYONCÉ THE QUEEEEEEEN!! YES YES! WHO RUN THE MUTHAFUCKIN WOOORLD??? GIIIIIIRLS!!!!!!!


BORN THIS WAAAAAAAY!!!!

Nu finns Lady Gagas album på spotify för er som jag premium! det har inte jag så jag får vänta ett tag till.. det suger!!! så jobbigt att lyssna via youtube så jag väntar hehe. BORN THIS WAY!!!!! I LOVE GAGA♥ Hennes nya singel hair kommer inte upp på spotify som en singel? konsigt.. Ni får lyssna här på min blogg istället!!!! YES YES CHECK IT OOOOOOUT! Jag ska förstätta plugga nu så förvänta er inga fler inlägg idag. PLUGG PLUGG TILLS JAG SPYYYYYR!!! HAHA. C ya later!

Lady Gaga- Hair


Hodgy och Tyler är så tighta


Lil Wayne ft. Rick Ross - John

I got a chopper in the caaaaar!!!!!


BOW WOW♥

DAAAAAAMN!!!! BAAAAAAAAAAAAM! BOOOOW WOOOOOW!! VERRAN KOLLA HAHAHA! ÅÅÅÅÅ LIKE IT! VILKEN FREESTYLARE VISSTE INTE JAG HAN VA! NASTY BOY DE DÄR HAHA♥




Have you lost your mind? Tell me when you think we crossed the line! No more drugs for me, pussy and religion is all I need, Grab my hand and baby we’ll live a hell of a life!

WHO RUN THE WORLD? GIIIIIIIIIRLS!!!!!!














vanessa falk - beg like a dog

Ett hett tips till er på en ny bra artist, Vanessa Falk!!!!! Hon är sjukt bra!! Här är hennes nya singel♥ BEG LIKE A DOG!!! BEG, BEG LIKE A DOG!!


LADY GAGA

Jag tror inte det finns någon coolare brud än LADY GAGA på den här planeten. Hon är så cool. Här om dagen satt jag och titta på svt1 och såg att dom visa hennes konsert från Madison Square Garden i New York!!!! FATTA! Får man ha konsert där då är man NUMBER ONE IN THE WORLD!!!!! top of the top liksom. Jag satt i 2 timmar helt tyst och bara glodde. HON ÄR HELT OTROLIG. Alltså finns inte ord för det. VILKEN JÄVLA FUCKIG SHOW!!!! valuta för pengarna kan man säga. Inte någon jävla brittan som står och mimar och hoppar runt liksom! (ingen emot Britney, rösten förändras hon har inte resurserna för att ha en show i liknelse med gaga men jaja). ALLTSÅ JAG VET INTE VAD JAG SKA SÄGA? helt otrolig människa. Jag måste se lady gaga live nästa gång hon är i sverige! Hon sa att då länge vi bealar för att se henne så kommer hon aldrig läppsynka. Allt hon är gör är grymt. vad låtarna handlar om, sanning och religion typ. Det känns som det kommer från hennes hjärta liksom. sanning alltså. Hon säger ju hela tiden att allt är möjligt och att vi en gång kommer stå på secenen. och man ska inte låta sig tryckas ner. GAGA står på vår sida, det finns alltid någon som tror på en och det är hon. och man har alltid sig själv om ingen annan finns där eller om någon trycker ner dig så vet man att man alltid ha sig själv. så bra sagt. Älskar hon. Ska sluta babbla nu och avsluta med att hon är en legend för mig. HELT OTROLIG och vilken röst hon har!! JAG ÄLSKAR LADY GAGA♥

Här är hennes nya singel!!! SJUKT BRA SOM VANLIGT!!
LADY GAGA - The Edge Of Glory


It was all good just a week ago... WATCH THE THRONE DROP!!

Hejsan! kom ny hem från skolan och måste säga att det var en meningslös dag inte gjort något alls idag typ. Eller okej, jag har skrivit klart min och cims frågor till so uppgiften. Vi ska göra en undersökning, ställa frågor till folk om film tittande. Idag måste jag forstätta plugga som tusan. Kommer bli dåligt med inlägg den här veckan har HUUUUR mycket som helst att göra. Så hoppas ni inte blir allt för besvikna. C ya later!!!♥



WAY OUT WEST I GÖTEBORG!!!!!

