Birsta

varit på birsta med emma, nicole och cim. very nice! jag köpte ingenting men det gjorde dom andra, emma köpte kamera väskan allafall!:)  jag köpte mat?! jag måste dammsuga och plcoka upp alla kläder som ligger på golvet och aaaa typ röja bland alla prylar, lägga dom där de ska vara. jobbigt... MEN DET ÄR BARA ATT SLÅ PÅ MUSIKEN OCH KÄMPA FÖR ANNARS FÅR VI INTE PLATS!! (cim och emma ska sova här)
KRAM

not afraid

good morning sunshine!!!!:D igår på Himlabadet var helt okej!:) skulle kunna åka dit nån gång igen. har nyss duscha, ska torka och blåsa håret, fixa mig och sen ut till förådet och leta upp ett par jeans som jag ska göra shorts av. idag blire Birsta med emma och cim!! sen sover dom hos mig förmodligen, nice!:) emma har fått sin Nikon D5000 nu!:D roligt för hon! så snart kommer ni se jäkligt snygga bilder i hennes blogg, http://emmalindqviist.blogg.se/ ! ska fixa mig nurå! puss<33333


emma och jag förra sommaren tror jag! :)

new day


god morgon!!:D allt bra? blir alla fall att vi åker till Himlabadet idag med cim & emma!!:) nyss ätit frukost, och ska  tvätta håret nu och sen packa handuk och sånt. tror vi tar bussen in eller nåt. kram<3


te amo

otroligt fin himmel! igår var det tror jag men det var hundra gånger vackrare än det är på bilden, det går inte att få det på bild helt enkelt!:-O var så här nån dan för ett tag sen med och då var det ännu vackare!:) det var helt oranget på hela hilmlen och det lyste upp värsta mycket!:D


ska se på "The Road" sen, eller på svenska "vägen" Någon som har sett den??:D var den bra?:question: mamma har varit och skjutsa pappa på matchen och snart kommer hon hem med jordgubbar!!!!!, jag älskar verkligen det❤❤❤ ganska så tråkig dag idah men jag har haft ont i huve och sånt så.

Men imorrn ska jag vara med emma och cim!!!:D och sen kom jag på en tråkig grej jag fick min mens idag vilket jag inte hade räknat med så vi kan inte åka på Himla Badet på söndag:@ FÖRBANNAT!! &/()=?)(/&%!¤@"(¤?&""#¤?`)(&)@((=)?=`(/&!%# vi hörs imorrn people!

hard

nä nu får du sluta Frida! UPP MED HAKAN!! INGA LEDSNA MINER!!!!! "They can say whatever, I'ma do whatever, No pain is forever, Yup you know this" men det är jävligt svårt! men vafan jag är stenhård satt.


Live your life

hej bloggen!!!!:rolleyes:
bilderna kommer nån dag för dom är på mammas kamera. eller så struntar jag i att lägga upp dom
. jaja det bli inget av med Öland med därimot ska vi kanske åka på Urkult!:) och jag vill inte åka själv? nån som vil följa med & tälta med mig då???!:) vad inte riktigt vad det kostar men det kostar typ 500-650 kr sen måste man väll ha pengar till mat och dricka och sånt;) emma? cim? följa med;) om vi ska förstårs. Nyss åt jag middag, grillat kött och sånt, sommar mat<3.



 "snälla försök, kämpa! antingen skiter ni fullständigt i det och bara slutar eller så fan ryck upp er er! OCH kärp er då! kan du SLUTA bete dig som ett svin!!! JAG ORKAR INTE MER! säg ja"


kom nyss hem

har haft en trevilg och mysig dag!!:D kom nyss hem från Ulvön, är jätte trött så ni får bilder och sånt i nästa inlägg. förmodligen uppdaterar jag imorrn och inget mer idag. Fanny somna i bilden så ni kanske fattar hur trött jag är:) Cya


den 27e juli 2010

solen skiner faktiskt lite idag! härligt det! imorrn ska det bli ännu finare och då ska vi åka ut med båt till Ulvön och äta skärgårdsbuffé där:) mumsigt!!:D ska vara med cim senare idag! nu ska jag fixa mig lite först och äta, kram






bild på mig och fanny i indien, bilder från indien alltså!:rolleyes:

edit: hahahaha! såg nu att dom har kidnappa GBs glassmärke, ser ni på bilden där??? haha;) eller det kanske står GB på? men aaa det är väll svenskt eller? dom fösöker väll locka svenskar att köpa glass.

rude boy

hejs! idag ska vi typ åka iväg nån stans och äta Kina om jag får bestämma. såg ju på ailen 3 igår den var inge bra, typ inte särskilt bra! jag tror nå att 2:an är bäst av alla!:D ska gå och duscha nu så vi hörs senare! puss och kram!!!!


några bilder bara:)

avatar 2 och 3

avatar 2 och 3 ?!!!


det verkar som om Jake, Neytiri och de andra får ta på sig badkläderna till de två uppföljarna.

