I need it.

Fan jag vill ha pengar.. vill beställa lite kläder från gina men jag har inte riktigt pengar till att lägga ut på kläder. kanske om jag är extra snäll mot mamma så kan hon betala lite! får hoppas på det. behöver verkligen lite nytt i garderoben.

Alpha Blondy - Black Samurai


They know

Hej är allt bra med er? ni vet ni kan prata med mig om allt. finns här för er kära läsare. jag menar det.

Har inte haft så mycket att blogga om. inte riktigt känt för att blogga för den delen heller.
Den här veckan som var gick fort. Igår var jag bara hemma och umgicks med min kära mor och syster.
vaknade vid 11 tiden och åt fruskost då för att sedan dra ut på promenad med Nicole och hundarna. Halva promendaden gick väl till att springa efter hundarna haha! Det var lite kallt och blåste som vanligt. Måste vara för att jag bor alldeles vid havet. Inte nog med det så snöade det igår. och det var inte lite heller... Men det ska nog smälta bort snabbt för nu skiner solen! sommaren är snart här även om de inte känns som det nu när man tittar ut genom fönstret. Ska förmodligen ut ikväll. Less på att bara sitta inne.

Ska ta en dusch strax och senare kommer mamma hem med någon form av snabbmat. Kommer uppdatera lite om musik snart eller under dagen. C ya!


Obeskrivlig kärlek för denna man...

EM


life

Wooh! Kom nyss hem från en härlig powerwalk/spring tur med min vän Veronica. Det var riktigt nice! Jag längtar till sommaren. Ska bli så mycket härligare att gå ut och springa då! Vill ha sommar, sol och värme nu. Vill kunna vara vaken hela nätterna, bada, sola, festa, HA KUL BARA LEVA LIVET OCH HARE ALLMÄNT SOFT. Give me summer!!!

jaja ska inte tjata något mer om sommaren nu.. för den kommer! snart så är den här. Ska ta något att äta, lyssna på musik och sedan försöka lägga mig innan kl 22.00! vi får väl se hur det går med det. lär fastna vid tumblr. är beroende av skiten. BEROENDE. fattar ni grejen? Vi ses imorrn Puss!


Weapons of Audio - Night Light

Jag älskar den här låten. Dom här grabbarna är soft! la upp både den vanliga versionen och den som är live och mer i acoustic.

Är fett less just nu på livet. blööbkalhj ska ut på promenad sedan med Veronica så de känns bra.
Vi hörs när jag är på bättre humör igen. Det återstår och se om de ordnar till sig med lite grejer. C ya.

fit4fight

Den här veckan har jag kört på att vara nyttig. inte äta fööör mycket onyttiga saker. har varit ute och sprunigt, gått med kompisar några gånger i veckan. gick halv vägen hem från skolan idag med istället för att ta bussen direkt. Ska försöka röra på mig nu. Gymma ska jag nog göra imorrn. Ska försöka att inte bli förkyld igen. blir sjuk hela tiden. inte mycket jag kan göra åt det... I alla fall ska försöka gå ut och springa, promnera så ofta jag hinner. För äntligen går det att vara ute utan att frysa ihjäl. Äntligen är våren är här och solen skiner!! Ska cykla någon dag till skolan också. haha lär bli jobbigt men vad gör man inte för att vara fit till sommaren. kommer nog inte gå bra. MEN äsch då! ska inte säga så. måste peppa mig själv.

Ska ta ett snack med mamma nu angående P&L och sen ska jag sova. GNatt.

ilikeitbig:  I’ve always wanted to do kickboxing…

moon


Loiter Squad: Episode 1

hahaha!! tycker det här är sjukt roligt. haha love odd future. Nu har WOW bokat även hela odd future och inte bara frank ocean. Så i år får vi se HELA gänget på way out west. Jag måste fixa jobb och spara pengar så jag kan göra allt jag vill i sommar. I gotta do it!!!


