29 maj

HEJ!
det blev inget stan idag med mamma.

vi hade så många tider att passa, matcher, kalas, och vi var tvugna att skjutsa fanny och pappa lite hit och dit så vi skulle inte hinna vara i stan så länge. snart kommer hon hem med hamurgare och film, så det blir att käka nu och sen film +popcorn. Wallander vålnaden och arvet:) hoppas dom är bra! nu ska jag fortsätta titta på bella tyra show!!!!!!

god morgon


typ nåt sånt av de där vill ja köpa/ha på skolavslutningen.
hejsan!!! igår var jag med tjejerna❤ vi cykla till ica sen till gården sen hem☻ idag ska jag på stan med mamma faktiskt och ja det kanske blir Kina med... hoppas hoppas! det blir bara jag och mamma hemma idag alla andra ska bort:) skönt... jag orkar inte göra nåt speciellt ikväll stannar hemma med hon hehe. vi kanske ser på nåt på tv och så. hehe!!:) nice nu ska jag snart äta och ja inte mycket mer att säga, bye


serier

sitter och kikar på vad det är för bra på tv ikväll på tv.nu! jag kom och tänka på en sak... att jag älskar polis-mördare-action-thriller-kriminalare-utreding-av-mord filmer!!!!♥ så jävla bra, älskar känslan! typ man är spänd och förväntar sig vad som ska hända men det bästa är nog att man ska fundera ut själv vem som är mördaren osv. haha det är kul!:D beck, wallander och johanfalk är så min smak! och bästa av allt är att det går så bra serier varje kväll mellan 20-23. om jag ska lista dom bästa serierna så skulle de blir så här:

1. Cold Case (kanal 9, några utredare som löser gammla fall som inte blivit lösta. fuck det har börja för 12 minuter sen...)


2. Criminal Minds (kanal 5, utredning av typ riktigt brutala mord, mycket blodigare än de andra serierna, me like haha! oj juste kom på att det bara är mord med sexuella motiv eller nåt)


3. NCIS- los angeles


4. sen på delad 4:järde plats kommer alla övriga, CSI miami, CSI new york, navy CIS (alla är typ samma sak fast i olika städer och olika ståkdespelare)

serierna går på 9:an, 5:an, 3:an och 8:an. alla serierna visas typ på alla kanaler, alltså ett program kan visas både på tillexempel 9:an och 5:an, NU MÅSTE JAG KUTA IN TILL TV:N!!!! SEYA


50 CENT


Rapparen 50 Cent satsar hundra procent för att komma in i sin nya filmroll. Nyligen publicerade stjärnan fotografier av sig själv på sin blogg, bilder som visar hans drastiska viktnedgång på hela 24 kilo.


 — Jag har gått ner 24 kilo, jag svälte mig själv, skriver 50 Cent som rubrik till de publicerade bilderna.


50 Cent är aktuell i rollen som en cancersjuk amerikansk fotbollsspelare i den egenregisserade filmen "Things fall apart" och inspirationen till filmen kom efter att rapparens vän gått bort i samma sjukdom.


Sjärnan har följt en strikt diet bestående av endast flytande föda och han har tränat i tre timmar om dagen på joggingbandet för att komma in i rollen.


Som Starlounge tidigare rapporterat så tar 50 Cent sin karriär som skådespelare på största allvar, då han även tidigare i år började ta bort sina tatueringar på underarmarna för att på så sätt slippa tillbringa timmar i filmsminket för att täcka över dem.


SE BILDERNA HÄR


INGA ÄGG!!!!!

SLUT PÅ ÄGG

FAN! inga ägg, jag och fanny måste kämpa oss bort på ica, jag cyklar hon åker på. ITS HARD TO DO PANNCAKE, LOVE MY ENGLISH, bye seya later


27 maj

  
EN NY DAG BETYDER NYA TAG

woho! snart får man nästa månadspeng!:D men jag ska spara på pengarna denna månad. typ ska försöka spara åtminstonde 400 kr! å herre jöösses hur ska det gå till. jag får kämpa! skolan idag var helt OK. Hade kemi prov, fick i alla fall G!;) duktigt! vi såg på film, bea nånting hette den. typ rolig tjej, filmen handlar om sex för det mesta. typ är det Anna som har valt filmen eller? lärarn asså gillar hon knull filmer hehe. aja jag ska göra ugnspannkaka nu med hallon:D:D SÅ GOTT, L-O-V-E! det kommer nog bli bra även fast det är jag som gör den. jag kan erkänna att jag är bäst på att laga mat:) sedan efter maten ska jag på stan/birsta. blev inge igår så idag åker jag. 

