bloggpaus! Kika in på min tumblr istället, selfmadechick.tumblr.com

Jag är så förvirrad. Liksom verkligen confused Fuck allt!
Ni måste tycka min blogg suger. Sjukt dålig uppdatering! Jag har ingen inspiration till att blogga. Skulle bara bli en massa deppiga texter och hur roligt är det för er att läsa? Inte ett dugg ju. Så det är lika bra jag inte skriver något alls än en massa tråkigt om hur dåligt jag mår osv. haha! Fett kul. Så får väl se hur jag gör med bloggen kanske lägger ner. I think so. Kanske kommer in någon inlägg då och då. Så kika in ibland. Är hellre inne på tumblr så ni kan ju kika in där i stället! Där uppdaterar jag ofta. selfmadechick.tumblr.com is the shit! puss, kyss, kram allt vad ni vill!! vi hörs nåt. Kanske när jag fått ordning på mitt katastrof liv. KAOOOOZZZ är vad det är. LOVE YA'LL!


Stress Ft. Sebbe Straxx, Malcolm B, Nimo, Promoe, Moms, Adam Tensta & Aleks - Tystas Ner (RMH remix)

Visste inte videon skulle komma redan idag. Åter igen här är sanningen. galet hur jävla bra det här är. Jag hoppas alla lyssnar på det här om och om igen, sprid det vidare mina vänner. Det enda rätta! fan. Jag får gåshud av hur jävla äkta och hur sant det är. Det här är nåt vi behöver. Det måste ske förändring. Jag älskar Promoe's del. Okej, jag tycker alla är grymma. Jaja, jag ska inte babbla på för låten talar för vad jag känner och tycker. så LYSSNA OCH TA IN SANNINGEN NU! fetaste remixen i år. fetaste låten i år! Vi vägrar att tystas ner!!! OKEJ? bra.

Våran värld är sjuk, passa på att njut, imorgon kan de vara slut.




2012 och dom snackar raser än! Ja, snälla det är 2012... VAKNA UPP!

kid cudi

aaaaw... hahahah! ma baby!!


Mercy

Jag hade förväntat mig något storslaget. Jag är faktiskt besviken. Men videon vad väl helt okej. Kunde verkligen ha varit tusen gånger bättre. Trist att resultatet blev så här. Tror GOOD music gänget och Kanye har varit för upptagen, Kanye med sin film osv. naaah shit the same tycker i alla fall låten är på hög nivå så AMEN för det. Eller nåt, jag vet inte kolla in videon nu. BTW så tyckte jag den enda som gick ALL IN var min älskade CUDI!!! hahaha så jävla söt. hoppa runt och hypa runt! hahaha för sööööt. Han var den enda som gick HAM liksom haha, min lilla kid!


Azealia Banks for JALOUSE


RMH Remix, Sebbe Staxx, Malcolm B, Nimo, Promoe, Moms, Adam Tensta och Aleks - Tystas ner

Här är sanningen. Vi vägrar att tystas ner.
Spotify: Aleks – Tystas ner - RMH Remix


And I'll never give myself to another the way I gave it to you...

When we first met I never felt something so strong
You were like my lover and my best friend
All wrapped in one with a ribbon on it
And all of a sudden you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock that spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow


En del av texten till Rihanna - Rehab.


soon it's summer...

Ååååh... Mitt huvud och magen gör ont. Det finns inget att göra heller. Har så sjukt tråkigt! Men jag orkar inte göra något heller eftersom det gör så ont överallt. Lika bra att lägga mig och försöka sova snart. Eftersom jag inte fick någon sömn i natten som var. I morgon är vi ju lediga för det är Sveriges Nationaldag. Vad nu det innebär? Kanske drar in till stan och "firar". Roligare än att bara sitta hemma. På torsdag är det skolavslutning och sen på Fredag börjar sommarlovet på riktigt kan man säga. Egentligen började det idag kan man säga. Har ju inga fler lektioner. Men som sagt på Fredag antar jag att det blir fest. Vi får se hur det blir. Att få vila och göra precis vad jag vill känns så skönt. Jag ska bara göra saker som är för min skull, som gör mig glad, och jag ska tänka på mig i första hand. Jag gör aldrig det. Tar alltid andra i första hand men den här sommaren ska jag ändra på det. DET ÄR MITT LIV, så det är jag som ska må bra. Ska bara njuta, göra allt möjligt roligt som jag kan komma på i sommar. Det enda som fattas nu är det fina vädret... var är solen någonstans? SOOOOOOOFT blir det i alla fall om bara solen och värmen ville kika fram! Bye for now.