WAY OUT WEST
ALLTSÅ FATTA! Jag bara måste se Kanye West, Wiz Khalifa, Robyn +en massa andra artister!!!! FAN KOMMER TYP DÖ DÄR PÅ PLATS. ÅÅÅÅH SÅÅÅ GRYYYYMT!! Dö coolt! 1095kr!!!! måste fixa sommar jobb, måste fixa cash. RAAAH IM A MUTHAFUCKIN MONSTER!







Eric Saade - Popular (official video)

Idag släpptes musik videon!! Eric är sjukt snygg och låten ära bra den med!!♥ HEJA HEJA! Det verkar som om många andra länder gillar han och låten:D  Han har 3 miljoner träffar på den HÄR låten!! läs kommentarerna så ser ni!! HOPPAS HAN VINNER!



Jedward - Lipstick

Ikväll ska jag bara vara hemma med syrran och mamma och titta på melodifestivalen! ERIC SAAAAAADE♥ haha han måste och kommer och ska vinna!! "Jedward- Lipstick" är en låt jag tror kommer vara en konkurent till saade. fastnar på hjärnan jätte lätt. haha jag kunde typ hela låten efter att jag hört den en gång. MEN NEJ ERIC SKA VINNA! Vi får hoppas på det.


Beyonce

i love you, beyonce!!!♥ the queen is baaaack! längtar tills videon kommer ut tror den kommer bli grym!
WHO RUN THE MUTHAFUCKIN WOOOORLD???? GIIIIIRLS!!!!!!!


The game ft. lil wayne - Red nation




WE CAN TAKE A PICTURE, PICTURE, PICTURE TAAAG!!!

Hej!!! Ursäkta jag inte har bloggat. Nu har jag räknat ut att jag har 23 prov och inlämningar att göra sammanlagt på 2 och en halv vecka. Ingen aning hur det ska gå till men jag är cool lugn ändå. jag är så cool. Nu ska jag kolla om det går någon bra film på bio. VET NI NÅGON BRA FILM SOM GÅR PÅ BIO? hur som helst så ska jag på bio ikväll med tjejorna. Ska fixa mig nu så har inte tid att blogga mer idag. Puss!


11 maj

Hej! Hemma från skolan nu, eller det var ju ett tag sedan jag kom hem men ni fatta vad jag mena. Ni har märkt att det är något damp med blogg.se va? Ja dom har stooora problem för att inläggen kommer inte upp på bloggen på en gång osv. jobbigt!! Nu måste jag plugga. Har så myyycket i skolan nu innan betygen sätts. Ni förstår nog. Därför jag inte kan blogga idag något mer alla fall. OCH LÄGGER JAG UPPPP SÅ MYCKET SOM ETT ENDA INLÄGG FÅR NI GE MIG EN UTSKÄLLNING!!! OK?? SÄG ÅT MIG ATT PLUGGA DÅ!! HAHA! Vi hörs.


NICKI MIIIIIIIIIIIINAAAAAAAAAAAAAAJ♥


Diddy - Dirty Money - Your Love ft. Rick Ross & Trey Songz

RICK ROSS♥ Fattar inte riktigt vad diddy håller på med? slutat rapppa typ. LOVE RIIICK, ruuh, ruuuh!! HAHA LOVE IT.
 


Rihanna - California King Bed (Official video)

YES!!! I LOVE RIHANNA♥ Musikvideon till California King Bed är ute nu and I love it. Rihanna är bäst bäst bääääst!!:D Hon är sååå sjukt vacker och jag älskar videon, gör inte ni??? Låten blev genast mycket bättre in för att den var dålig innan men. Ska bli helst jävla otroligt underbart att se henne live i globen längtar så att jag spricker.