Iggy Azalea Feat. T.I - Murda Bizness


Alpha blondy - Cocody Rock

Har vuxit upp till den här snubben. Just den här låten har funnits i mina öron så långt jag kan minnas. De finns inte ord för hur mycket just den här låten betyder för mig. Alpha Blondy är de mest underbara man kan lyssna på. Han och bob är spelas alltid då jag vill bli på bra humör och är inne i mitt chill mode.. då jag bara vill tare... soft! de var rätta ordet haha. sooooooft som fan är han!


It's like the more money we come across, The more problems we see.

gettovocabinc:  ONE OF MY TOP 10$


Sunny Sunday

Inget blev som de var tänkt igår. allt blev försenat och jag somnade i soffan! så jag missade Cocktailpartyt på stadshuset... haha! fan vad osoft. Min favorit ord för tillfället är soft. Det är soft.

Idag har jag varit på promenad i det fina vädret med Nicole och hennes hundar. det var trevligt och väldigt behövligt! Dock blåste det en del så blev inte en så lång bit som vi gick. Efter det åkte jag på ica med mamma och köpte jordgubbar och våffeltillbehör (det är våffeldagen idag!). Sjukt gott vare! Mormor och morfar kom även förbi och hälsa på.

Efter middagen så bestämde jag och min syster oss för att byta rum. Det är KAOS ju nu men jag har alla fall sängen på rätt plats nu. Så imorrn efter skolan måste jag bära in alla mina grejer och kläder hit in och ja ni fattar grejen. Blir säkert bra när det är klart. Jag har nu ett större rum och en egen balkong/altan! SOFT!!

Nu ska jag sitta vid datorn en stund och sedan sova. Måndag imorrn och det innebär skola. Längtar redan till nästa helg. DET ÄR FAN ILLA. riktigt illa. nästa helg ska nog bli mycke roligare än vad denna blev.
Vi ses imorrn, godnatt!

Rihanna min babe.

K'NAAN Ft. Nelly Furtado - Is Anybody Out There?


money


oldie


Har helt glömt bort att lägga upp de här. men alla bör väl ha sett dessa 10 underbara minuter vid de här laget.
om inte så ska ni se videon nu! OLDIE!  You gotta love Odd Future.

BTW så räddade Petra min kväll. Så himla schysst vän som ställde upp för mig. Blir ingen hemma kväll för mig. ska möta upp hon, Signe, Jossan, Ebba och kanske en tjej som hette Linnea innan vi drar in på stadshuset. underbart. måste bara bestämma mig för vad jag ska ha på mig nu och mamma är snäll och skjutsar in mig. Ska ta en dusch nu ch sedan bara tare chill hemma idag och ladda om för i kväll. Tänker inte lägga ner en enda tanke på dig ikväll, för du har bara gjort mig besviken. Ska njuta och bara tänka på mig själv.

vet inte hur jag ska göra.

Åååh. Jag vet inte hur jag ska göra. är riktigt sugen på att gå på den här grejen på stadshuset, men har ingen att gå med. vill inte bara sitta hemma i kväll med. fan vad mobbad jag är. men kan ju beropå att jag kom på att jag ville gå på de där lite tätt in på. Jag får skylla mig själv!!

Väntar just nu på att mamma ska komma hem så vi kan göra kyckling-sallad.
Är inte på nå vidare humör just nu angående de här med ikväll. Vi hörs senare.


En bild på mit favorit halsband! Själv hänget är köpt i Indien och jag tror att även kedjan är det.
De är helt i silver och stenen är swarovski.

the weekend

Både i torsdags och idag (Fredag) har vi på skolan haft ett projekt. varit ute hela dagarna och sålt kramar, diktböcker, muffins osv. tror att vår klass tjänade in över 3500 kr. Pengarna går till välgörenhet. En god sak för vår kära sundsvall stad. Just nu sitter jag vrål hungrig och väntar på mat. är så hungrig att jag tror jag dör. nästan i alla fall haha.
Jag funderar även på om jag ska gå på ett evenemang på stadshuset i morgon. det är för ett "cocktailparty" för gymnasi-elever. Problemet är att jag inte dirket har någon att gå med. synd. fan vad mobbad jag känner. Får väl se hur det blir med det.