HEJDÅ

Kemi



jag gillar cambilder! eller egentligen inte! men jag är så lat att jag inte orkar leta rätt på sladden som man laddar batteriet på kameran med!!:O och sen så blire så att jag bara gör knäpper mupp bilder men camen, det är liksom det som camen är till för! haha!! typ värsta fula miner och allt:O aja! nu blir det att plugga kemi... JAG SKA FÅ MVG PÅ PROVET SÅ ÄR DET BARA!

om man hade pengar...


mellan 700 - 22.000 KR kostar varje ring!
helt otroligt!! så mycket pengar!

om man vore rik nu skulle jag nog sitta här med mina fingrar full av ringar!!
fast endå, hur vågar man ha på sig en ring som kostar 22.000 kr!
jag skulle nog inte vilja ha på mig en sån dyr ring...
det är ormen som kostar 22.000:-, äkta diamanter och silver!!

frida tipsar!


                  så söta t-shirts haha!
                  alla kommer från gina tricot för endast 99:-
                  shortsen kommer från H&M för 79,50:- 

H&M


här är topparna jag ville ha!
båda kostar 149kr på H&M!
+ att jag vill köpa en jeansjacka!
men den måste jag nog köpa själv


26 maj

Hallå Bloggen!

denna vecka har det varit temavecka. (man får välja vilket ämne man vill ha och man kan göra omprov och sånna saker, slutar kl 2 varje dag) idag så gjorde vi teknik redovisningen, det gick bra för mig tror jag!☻ fast sur carin var inte nöjd och klaga på oss. vi var bäst. hur som helst idag ska jag försöka få mamma att vilja fara iväg på birsta/stan, förmodligen stan för jag vill köpa en blus men den är slut i birsta så får hoppas den finns i stan. hoppas, hoppas! hon vill. Imorgon och på fredag blir det vanlig skoldag. Imorrn är det kemi prov och spanska prov (Oförerätt, man ska egentligen inte plugga så jag gör inte det heller) kan inte så mycket om kemin så måste plugga på det ikväll. najs. jag måste köpa nya kläder annars får jag typ damp. måste kolla om jag har några pengar kvar på kortet så att jag kan köpa en jeansjacka, tror det är 200 men det kostar typ 300 för en jacka. jaja nu ska jag inte babbla någe mer. puss

     


klarar inte av att prata med någon

vad är värst... ord eller slag? skulle nog säga båda. jag vill absolut inte bli som du. jag tror nog att rädsla är det värsta känslan man kan ha. Jag är rädd hela tiden, kan inte slappna av en sekund. jag är spänd och tänker bara på ditt bästa och vad du ska tycka. jag tänker inte ett dug på mig själv vad jag tycker. du är så egoistisk man bara kan vara. jag har försökt att acceptera dig och jag trodde det skulle bli bättre nu men det verkar inte så. det har gått för långt... så jävla långt att du *********** ***** och *****. jag orkar inte mer! fyfan säger jag bara. det är inte ett dugg fel på dig *****. snälla ***** kan du inte ta det stora steget! det skulle vara den bästa dagen i mitt liv. orkar inte skriva allt hemskt här, det finns 100 andra sätt att lösa problemen men du bara tar den snabbaste. jag mår så dåligt att jag bara vill dö och fösvinna förevigt. är det så här hos andra? det märks inte på utsidan hur jag mår. jag vet inte vad jag ska säga men jag vet en sak nu i alla fall. jag har i alla fall besämt mig nu, för vad jag tycker... JAG HATAR DIG


cashew

vet ni att cashew nötter är väldigt dyra, kanske inte så väldigt mycket men köper du cashew nötter utomlands kostar det en förmögenhet! men det kanske inte är så konsigt eftersom på en enda frukt så växer det en enda nöt! tänk er så var lite det är. och på ett helt träd kanske det växer vad ska vi säga 100 frukter och så blir det bara 100 nötter på ett enda träd! det är ju enormt lite... då förstår man varör det är så dyrt. jag visste inte att  cashew nötter växte på träd, trodde de växte typ på en buske i stora klasar eller nåt!!? 


här är en cashewnöt! och av frukten så gör man Feni (sprit)
vet ni vad det lutar om fukten? jordubbar?! haha har faktiskt luktat på cashew frukten! konstigt att det luktar jordgubbar, kanske dom är släkt(?)


hjälp mig!


vilken sko är snyggast??!!
vilken skulle passa mig???
tänk på att jag int kan gå så bra heller precis haha! 
jag vet inte hur höga klackarna är fast man ser ju på ett ungefär.
vad tycker ni?
P-L-E-A-S-E HELP ME!!

klicka för större bild!
 


jag orkar inte mer

sluta! snälla sluta!


jobbigt

gooooooood dag!

jag är trött, herre jösses vad mycke prov, läxor, inlämningar och redovisningar vi har. dags att göra klart SOn, jobbigt! jag orkar inte! men jag måste... roligt att veta! har inte så mycket att säga just nu! min blogg suger men jag har ingen ork-lust-glädje till att blogga just nu, till sommaren kommer jag blogga myyyycket mera!! och M Y C K E T mer bilder blir det!:D och snart är det grönan med gården!!! ska bli roligt ♥ nu ska jag pluuuuuuuugga! najs vi hörs...