– "Jag fokuserar delvis på att skapa nya miljöer och en annan inramning på Pandora. Och jag kommer att fokusera på havet, som kommer att bli lika rikt, varierande, galet och fantasifullt. Men jag säger inte att vi inte kommer att få se något vi redan sett. Vi kommer att se mer av det med", säger James Cameron i en intervju med Los Angeles Times.


Förutom att utforska haven avslöjar regissören att äventyren också kommer lämna den påhittade planeten Pandora för att fortsätta ut i rymden.


– "Inte nödvändigtvis i den andra filmen, men mer i den tredje".

taget från "aftonbladet"


6 film tips




Gran Torino är en amerikansk dramafilm från 2008, regisserad av Clint Eastwood som även spelar huvudrollen.

Den missnöjde och sorgsna krigsveteranen Walt Kowalski (Clint Eastwood). några invadrare har flyttat in brevid han och  han har nu blivit grannar med dom. vilket är något Walt inte är så glad över men efter att den unga grannen Thao, en ung osäker tonåring  som tillsammans med sin kusin, en gängmedlem, försökte stjäla Kowalskis mest älskade ägodel! hans Ford Gran Torino. Då försöker Walt hjälpa Taho med att bli en riktig man. Med tiden kommer han att tycka om den blyge pojken och hans familj och en vänskap börjar gro.

jag rekomenderar filmen starkt! det var jätte bra! och Clint Eastwood är ju bara för skön! haha:) sorglig och våldsam och även en gnutta humor:) ni måste se den!!!


Taken
är en action/thriller från 2009 av Pierre Morel med Liam Neeson och Maggie Grace i huvudrollerna.

Bryan gav upp sitt jobb inom CIA för att kunna bo nära sin f.d. fru, Lenore (Famke Janssen) och dotter, Kim (Maggie Grace) i Los Angeles. Han vet att han åsidosatt dem bägge och aldrig varit en närvarande pappa. Detta vill han råda bot på nu och det svider lite extra att fruns nye make är rik, trevlig och skämmer bort hans dotter rejält.

Bryan har dock svårt att koppla bort sitt förflutna och ser faror överallt. När hans dotter vill resa till Paris med en kompis motsätter han sig det bestämt, men ger efter för att vinna pluspoäng hos dottern, Hans värsta mardröm besannas dock när dottern blir kidnappad. Bryan har endast 96 timmar på sig att rädda henne från att säljas som prostituerad och troligen aldrig mer återfinnas i det oändliga sexträsket därute. spännande!!


horsemen
är en drama/thriller/rysare från 2009 med Dennis Quaid i huvudrollen

the horsemen handlar om den hårda och luttrade polisen Aidan Breslin, spelad av Dennis Quaid, som tappar mer och mer av kontakten med sina två söner sedan hans fru gick bort. Han hamnar mitt i en utredning av ett fall där han finner han en underlig koppling mellan sig själv och de misstänkta i ett antal seriemord som kan länkas till Undergångens Fyra Ryttare.

den är verkligen spännande och obehaglig! jag måste säga att den är SKIT BRA!! och det är nog bra att se den två gånger för man fattar mer andra gången. såg den hos emma! och på slut blir man bara så paff! jag hade inte en jävla aning hur det skulle sluta. haha! NI MÅSTE SE DEN!!!! hur bra som helst:D som sagt "come and see" haha så jävla bäst!


Sebbe- ett svenskt drama, Biopremiär: 2010-03-12 och några av skådespelarna är Sebastian Hiort af Ornäs, Kenny Wåhlbrink och Eva Melander.


Beck- Levande begravd- svensk Thriller som går på bio nu (2010) några av skådespelarna, Peter Haber, Ingvar Hirdwall, Mikael Persbrandt.