Jag ska i alla fall åka och köpa en massa chips, godis och sånt där gott inför ikväll då jag bara ska ha en hemma mys kväll. Vi hörs senare. C ya!


Carlito - Andra Ronden


Reema Major - Ghetto Kids

I love this girl! wow vilken grym brud. seriously! fan vad tung. vad tycker ni? verkligen rikigt bra lyrics.. och hon är bara 16. Youtuba den här tjejen.


busy


Game Ft. Kendrick Lamar - The City

Jag ryser! TUNG SOM FAN. nä men vet inte vad jag ska säga mer än att låten och videon är bäst.
älskar Lamar (AKA LAMMET, som jag kallar honom) på slutet, helt sick! Nice att jag ska få se Lamar live snart.


Mayday Ft. Tech N9ne - Badlands


dagens bravader (vilket fult ord).

Igår bokade jag Hotell och köpte tågbiljetterna. Nu är det inte långt kvar till den 15 apil. Längtar verkligen sjukt mycket, blir alldeles lycklig när jag tänker på det!! haha.

Har väl inte hänt så mycket de senaste dagarna. Vill det ska bli helg. bara Torsdag och Fredag kvar.

Efter att jag slutat skolan väntade jag på pappa i typ en halvtimme. Gick runt lite på stan med musik i öronen. det lyckas alltid vara någon som tilltalar mig när jag har beats'en på mig. Sist jag hade dem på mig och gick runt på stan vare nån kille som typ glodde som fan och tittade på mig och sa något. men jag hörde ju inte... fan ville veta vad han sa men de gick ju inte för han var redan långt borta.
Ja! så gissa vad som hände den här gången då? stod och vänta på pappa så kommer de ut en kille från Kulturmagasinet. Jag ser att han tittar på mig och att han kommer närmare. så kommer han fram och säger något men där står ju jag som ett frågetecken och hör inte vad han säger. försöker stänga av musiken men är så stressad så de blir fel och tillslut får jag tyst på musiken. Han säger hej, frågar om jag känner igen han men de gör jag inte. han säger då nä jag känner inte igen dig heller. hahaha helt jävla stört. han säger att han ska beskriva sin hudfärg, som en obränd papparkaka. hahaha ni vet inte hu mycke jag skratta. han frågar mig varför jag har dom skor jag har? han tyckte inte dem passade in till årstiden tydligen. han säger att jag har fint hår och jag säger då tack. fast de skulle vara finare om du tvättade det säger han då... jag bah "men tack". han bah: jag skoja bara, ta inte illa upp. så ville han prova mina beats men sen kom min pappa så jag sa min skjuts var här och att jag tvugen att gå. det där var lite... oväntat. hahaha! aja.


blur

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Pommes och kött. Det är alltid gott! C ya later.

The Of Tape Vol. 2


Odd Future – The OF Tape Vol. 2

I know it seems hard sometimes but remember one thing. Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up... and handle it.

religion:  death valley

Rick Ross Ft. Drake & French Montana - Stay Schemin'

soon the concert date is here!!! MY GOD. I CAN'T WAIT!
I don't know how many times i have said that haha.
Haha i alla fall så kommer Drake köra bland annat den här låten!


I Mina Drömmar.


Jag drömmar ofta.
Jag drömmer ofta om dig.
Jag drömmer att du var här med mig.
Du är allt jag drömmer om.
Jag drömmer om att du känner samma sak för mig som jag för dig.
Jag drömmer att du och jag satt här bredvid varandra.
Men det är bara i mina drömmar som vi är här på min veranda.
Det är bara i mina drömmar vi är här tillsammans.

De ni läste här ovan är en dikt av mig. är riktigt dålig på de här med att skriva dikter.
Men äntligen lyckades jag få till en dikt. är ganska nöjd med den. fick även till ett rimm.