Hua nu är jag helt slut! Har gjort en massa slit idag fastän jag fortfarande är halvsjuk. Ska fika nu och glo på tv ett tag sedan kryper jag ner i sängen för imorrn måste jag gå på skolan. GOOOOD NIGHHHHT!!♥


rah, rah! Like a dungeon dragon!!!

Hejsan, bloggen är just nu under renovering. haha fan vad tönt jag är som skriver så där. Aja ni fatta;) haha! Stanna hemma från skolan idag med. Idag har jag sett på tv, suttit ute i solen, Hjälpt pappa med lite grejor på altan och så har jag pluggat. Tänkte blogga lite nudå. Tycker min blogg är så tråkigt för jag lägger nästan aldrig upp bilder på mig själv osv. Ska bli mer sånt till sommaren. Nu för tiden känner jag mig som en zombi fortfarande... har inte vakna upp ännu och insätt det är sommar och inte vinter! MEN DET ÄR SOOOOMMAR! eller alla fall vår haha. Jaja C ya♥



Haha lite små roliga bilder:D NÄ MEN SERIÖST!? VAFAN KOMMER INTE VEVO VIDEOS UPP SAMTIDIGT I ALLA LÄNDER? HAHA TROR DOM MAN ÄR FRÅN MARS ELLER!???


Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer (official video)

åååååh vad jag älskar den här låten! sjukt bra och man kan sjunga med vilket gillas haha. En av sommarlåtarna jag kommer spela flitigt. Här är videon som kom upp idag tror jag!! LIKE IT. Vad tycker ni om låten?


Takers (Chris Brown och T.I.)

Elin tipsade mig om att se den här filmen. Har tänkt se den förut men har inte blivit av och nu påminde hon mig om den. Hon sa den var bra så den är säkert det!! Chris Brown och T.I. är ju med så:D Älskar T.I!!! haha hans dialekt och snygg är han med hihi. Aja säger sen vad jag tyckte om det. Btw: mår litadant i dag som igår typ. Vi hörs!




SKYLINE

Såg filmen "Skyline" idag och den var bra, spännande och helt okej film! och jag rekomenderar att se den. Men det var ett konstigt slut och kändes som det fattades något. Så jag undrar, när kommer uppföljaren?:D Det måste ju komma en annars blir jag besviken:(



who you think i am, do you think i ran?

uuuuusch!!! Har jätte ont i halsen och känns som om jag har feber också. Bloggar inget mer idag.
Får hoppas det inte blir värre imorrn. Om det blir värre så kommer min morgon dag bestå av film tittande.
Hur som helst, C ya later!




Nicole Scherzinger ft. 50 Cent - Right There



8 Maj 2011

hejsan! allt bra med er? Jag hade alla fall kul igår! Jag, Veronica, Cim, Emma och Elin åkte till birsta och jag köpte två bas tröjor. Sedan tog vi bussen hem tog cyklarna efter att alla ätit til ica. köpte lite gott sen drog vi hem till Emma och hade kul där såg blandannat på The grudge. haha läskigt. Sen cykla vi hem och jag la mig och sov vid 2 tror jag. Ska städa mitt rum nu och göra lite fint här. FÅr se vad jag hittar på idag. C ya♥


Jag och Elin på bilden. Undra vad jag gör med munnen haha?


Livin’ life in the fast lane, Movin’ at the speed of life and I can’t slow down, Only got a gallon in the gas tank ,But I’m almost at the finish line, so I can’t stop now!

I don’t really know where I’m headed, just enjoyin’ the ride, Just gon’ roll ’til I drop and ride ’til I die, I’m livin’ life in the fast lane (Pedal to the metal), I’m livin’ life in the fast lane (Pedal to the metal)



Dr. Dre ft. Eminem - Die Hard

alltså snälla jag klarar inte av att vänta mer!! KAN DETOX DROPPA NÅGON GÅNG I ÅR HAHA! Typ Dre, skynda på innan jag avlider här och nu.