Karate kid- en amerikanskt Action/Drama ,sverigepremiär 6 augusti. i huvudrollerna, Jackie Chan, Jaden Smith (Will smith´s barn)

AILEN

kollade på ailen 2 igår;) och som vanligt blir jag arg och uppjagad! haha! man hör mig säga: "neeej!!! men stick där ifrån!!!, men ahhh! puckon!!!?, vad gör dom!!?, störd eller??" haha spännande!! så måste se 3:an ikväll. och man känner igen mycket från avatar, typ rymvarelserna liknar några i avatar och så när dom slåss i en sån där robot:) inte så konstigt då det är samma som har gjort filmen, James Cameron!:) haha hur som helst är det alien-helg på 6:an!:cool: 


låten


kan verkligen inte sluta lyssna på låten:)

zoo och nöjespark

mamma och pappa funderar på att åka till öland, och att vi då ska något slags nöjespark!:) jag vill åka!!! kolla vad roligt det ser ut! haha:) man får bo med djuren alldeless utanför fönstret:) och så finns det typ vattenland och sådant, lite små kul ser det alla fall ut;) sen kanske det är varmare och sol På Öland! för det är det ju inte här i sundsvall!:cool:



- nöjespark
- djurpark/zoo
- vattenland
- bad
+ en massa annat
klicka HÄR för att komma till hemsidan.

hur är det på Öland? vad gör man där? haha!!:D nån som har varit där?!


Indian soft drinks


jag kan nästan känna smaken i munnen, fan vad gott:D ge mig nu!!!:O dålig att Limca inte finns i sverige, säkert för att den innehåller för mycket konstiga ämnen. haha men än har jag inte dött så varför inte skaffa den till sverige?! det är coca-cola company som äger drickan/läsken och vi har ju cola och fanta i sverige, konstigt att inte Limca finns här då? därför tycker jag den borde finnas i sverige med:) annars så är thums up, maaza och mirinda också goda!:)


25 juli

hej!!!
ni får ursäkta med hemskt dåliga uppdatering. inte haft så mycket att säga heller så strunt samma, ingen idé att jag gör inlägg som inte har någon mening.

idag är det söndag den 25 juli, uscha! snart är det augusti... vem vill ha höst nu!? och vädret här i sundsvall är sämst!!? SPÖREGNAR!!:( jaja det är söndag vilket oftast betyder att jag sitter hemma och gör ingenting! men har endå ingen slut att gå ut i det här värdet som sagt!:O nu när det är höstväder ut typ så kan man ju inte låta bli kolla på höst kläder:rolleyes: haha! älskar H&Ms höst kläder<3<3<3 gör ni? :D


det här vill jag ha♥, allt kommer från H&M förutom den vita tröjan med svart tryck:) den kommer från ginatricot.

rösta på mina skor!


glöm inte att rösta på min otroligt snygga skor:D
klicka HÄR för att rösta!!!!

20 juli





tjohej
har varit och bada med familjen på Grönviken, Alnö idag! det var kallt! blåste mycket och solen försvann när vi satt oss i bilen typ. nu håller vi på att grilla kött, pommes och gurksås!! haha men jag vet inte hur man stavar såsens namn!? ni kasnke fattar vad det är jag menar för nåt när jag säger gusksås:D tsatziki eller? haha hur som helst har inget mer att berätta om! ska se på film i kväll, edge of darkness!:) vi höres, bye

VAR MED OCH TÄVLA OM OTROLIGA PRISER PÅ NELLY.COM!! RÖSTA PÅ DEN SNYGGASTE SKON!

Mina designade sko på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM 
Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

nu är det så att jag har desingat en egen sko på nelly.com´s hemsida:) det är hur många som helst som har gjort skor men det vore väldigt rolig om jag vann! men det är ju 0,000 chans att jag vinner men man kan alltid hoppas:D RÖSTA RÖSTA RÖSTA! på min sko! fast bara om ni tycker den är snygg;)

DU
kan också vara med och tävla om:
- ett presentkort på nelly.com, värde 10.000 kronor!
- din sko tillverkad och såld av nelly.com med ditt namn på ettiketten.
- ett presentkort på resa från rolresor, värde 20.000 kr!
- din vinnande sko!!

klicka här för att tävla:D

bilder från idag

bilderna är tagna av mig och mamma:)

molnen vad konstiga!?


jag hjälper farmor med mobilen, koncentrerad haha!:D


hihi farmor, Fanny och jag!


spikarna i think


klippor på Alnö

LG GT540 Optimus


3-tums pekskärm, 3 megapixel kamera, autofokus, WiFi & Bluetooth v2.1, FM-radio & mediespelare, Andriod™ operativsystem, 3,5 mm ljudanslutning, Plats för minneskort 32GB och vikt 115gram!!! + världens snyggaste design! jag är kär och inte nog så är det hur bra pris som helst med:D 2000 kr perfekt! i september månad blir du min:D men jag är lite osäker på om jag verkligen ska ha rosa!? vad tycker ni???:question:


19 juli

hej:) har inte gjort nånting de senaste dagarna så jag har inget att skriva om. därför jag inte uppdaterat, tycker det inte finns nån mening egentligen att göra ett inlägg om man inte har något att säga. bara onödigt. så jag tänker nog lägga av med det nu, haha!