RIP 29 maj

JAHA ÄRE OKEJ OM JAG TYP TAR LIVET AV MIG DEN 29 maj? ÄR OK ELLEEEEH????? HEHEHE NÄ MEN...
ORKAR INTE MED LIVET. JAG ÄR SERIÖS. NÄSTAN SÅ. NÄRA PÅ. FÖRJÄVLIGT VAR ORDET. ILLA. ILLEST MUTHAFUCKA ALIVE. CUT CUT. DIE.


älskar den här bilden. så jävla snygg klädstil karln har. enkelt men sjukt jävla snyggt. to die for. min inspiration.

time

ändrade planer! jag och soffan ställer in vår date. Jag drar ut med mina två kära vänner Nicole och Cim.
ska bli skoj! hör av er om ni vill ha roligt med oss. C YA!

varning för epilepsianfall!!!


Nas - The Don


det fina vädret

Vill inte vara sjuk. vill vara frisk och dra ut och hitta på nåt roligt. men icke... här sitter jag och hostar upp fan hela bröstkorgen. så roligt. no life for the moment. trååååkigt! har inga planer för dagen. kommer antaligen ligga i sängen hela dagen typ. Ni som är frisk ska gå ut och ha roligt! njut av det fina vädret! Solen skiner här i Sundsvall! njut som fan åt mig. Vi hörs!


så jävla vacker.

Wiley - Life At Sea


sick

Stanade hemma från skolan idag för jag kände mig absolut inte alls pigg, ont i halsen, snuva och feber av och till. hoppas att jag blir frisk snart! Sitter i sängen, lyssnar på musik och ser på de top model sverige avsnitt som jag missat. jag hoppas självklart att Klara vinner eftersom jag läser hennes blogg och diggar den bruden som fan. Min kära mor har åkt iväg för att köpa chips till mig. Ikväll blir det att vila upp mig och äta gott. som de ska vara! haha soft som fan, fast skulle helst skippa de här med förkylningen. Vi ses senare igen.

Do For Love


Dying inside, but outside you're looking fearless.


vackraste

Gotta hold on, gotta stay strong. When the day comes better believe Bone got a shoulder you can lean on.

sundefined:  korea sunrise landscape (by kwang-chual)


Bob Marley - Is This Love


kära bob! du är för bra för att vara död. det här är en av mina favoriter. vilken låt är er favorit?

pizza

Har haft en soft dag. efter skolan åt jag taco-pizza på Kermit med Veronica, Sofia och Nicole. haha vi satt där och snacka i 3 och en halv timme. hahaha! måste vara rekord typ. men skönt att bara sitta och snacka, skratta och umgås med dem. Kom nyligen hem och sitter nu i sängen med mina kära dator! är jätte trött. höll på att somna i bilden på vägen hem.

HAHA ja juste kom på en grej om min dator. jag tappade den i golvet igår tror jag de var. Den ramlade först ner på stolen sen ner på min TÅ! och sedan ner på golvet. vet ni hur ont de gjort? min tå är alldeles blå och så äre ett sår där... not fun at all.
Berättade för mami och hon bah "DU GJORDE VAD? KLARADE DATORN SIG?" jah bah "ja men min tå fick ta smällen.. bröt fan tån ju!" hon bah "Jaha vilken tur du rädda datorn i alla fall!"


Cudder och Yezzy

alltid samma skit

När du kommer hem vinglandes med lukten av alkohol, rök och gud vet vad.

Method Man Ft. Busta Rhymes - What's Happening


Kase Prince - Vicious Circles


cali

Hej på er! Idag har jag lämnat in CV till sju olika caféer för sommarjobb. Ska lämna in ytterligare två CVn imorgon med. får hoppas på att jag får jobb nu i sommar. för om jag inte får det så äre kört! måste ha pengar för det är såååå mycket roliga grejer jag vill göra i sommar. får hoppas dom tyckte jag verkade vara en trevlig prick och en vettig person att anställa. liksom vem skulle inte anställa mig? haha.