Hold my body like a coca cola! Move your body, baby take me ahora, Come to me, cuz you like my sabor-a,I ’m a freaking donna…

HEJ! Sitter och läser cosmo just nu. äntligen kom tidningen tog fan 3 månader innan dom fatta att jag har börja premuinera (hur stavas det jävla ordet?) Senare eller nåt ska jag nog vara med Cim, Emma och Elin. Vet inte vad vi ska hitta på men blir något kul säkert. Har inte så mycket att säga hehe. Ska forsätta kika i tidningen nu, vi hörs!♥


Lady Gaga - Judas (Official Video)

LADY GAGA♥



Boy you got my heartbeat runnin' away!!! Beating like a drum and it's coming your way, Can't you hear that boom, badoom, boom, boom, badoom, boom, bass!

LOVE LOVE LOVE LOVE IT!!!!! NICKI NICKI NICKI IS THE BEEEST!! WOOAAPP WWOOP!
ÄLSKAR LÅTEN ÄLSKAR NICKI MINAJ!! VEM KAN INTE GILLA DETTA!??? ♥

I mean, you're so shy and I'm loving your tie
You're like slicker than the guy with the thing on his eye, oh
Yes I did, yes I did, somebody please tell him who the eff I is
I am Nicki Minaj, I mack them dudes up, back coupes up, and chuck the deuce up
Nicki Minaj - Super bass



Naomi Campbell







Kat Deluna - Drop It Low (NEW 2011)




Y'all assumed I was doomed, out of tune, but I still feel the notes, The real nigga quotes.

Runway Dreamz♥ Haha vad coola shorts! Vad tycker ni?






Real rappers is hard to find, like a remonte, control rap is not a used too but still got love, that's why I abuse you who are not thugs!

hejsan! åååh vad skönt att vi fick sluta skolan tidigare, vi fick sluta efter lunch istället för kl 4. Tur det! Men vi var värd det haha för vi har ju gjort Nationella i Matte idag. Gick inget vidare! men det är inte klart än förän vi har gjort alla del prov. Så får hoppas på G!! Vet inte vad jag ska hitta på idag, vi får se! Nu ska jag göra lite annat vettigt hehe.

Real rappers is hard to find, like a remonte, control rap is not a used too but still got love, that's why I abuse you who are not thugs!

Här är några bilder från valborg. Skitungen Cim vägra skicka bilderna så de här får duga!



En suddig bild på mig med haha! den är inte från i lördags.


Movies


Jätte bra film! Älskar den. I love 50 och måste ta och se den nya filmen med Curtis. FILMEN ÄR ETT MÅSTE ATT SE OM NI GILLAR 50 CENT! och om ni gillar gangster filmer typ.

Skådespelare: Curtis Jackson A.K.A 50 cent, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Joy Bryant, Omar Benson Miller, Tory Kittles & Terrence Howard.

Handling: En sann självbiografi till 75% ur Curtis Jacksons liv, mer känd som 50 cent, Han spelar Marcus, en afroamerikansk kille med rappdrömmar som växer upp i en hård gangstervärld. Han har ingen aning om vem hans pappa är och bor med sin mamma tills det en tragedi inträffar och han får flytta in hos mormor och morfars i deras källare. Hans bästa vän är grann flickan Charlene som han hänger med varje dag men då de en dag skiljs åt. Avslöjar inte så mycket om vad filmen handlar om annars blir det inte lika roligt att se den.


Också en bra film med oväntade händelser, Väldigt sorglig ibland! Och Zac är ju dö snygg♥ hehe.

Skådespelare: Zac Efron, Kim Basinger, Amanda Crew & Dave Franco.

Handling: Charlie St. Cloud är en ung man som lever kvar i det förflutna. Han plågas av en familjetragedi som binder honom till småstaden och har gett upp sina drömmar. Men när hans gamla klasskamrat Tess oväntat återvänder, vaknar Charlie till liv inför chansen att älska någon.


Äntligen tagit mig tid och se filmen and i love it. absolut min typ av film! sjukt bra! Ben Affleck är jätte bra i den är filmen, måste vara bästa filmen han varit med i och gjort, näst efter "Gone Baby Gone". Spännande hela tiden inte en enda dryg eller tråkig del tycker jag. Lagom med action som jag gillar haha. Alla fall ni måste se "The Town".