idag ska jag väll göra exakt ingenting igen. emma jobbar så jag vet ingen man kan hitta på nåt med. tack för att du finns för mig emma:rolleyes: du är värd guld!❤

beställde FRIDA-tidningen igår, 5 nummer +sminkset för 149:- kronor. sitter och kikar runt på kläder och skor:) haha gud jag måste sluta och vara beronde av att köpa grejor!!! har inte pengar till det. ska försöka spara ihop till en mobil till hösten. spara, spara, SPARA! hoppas jag lyckas för egentligen är jag värsta slösa!! haha. håll tummarna för att jag inte får nått ryck och köper upp alla pengar!:) vi hörs


ska snart klippa mig och färga håret mörkbrunt!

kvällen;)


min kväll i en och samma bild!!:) AS GRYMT... men jag vill faktiskt bara glo på film och göra exakt ingenting:rolleyes::)


stackars kattunge!


det första jag tänker när jag ser klippet är: "åååå vad söt kattunge, ge den till mig!" sen vad fan gör mamman!!?:(, fräser åt ungen!?" sen bah "nä nu får det var nog, lägg av!??:@"

och varför skrattar ägarn själv hade jag slagit tillbaks på mamma katten! haha... aja stackas kattunge!? varför så arg på den lillen, vare hatten eller?

16 Juli


tjohej gullungarrr!:D har målat mina naglar som ni kan se på snyggis cam bilderna!!! idag ska jag göra ingenting, se på film hela kvällen typ och äta grillat:) ska ni göra/eller gjort idag då? i want to know!!!:rolleyes:

15 juli

hej, har inte suttit vid datorn nåt idag alls! det har ju varit så fint väder så ser ingen mening med att sitta inne. vi har satt upp poolen idag men det är kallt i den för solen måste värma upp vattnet, innan man kan bada!!:D idag var jag på hamsta med emma och ute ett tag förut med cim, emma & veronica:) ska se på film nu så vi hörs imorrn :cool:

jordgubbar<3

ska åka och köpta jorsgubbar och solstolar eller nåt sånt nu med mamma:D alltså jordgubbar är kärlek det! fy usch jag är en jordgubbe:) hare gött gott folk!!!!! nu ska jag köra i väg med bilden då så hare nice

svar på komentar



svar:
jag tror du menar "vart gör du din header?" eller så menar du vart jag gör alla mina headers. hur som helst så gör jag dom i picasa3 för det mesta:) (mina headers alltså) kanske inte så passande program för att göra headers!? men jag har 0 i tålamod så photoshop... nej tack!!! skulle aldrig orka eller kunna lägga ner tiden till att lära mig det. därimot när jag gjorde den här header så använde jag mig av photofiltre, kan inte så mycket om det programet men jag lyckades göra denna header. hoppas du är nöjd med svaret:D


ny design

tänkte att eftersom jag ska börja blogga nu igen så måste jag börja från nytt med allt (nästan allt), ny header:D vad tycks? inte mycket att säga som den. en enkel bara:) ska röja lite på rummet sen ut och sola!!! hejdå:D


14 juli

tja, tänkte att jag skulle börja blogga igen. vi får se hur det blir med det men ska alla fall försöka och se om det är roligt. ska inte göra nåt speciellt idag tror jag! Vi fick en pool av mormor och morfar! Schyst av dom:D men dom badar aldrig i den så vi fick det. ska tjata på pappa att sätta upp den idag!!

hmm... juste vi har en kattunge som går runt här vid vårat hus! så jävla söt den är asså, fan dom som äger den får passa sig! jag kommer nog att kidnappa han snart:O jag vill typ så häääääär gärna ha en katt!!! nej inte en katt utan 2 stycken skulle vara perfekt:D två små söta gulliputtiga kattungar! fu usch så söta!!!! sitter och kollar på blocket nu liksom... :) men det kommer inte gå för det är värsta motorvägen typ vid huset! så dom kommer bli påkörd säkert Precis som får förra katt, Maja! (R.I.P maja<3) jaja! nog om det. ha en jäkla nice dag! bye 
 

bilder som jag tog på vägen dit och hem från mormor och morfar:)
det var jätte vacker himmel på vägen hem!!


mina nya högtalare! dom är jätte bra, bra bas och allt sådant. Verkligen super bra ljud!! nu slipper jag höra på burkljud:D tack pappa!♥ 700:- på Media Markt för er som undrar:)

drar till mormor och morfar nu! fast...