rolig bild hehe

the sims 3

        
tåg på bella&tyra show förut, kan inte sluta skratta! tycker det är jätte bra alla fall !
nu ska jag spela sims3, eller snarare jag ska bygga klart mitt hus!!! vi hörs sen!

dagen i oooooord (?)


hitta ingen bild...
jätte bra rubrik,
blev ganska nöjd med den☻ haha! ingen rolig skoldag, hatar skolan!!!!! orkar seriöst inte med alla adhd damp barn/vuxna haha. jag ber om ursäkt för lite opassande ord. (?) strunt samma anars är allt super bra!☻ (där ljög jag) idag ska jag... bara sova! mår inge bra typ. ska våga-trippla-våffla-krulla-änglhår eller vad det nu heter?! alla säger olia, jag säger våga. så jag ska våga håret♥ till middag vill jag ha tacos! det skulle bara vara så gott, eller vad tycker ni? TACO in my ♡. jo juste! vi har LOV!!!♡ så skönt!!!!!!!!!!! men jag måste ju plugga eftersom det bara är våran skola som har hundra prov och hundra redovisningar! puss på de.

det här inlägget blev knasigt, ska kolla på bella&tyra show! nu på torsdag kommer kissie (äntligen!) som gäst!:) haha...

åker i väg med familjen!

roliga bilder... hehe! arm bander köpte jag igår med cim!

idag är det Lördag igen, så skönt! ska åka i väg med familjen nu, det ska bli kul faktiskt inte ofta som man umgås bara vi i familjen liksom. har lite rotom vi får se om det blir några bilder från "utflykten" vi ses! puss!!!


urkult- festival


 
i Augusti får vi se hur det blir! serengeti vore kul att höra/se hoppas hoppas!! nån som kanske vill följa med!? om det blir nåt förstårs... nyss varit på skopunkten med emma, hon köpte några snyggingar! i morrn ska jag baka bullar har jag bestämt mig för. någon som vet ett bra recept? som går ganska fort att göra. ikväll blir det att se på tv, vi höres!

NEJ imorrn ska jag redovisa! f*ck

inbjudan!


I N B J U D A N  !

Onsdagen den 12 maj kl 19.00 i Bergeforsens lokal.
Smink och Doftvisning för alla ungdomar mellan 15-25 år är välkommen.
Jag kommer att visa smink och dofter. Där har du möjlighet att testa och dofta.
Beställning under kvällen betalas vid leverans, om ca 6 dagar.  
Anmälan till mig senast måndag den 10 maj. 
V Ä L K O M M E N  !

hälsingar min moster
kontakt:
[email protected]

 


halloj!

 
arg or whaT?
jag typ bajs! VARFÖR SKULLE JAG SKRIVA ETT INLÄGG OM JAG INTE HAR NÅT ATT SÄGA... rolig tjej jag är typ... jag är utråkad! orkar inte sitta och skriva från boken av till datorn till en so inlämning om afrika och asien... typ dö TRIST, MEN jag ska ha mvg i geografi, för ajg är typ kganska bra på det här med länder och det, so yeah! jag är bäst. . . .  men jag kom på att om jag nu ska bli inrednings arkitekt, eller nåt så typ är det ju bra att spela sims:D haha! nej men man bygger ju hus där, och inreder det är typ SK*T roligt!!!! HEHEHEHE nu måste jag bli klar med iallafall ena inlämningen, asien kör vi på! och SEN frida!!! S-E-N frida kan du spela sims3 inreda husen.. HEJDÅ

JUSTE EN EFTERLYSNING KOMMER HÄR:

EMMA LINDQVIST VAR ÄR DU?????!! hiihihihihiihiihihih nån som vet var ungen är?:D

ingen batteri på kameran...

idag har jag vaRIT PÅ birsta med favvo emma!♥
jag har inget batteri på kameran
kan inte ta kort på det jag köpt då
imorgon kanske jag lägger upp
hatar skolan
hatar lärarna
dom vet inte att man inte klarar 1000 prov varje vecka
dom skjuter upp allt till sista månaden, psykade lärare!

god natt gullungar!
peace out


mys kväll! (ff)

jag och fanny har nyss sett bröllopsfotografen! den var jätte bra tycker jag, arg på den där Robin för att han klippte håret till typ pottfrilla, hahaha! nu ska vi se på mer film med chips, vi ska se whiteout! säkert grym!

puss hej leverpastej

god morgon lördag!

god morgon
igår var trevligt tills vi skulle hem... vi cyklade, det regna och var jääääätte kallt!! jag hackade tänder och höll på att frysa ihjäl, och blött var det! hahaha!! annars var det en bra kväll♥ idag blir det att stanna hemma, mamma och pappa är inte hemma, så blir hemma med fanny idag/kväll. vi ska se film, hyra film faktiskt och mysa framför TVn med gotta☻ nu ska jag fortsätta spela ett spel som jag fastnat för!... kanske ska jag spela sims3 idag med det var ett tag sen!
 
bara nån bild, gott!!! ☻

RSS 2.0