I should be...


ändrade planer och vad har jag gjort idag?

Det blev inge Bure i Lördags. Det regnade så jag, Veronica och Nicole ändrade våra planer och åkte på fest i Bergsåker. Träffade jätte trevliga nya människor och en del jag redan kände. Roligt var det men sen gick det utför... stunt i det. var och badade i söndags med min mamma och syster, drog in till stan med Cim och Veronica ett tag på kvällen, sen åkte vi hem och började se på en film, Like Crazy. Hur som helst idag har jag varit inne i Stan och på Birsta med min mamma och syster. Köpte två skjortor och ett par trosor. haha intressant... Sitter och lyssnar på musik och ba chillar just nu. Ska nog snart sova, lär ju inte bli snart kommer sitta uppe sent ändå. Aja, ha det bra! c ya.
 

min spotifylista

Min feta spotifylista. Subscribe to my playlist den uppdateras ofta! Check it out!
är lite blandad musik, mina favoriter och sånt jag lyssnar på just nu. you gon like it!!

Jag vet inte riktigt om ni ser listan... här är i så fall en länk: 2DIE4


sunny day...

Äntligen lite heat & sun i Sundsvall!! eller ja i alla fall värme... I veckan som varit har jag badat och solat. varit på birsta kanske några gånger. jag har helt enkelt inte gjort något speciellt, bara chillat och njutit av det fina vädret! Nu verkar det bli fult väder igen. regn och sånt där som jag inte gillar. Igår tältade jag med Cim, Veronica, Vergin och Brian i Petersvik. Grill-Chill-Trill!! det var roligt och mysigt. Idag ska jag dra upp till Norra berget på Bure. Tror det bara blir jag och Veronica. Kommer va musik, mat och folk där typ. så why not, lika bra att dra dit än att sitta hemma. Ska göra mig klar nu för att sedan gå upp till Nicole och grilla, käka middag med hon sedan tar jag bussen till stan och vidare upp på berget. Vi hörs något. Ska försöka blogga lite bättre! det är ju trots allt roligt jag är bara lite lat, typ. Eller upptagen nu på sommaren, haha! C ya!


Flatbush Zombies Ft. Kilo Kish - JupiterSound


Dominic Lord - PIERCE


Flatbush Zombies x3


Amber London - Low MF Key


Shimmy Shimmy Ya


2pac 4 life

"And since we all came from a woman, got our name from a woman and our game from a woman, I wonder why we take from our women. Why we rape our women, do we hate our women? I think it's time to kill for our women, time to heal our women, be real to our women. And if we don't we'll have a race of babies that will hate the ladies that make the babies. And since a man can't make one, he has no right to tell a woman when and where to create one."
- Tupac Shakur



Lilla Namo - Haffa Guzz

I like this gurl! HAFFA GUZZ på heltid!!!


Going to Stockholm

Jag drar till stockholm imorgon med min mamma och syster. Klockan 6 på morgonen går tåget. Ska bli så sjukt skönt att få komma bort från äckel sundsvall. rent ut sagt... är så less på allt och alla. Det ska bli kul att få vara bara med min syster och mami! kanske uppdaterar någon enstaka gång under tiden jag är där, får se om jag har tid. Om inte så ses vi på Fredag då jag är hemma igen. C ya!

From the slums of...

Lana Del Rey - National Anthem

Det här är det bästa jag sett och hört i år. Jag älskar LANA DEL REY! Hon är ett geni.
Och det gör ju inte saken värre att ASAP ROCKY är med i videon... Oh god det är helt siiiiick vad bra det är.



3FLIPS6


7 Augusti

I augusti släpps G.O.O.D music albumet!! FETT det kommer bli. I can't wait...


SEXION D'ASSAUT - AFRICAIN


DMX Ft. Machine Gun Kelly - I Dont Dance

yall lookin for names, I'm lookin for beats! yall lookin for fame, I live in the streets! yall talk the talk, but I walk the walk!!!


Mange Hellberg - Simma eller sjunk

Mande, alltid lika bra! han är verkligen riktigt bra. Stolt Sundsvallsbo, videon ser ut att vara utspelad i sidsjön ser jag. Härligt! sommaren när den är som bäst. Låten fastnar på hjärnan och det är svårt att sluta sjunga med. Klockren. SIMMA ELLER SJUNK!


water...

