30 september

hej♥ Ska nu plugga lite mer SO strax, ska göra ett prov sen åttan i morgon! fan vad stolt jag blir över mig själv om jag klarar alla prov, läxor & inlämningar jag gjort denna vecka. imorrn åker jag och Emma på Birsta för lite shopping!:) ska bland annat köpa ett par skor. ikväll är det Idol då ska försöka hinna se det också. hm.. var det något mer jag skulle säga nä tror inte det! eller jo jag har lånat en massa böcker på bibblan.. har glömmt bort hur roligt det är att läsa en bok. Det är faktiskt ganska kul:D puss&kram!

har gjort, ska göra denna vecka:
Biologi prov -sinnen och hormoner
engelska läxförhör -verb 2
engelska läxförhör -verb 3
svenska inlämning -en egen skriven Novell
engelska bokrecension -Alice i underlandet
SO inläming -Jämföra två partier
spanska läxförhör1
spanska läxförhör2
SO prov -valet 2010 & partierna
svenska hörförståelse-prov
idrotts prov (haha)

hela 11 prov/läxförhör/inlämingar har jag gjort i veckan eller ska göra!:( + att jag skulle ha gjort ett till biologi prov från åttan också som jag missat och inte hunnit göra, men jag hinner inte göra det denna vecka så det får bli nästa.

nästa vecka:
matte prov
Spanska prov
biologi prov (från åttan)


grattis pappa!❤


har inte tid för bloggen denna vecka! känns inte kul och jag hoppas ni inte lider så fruktansvärt mycket. MEN SKOLAN FÅR NOG GÅ FÖRE BLOGGEN OM NI FÖRSTÅR. Har hur mycket att som helst göra och jag har nu börjat oroa mig för att jag har hals-infektion igen! (hade det för ett halv år sedan +att jag hade öroninflamation också). hoppas att min Hosta-snuva går över snart då!! tror jag dör om det är infektion, så jobbigt. hur som helst dagens planer är plugga... plugga, plugga, plugga och PLUGGA! fira Pappa (Grattis Pappa!!!♥) och äta på restaurang med familjen! hoppas, hoppas att det blir Kinamat♥:D sen efter det blir det att PLUGGA ÄNNU MER... vi hörs:)


3 vackra bilder tagna med min otroliga webbkamera!

buhu...:( det här är inte kul.


VARFÖR FASTNAR DET INTE I MIN LILLA HJÄRNA?


ser ut som om jag fösöker äta upp mina fingrar?
var inte meningen att det skulle se ut som det.
sorry:bigeyes:

nu ska jag skriva allt jag kan om varje parti... kommer säkert inte var så mycket men alltså jag måste få G på det här annars blir jag arg. hoppas lite har fastnat nu:)


27 september

jag är jätte glad och samtidigt arg. arg över att det ska vara så mycket i skolan och att jag suger i alla SO-ämnen. glad för att jag ska beställa kläder på nelly.com! och Ginatricot!:D kanske H&M också! SUPER DUPER GLAD!!! älskar att shoppa, denna gång på internet dock men det är för att jag inte har tid att åka till birsta:O ska göra det på Fredag med emma då men kan inte hålla mig så beställer vissa saker från H&M och Gina Tricot. nu ska jag forsätta plugga. denna vecka kommer blir jobbig, men det är bara att kämpa!

dagens plugg:
- Biologi, hormoner och sinnen
- SO, valet 2010
- Engelska, skriva bokrecension Alice i underlandet

lägger upp det jag beställer senare, kram♥

TV TIME?

inget bra på tv ikväll, och jag vill inte se på nån film här vid datorn eller nåt sånt. Irene Huss filmen har jag redan sett! tror det blir att se ett avsnitt av The closer på 8:an. kriminalserier duger alltid:) imorgon börjar jag 8:55 så det blir sov-morgon! ska göra varm choklad och rosta en macka nu!
Vi hörs imorgon.

extrem bildbrist! ni får leva med det någon dag till:(

26 september

bilder på mig och lillasyster när vi var små.


fyller 3år i Thailand! en pizza som tårta:)


Jag och Fanny!<3


Jag


visst ser det ut som det är snö/is vi sitter på? men det är det inte, det var målat så där! jag och Fanny i Marocko, Afrika, tror alla fall det.




Fanny, så himla söt♥




köra buss! *TUT! TUT!!*




gillar att svepa in mig i bruka eller vad det heter typ!?<3 gulligt.

det är mycket som händer nu i veckan, om vi ignorerar allt skolarbete, prov, läxor, och inlämningar så fyller pappa 50år! vilket betyder det blir storkalas!:D mycket att fixa med det också.

fick en dator/kontors stol idag:) ÄNTLIGEN! liksom, har suttit i min fotölj typ? i den här familjen får vi aldrig någonting gjort känns det som ibland. På måndag får jag mina pengar och jag vet inte vad jag ska köpa? antingen en mobil eller kläder/skor osv. tveksamt hur jag ska göra har nog inte riktigt råd med den mobil jag vill ha, kostar 5.000:- & jag har bara 2.300kr. tror inte det blir någon mobil det får jag köpa till jul eller i februari, min födelsedag. ni får se sedan om jag beställer nåt. få se hur det blir. puss

mycket att göra

God morgon! sitter här och känner mig stressad över allt jag måste göra den vecka. men det är bara att kämpa på! PLUGGA, PLUGGA OCH PLUGGA ÄNNU MER!! det jag måste hinna med denna vecka...