åh ja juste! Mitt packet från caliroots kom idag! var också och hämtade ut paketet förut idag. en jacka och en snapback eller keps säg var ni vill. ni får se dem någon annan dag när jag tagit bild. när jag kom hem så käkade jag typ middag och drog till Nicole som bor på min gata, så nice att hon bara bor ett stenkast från mig. I alla fall vi bakade kladdkaka men den blev verkligen inte lyckad... TORR, TUNN och smackade inte gott. fattar inte hur den kunde bli så misslyckad.

Har matteprov imorrn. som om ni vill veta det. haha! ska alla fall tare chill nu ett tag. c ya!


varför är jag så cool? finns ingen coolare än mig. verkligen inte. jag är coolast. ok? hahaha...
typ hög på första bilden? och vad gör jag på sista bilden? haha aja nu ser ni alla fall lite av kepsen.

"Reality is wrong. Dreams are for real."


The greatest

hur vågar jag klaga när vissa skulle göra allt för få byta plats med mig.

Fan! jag är så less. hatar plugg. vem gör inte det tänker ni? men jag VERKLIGEN HATAR DET. bortskämd jag är som "skiter" i skolan och inte gör mitt bästa. det finns de som skulle göra allt för att få gå i skolan och få en ubildning men som inte får det eller har den möjligheten. de som inte har pengar, mat, eller boende. de som sover under bar himmel, de som förlorat hela sin familj, de som står helt ensam mot världen. som står helt ensam, helt utan framtid. deras största dröm att få blir läkare eller liknandede. De skulle göra allt för att få gå i skolan. Hur vågar jag sitta här klaga över att gå i skola. jag har alla chanser i världen att bli något om jag bara kämpar. men gör jag det? nej. skäms över mig själv. hemskt hur världen ser ut. hemskt hur orättvisst livet är.

Jag avlutar här. skulle kunna skriva en bok om hur orättvis världen är, om hur förjävlig den här världen vi lever i är. fortsätter på det här ämnet någon annan dag. ska göra mitt "bästa" nu med min engelska uppgift.


Så kom ihåg! gör alltid erat bästa vad de än gäller. om du gör det så kan du nå hur långt som helst. WORK HARD!

trust no one

haha jag har absoulut INTE träningsvärk. nej nej. haha jo de har jag faktiskt... haha. kommer säkert vara värre imorrn också. brukar ju vara värsta andra dagen. men jag tränar bort det imorrn på gymmet. hann inte träna idag eftersom jag slutar halv 5 och så har jag skolarbete att göra.
Ska försöka blir klar med engelskan nu så vi hörs senare.


9



" I been in the game 16 years making rap tunes, Raising hella havoc up in the classroom!!! "


en av mina favorit rader! vet inte riktigt varför men de bara är så haha. tech är verkligen sick.
skulle kunna lägga upp en hel A4:a med mina favorit lyrics men de skulle bli lite drygt för er att läsa så jag skippar det haha.

nu ska jag försöka sova. vet inte om jag kommer lyckas inom de närmsa timmarna men jag ska försöka.
har så mycke tankar som snurrar runt i min lilla hjärna just nu. hur som helst så säger jag godnatt nu.


RZA ft. Saian Supa Crew - Saïan


the gym.

Ska få i mig nå mat i magen nu och sedan dra in till gymmet.

uppdaterar mer ikväll om jag hinner, ska läsa någon tråkig engelsk bok och göra klart en uppgift till den så vi får se.

Vi hörs!

 Q-Tip, Dilla & Kweli
Q-Tip, J Dilla & Talib Kweli.

Childish Gambino - Heartbeat

ÄLSKAR DEN HÄR KILLEN. så jävla bra. SJUUUUUKT BRA! låten sitter mig varmt om hjärtat! haha.


I want you to know.


I wanted you to know
That I am ready to go, heartbeat
My heartbeat
I wanted you to know
Whenever you are around, can't speak
I can't speak

Rihanna.


Sometimes thinking of you keeps me up all night, And I just can't help it.


Bilden är tagen av mig i Indien 2010.