Skådespelare: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon hamm, Jermey Renner & Blake Lively.

Handling: Doug MacRay, spelad av Ben Affleck är en brottsling utan ånger, en ledare av ett gäng hänsynslösa bankrånare som skryter med att stjäla det de vill ha och komma undan med det. Utan några egentliga relationer att bry sig om behöver Doug aldrig vara rädd för att förlora någon nära person. Allt det förändras vid ett av gängets jobb, när de tar en person i gisslan, bankchefen Claire Keesey, spelad av Rebecca Hall. Även fast de låter henne gå är hon medveten om att de vet vem hon är och var hon bor.


Också en otroligt bra film! lika bra dom The Town. Ni bara måste se annars missar ni nåt!! Casey affleck var super! Morgan Freeman gillar jag med men han var inte med så mycket i den här filmen dock. annars många bra skådespelare och bra handlig. Trodde filmen skulle var slut efter halva men det var bara början och jag kunde ha nöjt mig med att se halva liksom. SJUKT BRA FILM ALLTSÅ! ni måste se den.

Skådespelare: Casey Affleck, Morgan Freeman, Michelle Monaghan, Ed Harris & Robert Wahlberg.

Handling: Här i Dorchester, Boston har filmens huvudperson, privatdetektiven Patrick Kenzie och hans kompanjon Angie Gennaro växt upp liksom den lilla 4-åriga flicka som blivit kidnappad. I början vill de inte ta sig ann fallet när flickans släktingar ber dem om hjälp men de blir till slut övertalade... Med i letandet är några poliser som i början också är motvilliga till att Kenzie och Gennaro ska delta i letandet men det är något skumt med det hela, kidnappningen, ortförandet, allt är konsigt? Patrick försöker ta reda på vad som är fel och han försöker göra det rätta. Tar han de rätta besluten?


The Natural - Runnin Away


Dancing with the stars, bullets and fast cars and everybody bleed out here, word to God. It’s Red Nation!!!

TJAAAAA PÅ ER MINA VÄNNER! Har en hemsk mens värk idag så stannade hemma från skolan. hm.. har sett många filmer den senaste veckan så kan ju göra ett inlägg sedan så får ni lite film tips!:} Har ätit kladdkaka och sett på film idag då. Ganska skönt att få ta det lungt håller redan på att bli skolless igen.. SOMMAR LOV TACK? aja ska sluta klaga över det haha. ska typ gå ut och ta en promenad senare kasnke. Skönt med frisk luft. vi hörs♥ 



Eminem

verkar som Eminem från huvudrollen i den nya Thriller filmen "Random Acts of Violence" hehe var bara tvugen att skriva det här nu på en gång när jag upptäckte det. alla fall! Gud vad kul längtar redan!!



Jennifer Lopez - I'm Into You ft. Lil Wayne

heeej, jag är jätte trött och är typ snuvig? ska lägga mig i sängen nu och slå på en film. Orkar inte blogga idag för mår inte så bra som sagt. Bjuder på den här låten med JLOPEZ! härligt låt och video. hennes nya album är ute nu så alla vet! Vi hörs.


David Guetta ft. Flo Rida, Nicki Minaj - where them girls at

Spotify→ David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)



Hemma från skola nu. Äntligen finns låten på spotify! Älskar låten och jag älskar Nicki Minaj ännu mer!! Shes the beeest!!!♥ Juste har hört nu att det är 10 timmar och att man bara kan spela en och samma låt 5 gånger på spotify. och det gäller alltså alla er som inte har spotify free, unlimited eller premium. Ni som har något annat än det som spotify open kommer ha ändast 10 timmar i månaden och kommmer bara kunna spela en och samma låt max 5 gånger. Dom vill ha in mer cash förmodligen därför. Tur för mig som har free!! Nu ska jag forstätta käka mitt äpple, plugga och se film hehe. puss!

btw skriver och lägger upp bilder ikväll om sista april, cim måste skicka bilderna också.


Tyler The Creator


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


RSS 2.0