Jag önskar jag vore någonstans på en vacker ö. vill simma runt och bada i klartblått vatten. Fuck svensk sommar är allt jag har att säga.
Jag vill ha värme, ta mig till paradiset!!! Hatar sveriges väder!! Vill bort ifrån den här staden... Så less på Sundsvall.


Så fina och inspirerande bilder. Visst ser det härlig ut?

The summer






Några bilder från under den tid jag inte bloggat. Har grillat, solat, badat, spelat basket, firat midsommar, festat, skrattat, träffat nya människor, åkt karusell, ätit hur mycket gott som helst, dansat, och gud vet vad mer jag har gjort haha!! Sundsvalls gatufest har varit, jag stod längst fram på Sean Paul. Det var grymt! Har haft jätte roligt och jag uppskattar verkligen mina vänner. Älskar er något så otroligt. har haft det underbart men förra veckan vände det. då började allt gå ut för. och det slutade i katastrof i Fredags. Usch, aldrig varit med om värre. Jag blev så chockad för visste inte det fanns så hemska, otrevliga och hjärndöda människor. Sjukt hur trasig och störd den en tjej var. Tycker synd om henne, Som måste ljuga, hitta på saker, trycka ner och kränka andra för att må bra. I alla fall. I don't care! Allt jag kan göra är att skratta åt er. Ni är bara avundsjuka och saknar vett i skallen. Fuck all the haters! No matter what, I keep on smiling!! haha. Hon såg förmodligen bara mig/oss som ett hot. haha! tar det som en komplimang. Nu ska jag sova tror jag bloggar mer imorgon.

Channel orange

Vad har hänt i musikvärlden medans jag varit borta tro!?
oändlgit mycke nytt har kommit ut, låtar hit och dit, dissar, videos, albums och mixtapes! men det största och mest underbara måste vara att "Channel Orange" har släppts. Det diskuteras hit och dit om Franks brev eller lilla text han skrivit. Jag tyckte den var väldigt fin. Tyckte verkligen om hur fint, öppet och personligt det var. modigt av honom att lägga upp det på sin tumblr. Jag älskar Frank ocean och faktiskt så bryr jag mig inte ett dugg om han är bi, straigt eller gay. Tycker det är roligt att han "kommit ut" och gåt ut med det ofentligt, Då det i USA finns otroligt starka åsikter angående homosexualitet. det är en en helt annan grej att komma ut med att man är gay i USA än vad det är i sverige. de är mycke hårdare där, så det är verkligen en big deal att han vågat komma ut eller hur man ska säga. modigt av honom. jag blir ännu mer stolt över Frank nu. FAN jag blir bara så irriterad på att folk ska hata han nu osv. sett många som skrivit elaka saker. men även väldigt mycke positiva reaktioner. Hur som helst vad jag tycker angående det här är, jag tycker det är helt upp till han och det verkar som om man är bi vilket jag tycker är kul. man kan älska vem som helst, tycker inte det ska spela roll vilket kön man är. om man är kille eller tjej ska inte stoppa än från att älska någon. kärlek som kärlek. låt alla älska vem dom vill.

Och nu till själva albumet... det är ett mäskterverk, verkligen!!! Helt underbart är vad det är. Var enda låt är fantastisk. Jag lyssnar på albumet 24/7 just nu. sjuuuukt bra. Hans röst och djupa texter gör mig galen. Det känns verkligen som om han har tänkt igenom varenda låt ordentligt. Otroligt bra! tycker verkligen ni ska ladda ner, köpa och lyssna på hans album. Han är ett geni. love till Frank ocean. jag är helt förälskad i låten "Lost" just nu. Vilken är er favorit än så länge?


Jag börjar blogga igen!!!

Jag tror jag ska börja blogga igen. vad tycker ni om det? nice? jaaa fett nice. eller hur? JAPP!!
tror jag har lärt mig hur nya upplägget på blogg.se fungerar! så det ska inte vara några problem med det. kommer börja blogga igen om några dagar eller så. kanske börjar idag eller imorn. vet inte riktigt om jag har tid idag. vi får se när jag börjar igen. Någon dag till veckan i alla fall. Hoppas ni har en underbar sommar! badar, solar, shoppar, äter gott, dricker gott och njuuuuuuter av livet!!! go hard or go home! kärlek från lilla mig.

RSS 2.0