Tupac - Fuck All Y'all

And when you stuck where the fuck is all ya friends
They straight busted and can't be trusted fuck y'all


So many words left unsaid. They are all a jumbled mess in my head.



I have never felt so hurt as I do now... Jag har aldrig känt mig mer sårad än vad jag är nu. Kunde inte sova i natten som var. Jag är helt förstörd. Men det är bara att klista upp ett fake smile och forstätta le och gå vidare. Vilket jag kommer göra men det kommer ta lite tid. Aldrig gjort så ont i hjärtat som det gör nu. Det gör verkligen ont. Känns som mitt hjärta blöder. Ska försöka att inte tänka på det. Som ni ser så mår jag inte riktigt bra just nu. Det är mycket som tynger ner mig. Allt är jobbigt just nu. Så jag känner inte riktigt inspiration till att blogga. Därför det är lite tunt här. Men jag mår nog bättre snart hoppas jag. BE STRONG, MOVE ON. puss, vi hörs.

Tech N9ne - The Grench


Dani M, Sebbe Staxx & Matte Caliste - Vid Min Sida


I'm broken...

Du hade mitt hjärta i din hand. Du är det enda som finns i mitt hjärta. Jag skulle kunna göra allt för att få vara din. Men du valde att bara kasta bort mig hjärta. Du stampade riktigt ordentligt på det. Jag är så dum, Riktigt dum som trodde du kunde älska mig. Det gör något så fruktansvärt ont. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är helt förstörd. I'm heartbroken.

A$AP ROCKY Ft. ScHoolboy Q - Brand New Guy

Brand new me, meet the brand new guys. OooOoh I love him! blir ba bättre och bättre för varje dag. HIS COMING AFTER YAAALLL!! haha seriously alltså farlig kille på väg till toppen jag lovar. Han är unik. Han gör sin grej. BIG EGO. börja närma dig Kanye's ego nivå.
Fuck swagger, you been jacking, fuck fly, I am fashion.



On a diet? fuck that shit.


Grillat & Grändy Ft. Pauline - Den Sommaren


If you only knew, how much I love you.


which one should I buy?

Snälla hjälp mig att välja vilken klänning jag ska ha på skolavslutningen! Jag tänker även ha den vid andra tillfällen. Jag kan inte välja vilken jag vill ha mest. Vilken ska jag köpa? vilken tycker ni är snyggast eller mest passande? Är glad om ni säger vad ni tycker för jag måste beställa den senaste imorrn i så fall. så yalla och säg vad ni tycker nu!!!


One of the hardest decisions you'll ever face in life is wether you move on or try harder.

I fucking love you and I can't let you go.

va dig själv.


Jag vill ha. Varför lyckas alla få sommarjobb förutom jag? Kämpar som sjutton och söker till allt som dyker upp. sätter upp och lämnar lappar i brevlådor om att jag kan vara barnvakt, klippa gräset gå ut med hunden. Jag gör vad som helst för ett sommarjobb!!! Men det är ju så att nu för tiden måste man ha kontakter och känna folk. förjävligt är vad det är! Dem läser säkert knappt CVna. fett knaz!! aja... får väl vara fattig och kunna göra nåt kul typ i sommar.

with my mother

Nu ska jag strax ta bussen till Birsta med min kära mother. Vi ska väl ta tag i några ärenden och sedan bara hare soft och gå runt där. Tror inte jag ska köpa något till mig själv. I så fall blir det till någon annan än mig själv. Ska snart fira Elin så ska väl kika och se om jag hittar något till henne. Annars idag vet jag inte vad som händer. Ganska så fint väder är det i alla fall men har inte varit ut än och jag gissar på att det blåser... som vanligt. Igår var jag bara hemma och lika så idag. Ingen skola. skönt. Var ut en sväng med Vergin, Sebbe och Andreas. Btw så håller jag på och försöker fixa med hur jag ska göra till hösten. Det står mellan två alternativ men ingen av rektorerna svarar! Har dom semester nu? ja det är lite kaoz med det där men strunt samma för nu. Ska göra mig klar och gå till bussen strax. Vi hörs senare, Puss!


Funeral kepsen vore väldigt nice att vara ägare till. Just sayin'!!!


RSS 2.0