Skönthet på hög nivå, Blickar följer var du går.

pimpclinic:  Too $hort & Eazy-E

Official Tracklist Of Klusterfuk

1. “Klusterfuk”
2. “Blur” (Feat. Wrekonize)
3. “Can’t Stand Me” (Feat. Krizz Kaliko)
4. “Ugly Duckling” (Feat. Aqualeo)
5. “Awkward”
6. “D.K.N.Y.” (Feat. Krizz Kaliko)



Can't wait. vad tycker ni?

från Aleks till Timbuktu

Beställde två grejer från Caliroots igår. borde egentligen lägga mina pengar på annat. men äsch då!

Sitter här och tråkar på mitt rum som vanligt. fast de är ganska skönt. ganska så skönt att bara ta de lugnt. för till veckan blir de full fart igen. måste komma igång med träningen igen. hade tänkt att träna nu på lovet men icke... då blev jag förkyld. typiskt.

Lyssnar på Aleks just nu. älskar hans röst och tycker det är as roligt att han släppt eget album.
de är nice som fan! han är riktigt bra. soft. lyssna på albumet via spotify! LÄNK!

Rörigt inlägg det blev haha. Då kan jag lika gärna röra till det ännu mer! så jag slänger in två klipp med Timbuktu.
han är alltid lika bra käre Jason. här är nya videon till låten och ett klipp där han pratar OM låten.


ja...

Jag vill verkligen! Men jag vet inte om det är rätt beslut. Ska jag chansa? klarar inte av att bli besviken.
Jag hoppas du är seriös. För det är jag. Jag tänker chansa. man måste ta chanser.

Jag svarar JA
på din fråga. Eller är det försent?

whenthugzcry:  okay baby :3

svårt val.

Det här lovet har varit helt okej endå. har tagit det lugnt och varit med mina vänner.

från en sak till en annan. I cant't wait for drake's concert!!!! SJUKT VAR ROLIGT DET SKA BLI!!

haha hur som helst så håller jag på att städa mitt rum nu och ska nog fortsätta med det. Skolan börjar imorrn och jag ser inte fram i mot det. vet inte vad jag ska göra idag.. det är ju trots allt sista lovdagen så vill ju hitta på något roligt. får se hur de blir då. ska forsätta lyssna på musik och städa nu. uppdaterar mer sedan. puss.


Frank Ocean, má homie kommer till way out west. Fan vad jag känner mig kluven eller hur man ska säga. vill på P&L och way out west. jag kan inte välja... fan ge mig pengar så jag kan gå på båda festivalerna. vore så jävla underbart om jag kunde dra till både borlänge och gbg. I wish!!!

friday...


tråkig kväll. den suger verkligen. ville dra ut men ingen som ville hänga på och inget blev som de var tänkt.
så sitter här i min ensamhet och tråkar. ska se om de är nå bra på tvn annars går jag bara och lägger mig nu och hoppas det går bättre imorrn.

rulla med stil eller hur vare???? chill! ge mig bilen. tar gärna earl på köpet också.

take me to LA NOOOW... fan vad less jag är. sitter här och drömmer. haha sämst kväll. BLÄÄÄ haha. ska inte sitta här och klaga. c ya!


Labyrint - Ortens Favoriter Remix

Ortens favoriter!! remixen med de bästa!!! vad nice. sjukt nice ska lyssna på denna på om och om den här morgongen. fett många på 6 minuter. Stor, Aleks, Allyawan, Dani M, Jaqe, Alladin, Black Ghost, Pase! dom är många. feeeeta grejer. ska göra mig klar nu för att dra och bada med sofia på himlabadet! nu blire ruuuutchkana för hela slanten!! haha. ikväll får vi se vad jag hittar på. ut på äventyr i natten blir de nog!

vad gulligt jag tar också 5an buss.


Adam Kanyama

Sverige är verklgen talangfullt. finns så sjukt många duktiga rappers som kan gå hur långt som helst.
de behöver mer stöd. en del borde VERKLIGEN få mer cred än de ar nu.  ADAM KANYAMA är en av dem!! AK 145.