dom är inte hemma!:O hm..?! tänker ni, Vad ska dom göra där? när dom inte är hemma. jo vi ska vattna blommor och sådant för dom är ute med husvagen vid någon sjö med molly (deras hund). så jag vi ses imorgon ingen rolig blogg dag idag. Puss



SUNDSVALLS GATUFEST
Tisdag: kanske går med Emma på kvällen!
Onsdag: med cim
Torsag: går jag med Emma!!
Fredag: vet inte vem jag ska gå med eller om jag ska gå??!!!
Lördag: går jag med Cim, Veronica och Emma! ♥

Kom inte på någon rubrik.

hej svejs kära bloggen! och mina älskade bloggläsare. igår var jag med Emma, Veronica och Cim. Vi hade tråkigt och någon kom på idén att åka på södra berget och gå tarzan stigen... haha och ja varför inte?! veronicas pappa skjutsa oss dit (tack tack). och senare åkte vi hem vid 21-22 nånting, vi gick först ner från berget! hela 240m högt. Sedan kom veronicas mamma och hämta oss (tack tack igen!). såg på tv typ hoppa ner i sägen sen vid 1 eller nåt. och vips vakna jag och så vare Måndag!!:) har inte gjort nåt alls idag. fixade spotify och sen ska jag följa med mamma upp till mormor i selånger och vattna blommar typ:) och ta ut pengar på birsta tills Gatufesten! jag vet inte riktigt vilka dagar jag ska dit men typ ja alla dagar nästan, har ingen bra koll;) jaja ska gå och ta en kaka... INTRESANT. hejdå

igår och idag


tja, idag är det lika varmt som igår typ men det är ingen sol. jag håller på att dö här inne på mitt rum, Jätte varmt! igår var jag med cim vi hyrde film "Farsan" och "A Perfect Getaway". Emma och veornica kom förbi och kolla på "Farsan" med oss. Den var bra tycker jag! värd att se:) sen vid 12 kom pappa och hämta mig. vi hann inte se den andra filmen så idag så cykla jag till cim och kollade på den. den var med bra tycker jag:D se den filmen. jag visste inte vem som var mördaren förän den var för sent!!:O mohaha! "6 stragners 2 killers no getting away!". nu ska jag duscha och äta! ses

ps ska vara med Cim Veronica & Emma senare!


diska


god morgon, är det fint väder i sundsvall? orkar inte gå och kolla om solen lyser nu. har käka jorgubbar till frukost. MUMS finns inget godare!!:D hm.. ska ta och duscha snart och sen snacka med cimpan:) tror jag skulle vara med hon idag, måste snackis med hon alla fall. Kom på att jag måste fylla diskmaskien nu! vi hörs senare!

emma

hej svejs nu är emma på väg hit:D pappa håller på att grilla tror jag! hopppas det för jag är vrål hungrig. hm hade inte så mycket att säga. vet hur jag ska göra med bloggen men den får vara kvar endå. jag bloggar när jag vill. passar det inte så stick!:) nu ska jag läsa lita i OKEJ tidingen köpte förut FRIDA och OKEJ tidningen.


koncentrerad typ:D

visst ser hon ut som en italienare?:D

visste ni...

att jag är 16% italienare!!? haha intresant:) fast jag kan inte på stå att jag ser ut som en italienare. jag har blåa ögon, ljusbrunt hår och blir inte så lätt brun. fast fanny (lilla syster) skulle man kunna tro är italienare!!:D hur har svart/mörk brunt hår svarata ögonbryn och blir brun as lätt:) och så klart har hon bruna ögon så på henne syns det att hon är 16% italienare.


jag är inte en reserv

om jag bara duger att vara med när dom andra inte kan då kan ni/du skita i det! jag är inte en reserv vän. ni borde ta åt er! börjar bli jävligt irreterad.


birsta

tja, kom nyss hem från Birsta. Först åkte vi in till stan, mamma skjutsade. fanny skulle plasta sina tänder hos tandläkaren. Sen åkte vi till birsta och åt en korv på ikea sen in på birsta då jag köpte baseball jackan och vi gick runt där ett tag. nu är veronoica på väg hit och jag måste slänga på mig ett par shorts:O ska äta strax med, korv och mackaroner. CYA


RÖSTA PÅ MIN BILD

rösta på min vackra sommar bild:D
http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=3493

6 liter


mamma kom hem med jorgubbar imorse. ONLY 15 kronor på ica maxi:D SKIT GOTT:D nu ska jag på birsta med Fanny(♥), hinner inte skriva för vi har tid klockan halv 2 hos tandläkaren så måste slänga på mig kläder nu! vi hörs:)

RSS 2.0