Movies


Jätte bra film! Älskar den. I love 50 och måste ta och se den nya filmen med Curtis. FILMEN ÄR ETT MÅSTE ATT SE OM NI GILLAR 50 CENT! och om ni gillar gangster filmer typ.

Skådespelare: Curtis Jackson A.K.A 50 cent, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Joy Bryant, Omar Benson Miller, Tory Kittles & Terrence Howard.

Handling: En sann självbiografi till 75% ur Curtis Jacksons liv, mer känd som 50 cent, Han spelar Marcus, en afroamerikansk kille med rappdrömmar som växer upp i en hård gangstervärld. Han har ingen aning om vem hans pappa är och bor med sin mamma tills det en tragedi inträffar och han får flytta in hos mormor och morfars i deras källare. Hans bästa vän är grann flickan Charlene som han hänger med varje dag men då de en dag skiljs åt. Avslöjar inte så mycket om vad filmen handlar om annars blir det inte lika roligt att se den.


Också en bra film med oväntade händelser, Väldigt sorglig ibland! Och Zac är ju dö snygg♥ hehe.

Skådespelare: Zac Efron, Kim Basinger, Amanda Crew & Dave Franco.

Handling: Charlie St. Cloud är en ung man som lever kvar i det förflutna. Han plågas av en familjetragedi som binder honom till småstaden och har gett upp sina drömmar. Men när hans gamla klasskamrat Tess oväntat återvänder, vaknar Charlie till liv inför chansen att älska någon.


Äntligen tagit mig tid och se filmen and i love it. absolut min typ av film! sjukt bra! Ben Affleck är jätte bra i den är filmen, måste vara bästa filmen han varit med i och gjort, näst efter "Gone Baby Gone". Spännande hela tiden inte en enda dryg eller tråkig del tycker jag. Lagom med action som jag gillar haha. Alla fall ni måste se "The Town".

Skådespelare: Ben Affleck, Rebecca Hall, Jon hamm, Jermey Renner & Blake Lively.

Handling: Doug MacRay, spelad av Ben Affleck är en brottsling utan ånger, en ledare av ett gäng hänsynslösa bankrånare som skryter med att stjäla det de vill ha och komma undan med det. Utan några egentliga relationer att bry sig om behöver Doug aldrig vara rädd för att förlora någon nära person. Allt det förändras vid ett av gängets jobb, när de tar en person i gisslan, bankchefen Claire Keesey, spelad av Rebecca Hall. Även fast de låter henne gå är hon medveten om att de vet vem hon är och var hon bor.


Också en otroligt bra film! lika bra dom The Town. Ni bara måste se annars missar ni nåt!! Casey affleck var super! Morgan Freeman gillar jag med men han var inte med så mycket i den här filmen dock. annars många bra skådespelare och bra handlig. Trodde filmen skulle var slut efter halva men det var bara början och jag kunde ha nöjt mig med att se halva liksom. SJUKT BRA FILM ALLTSÅ! ni måste se den.

Skådespelare: Casey Affleck, Morgan Freeman, Michelle Monaghan, Ed Harris & Robert Wahlberg.

Handling: Här i Dorchester, Boston har filmens huvudperson, privatdetektiven Patrick Kenzie och hans kompanjon Angie Gennaro växt upp liksom den lilla 4-åriga flicka som blivit kidnappad. I början vill de inte ta sig ann fallet när flickans släktingar ber dem om hjälp men de blir till slut övertalade... Med i letandet är några poliser som i början också är motvilliga till att Kenzie och Gennaro ska delta i letandet men det är något skumt med det hela, kidnappningen, ortförandet, allt är konsigt? Patrick försöker ta reda på vad som är fel och han försöker göra det rätta. Tar han de rätta besluten?


Kommentarer
Postat av: Malin - Mamma till Alice O Lowe

Kolla in länken på min blogg, gilla rapparen som är på väg uppåt! ;) Släpper en ep på fredag med låtar som Danish, shazaam, och Anjo!



Är gryyymt bra! ;D

2011-05-05 @ 00:24:49
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0