Alla bör ju ha sett när han kör live i radio-klippet vid de här laget. om inte tryck på play. du kommer inte ångra dig haha.

the woods

Det här lovet gick hur fort som helst. nu är det snart helg igen. har inte gjort något speciellt under den här veckan. jag har varit med min vänner och haft roligt med dom.

Ska ut på lite äventyr med veronica snart haha! Vi ska ut i skogen, ut i det "fina" vädret. se på vår fina natur vi faktiskt har faktiskt har runt om kring oss. Vi har även med oss fika och kanske ser vi någon räv eller älg. kanske en elefant eller två. nä nu skojar jag bara med er haha.

I alla fall I can't wait! vill dricka min varm chocklad!! och mina bullar!!

mmmmhmhm! hahaha. vi hörs senare idag. c ya!


man är ju snygg. inge snack om den saken! punkt slut.

Invisible children


KONY 2012

WATCH IT AND SHARE!!!


Rihanna kommer till PEACE & LOVE!

Jag ska helt klart på P&L!!!! VILKA SKA MED????

Tech N9ne - KLUSTERFUK

JAG HOPPAS NI LYSSNAR PÅ TECH N9NE!!!! OK? Annars blir jag sur på er. Nä men seriöst jag är teeeech's största fan.
Seriously!! Snart släpps KLUSTERFUK! I can't wait. Strange music. 13 mars! be ready.

NÄÄÄK & Nimo - Backa Bak

näääken och niiimen till det här beatet!! haha då blire bra. tuuuuuuuuuuuung!! backa bak tre steg Näääk och Nimo bitch!!!!!


12:18 sunshine

Nu ska jag klä på mig varmt. eller varmt och varmt det är fint väder och solen skiner! härligt. Ska ta en promenad runt sidsjön med min syster och fader. Efter vi har gått runt där ska vi åka upp på södra berget och grilla hamburgare. blir nog mysigt det! Känns som de börjar bli vår. skönt de! Igår var jag med Veronica. tror nog jag ska vara med hon sen också. får se vad vi hittar på för bus. btw så är jag lite snuvig. men är bättre idag än vad jag var igår. tur det! för ville verkligen inte bli sjuk nu på lovet när man ska vara ute och ha roligt. jaja ska lyssna på lite musik och vakna till nu. c ya later!


Cris Cab ft. Mavado & Wyclef - Rihanna's Gun

JAG ÄR HELT BESATT AV DEN HÄR LÅTEN. ni fattar inte hur bra jag tycker den är. har fan lyssnat på den on repeat i en vecka nu! hahaha. herregud vilken underbar röst han Cris Cab har!!! soooft. Älskar när Mavado kör sin del. han är grym. det här är definitivt en av mina favorit låtar från och med nu.
SHOUT OUT TO CRIS CAB!!



Jag la upp videon till låten med. Men det är inte hela låten så la upp ett klipp med hela låten också haha.
Lyssna på han cris cab nu. de är bara att youtuba hans namn om ni gillar vad ni hör!

11:45 pac


veckan och helgen

hej har haft fullt upp hela förra veckan och helgen. Det känns som jag har stressat typ 2 veckor över en massa saker. just nu känner jag mig avslappnad. DET ÄR LOV. är ledig från skolan. Behöver verkligen en paus från skolan så lovet kom precis i tid när de behövdes. uppdaterar mer senare idag. C ya!

Nu ska jag skynda mig till bussen och dra till Birsta med Veronica.



I lördags vare fest hos mig med the girls. Vi firade mig och Cim som fyllt 17 år veckan. Älskar mina vänner. dem är bäst! THE BEST!!! senare drog de flesta av oss vidare till granloholm till Max. btw så var de goooott med muffins, jordgubbar och grädd haha. tror de hamnade grädde över hela huset. på golvet och överallt. någon som gillade att spruta grädde tror jag. de två sista bilderna lånade jag av min kära vän Nicole.

JLO for V magazine


RSS 2.0