- so prov
- göra klart min so-inlämning, inte riktigt klar tror jag.
- spanska läxförhör.
- engelska läxförhör.
- biologi prov, sinnen och hormoner.
- biologi prov 2, andningen och matspjälkingen.
- säkert något mer jag inte vet om.

pluggning hela dagen idag. vi hörs!


klipp


HAHAHHAHA har aldrig garva så mycket.. tror jag har riktigt dålig humor!

jag är frisk

...nästan alla fall! har fortfarande vääärsta hostan! hela birsta kolla på mig när jag hosta. Har varit på intersport och guldfynd!:) kollade på vinter jacka på intersport! köpte ingen dock skulle bara kika lite, vad vi gjorde på guldfynd är hemligt. haha! har haft rikgit kul idag med mamma min:) skratta så tårarna rinner.. älskar dig mamma♥ du är bäst på alla sätt. ska strax äta pommes och oxfile, ikväll tänkte jag se på film, Date Night! någon som sett den?



nu är det borta. vi (jag & Fanny) lyckades få av mig Urkults bandet sen 2009, R.I.P! vet faktiskt inte varför jag inte har tagit av mig det? har inte tänkt på att jag har på mig det. känner inte att det är nåt där har liksom vant mig vid det. det har inte varit så att jag har velat behålla det eller så utan har inte tänkt på att det sitter nåt runt min arm. nog om det. puss på er! vi hörs


sjuk

ont i halsen, snuva, hosta, feber! jag är sjuk. det blir ingen bloggning idag! hoppas ni förstår. ska vila nu och hoppas på att jag blir frisk snart. puss♥


svar på kommentar

HAHAHAHA!:D kolla på min header... ser ni felet? det står relund! och inte redlund. HAHA! får ändra på det nu. irreterande eller vad!? (och om ni inte ser det när ni läser detta så har jag hunnit ändra.)



svar:
tack så jätte mycket:D du såg visst inte heller att det stod fel! jag uppskatar om ni skriver namn åtminstonde! även om ni inte har en blogg så skriv namn! tack på förhand:)

21 september

hej! gick hem efter lunchen på skolan för jag orkade inte vara kvar, började känna mig så där slö, dåsig och frusen det brukar bli så när jag håller på att få feber. min näsa är jätte kall-svettas känns det som!? fryser gör jag och hostar hela tiden, blvit snuvig nu med? det var jag inte igår. hur som helst nu struntar vi i det.

ska plugga so idag med! kan ingenting tycker det här med partier och det är hemkst svårt. usch! man blandar ihop allt och det är värsta kompliserat tycker jag. vem är det som bestämmer egentligen??!:@


OBS!
ny header, vad tycker ni?:D själv är jag jätte nöjd, HE-HE.


mtv awards 2010

såg ni på mtv awards!? jag kollade lite här kommer lite bilder på några som var där och de som vann priser osv. en lista på vilka som vann i vilken kategori ligger längst ner:)


visst är jag lik katy perry? har slingat håret i lila och rosa! vad tycks?:D


katy perry och Sofia Vergara


Ke$ha och Florence Welch


Justin Timberlake, Jesse Eisenberg och Andrew Garfield


Audrina Patridge och Ashley Greene


Tomo Milicevic, Jared Leto och Shannon Leto


Lady Gaga


Lady Gaga


Usher och Justin Bieber


puss! puss!


Eminen och Rihanna!


Eminem och Rihanna igen:)


senare bytte Gaga kläder! vad tänkte hon? "hm.. vad ska jag ta på mig? jag tar på mig kött!!" eller vadå!?

VINNARNA:

Collaboration: Lady Gaga featuring Beyonce, Telephone

Female video: Lady Gaga, Bad Romance

Male video: Eminem, Not Afraid

Hip-hop video: Eminem, Not Afraid

New artist: Justin Bieber featuring Ludacris, Baby

Pop video: Lady Gaga, Bad Romance

Rock video: 30 Seconds to Mars, Kings and Queens

Dance music video: Lady Gaga, Bad Romance

Art direction: Florence and the Machine, Dog Days Are Over

Choreography: Lady Gaga, Bad Romance

Cinematography: Jay Z and Alicia Keys, Empire State of Mind

Direction: Lady Gaga, Bad Romance

Editing: Lady Gaga, Bad Romance

Special effects: Muse, Uprising

Breakthrough video: The Black Keys, Tighten Up

Video of the year: Lady Gaga, Bad Romance


fantastisk gott




ett litet tips bara, BANAN-MACKA (eller vad ska jag kalla det?)

du behöver: en rost, 2 rost-bröd(du får ta 10 om du vill men det räcker med 2 för mig), kniv(för att kunna skiva banan), smör, smörkniv, du behöver även vara hungrig som jag är nu!

Du rostar brödet så det blir gyllen gult-brunt och sedan smörar du brödet varsamt, skivar banan pengar (ni vet väll vad det är?) lägger det på rostmackan och voulla!!!!! delicous!♥ NI MÅSTE PROVA, HUR J*ÄKLA GOTT SOM HELST!


önskar jag vore rik


slänger upp detta kolage jag har suttit och glott på i några dagar nu. ska på birsta på onsdag med Emma!♥ VILL HA/ SKA HA ALLA FALL NÅGOT AV DETTA! skjortorna från Cubus är underbara!!!! vill ha båda dom mest av allt, värsta mjuka och snygga.


hosta

usch, vilken hosta jag har! jätte jobbig. ont i kroppen, ni vet så där känslig? men känner sig sjuk typ och orkar inte lyfta armen ens. Förstår ni vad jag menar? antar det. håller på med partierna, valet 2010 i SO. vilket jag tycker är jätte svårt! som sagt suger på allt som har med SO att göra förutom geografi (fast charles ger mig IG fast jag till och med gjorde MVG-uppgiften och alla G-uppgifter? knäpp kille som sagt) om jag fattat rätt så är det fortfarande Moderaterna, Alliansen som styr!? har jag fattat rätt? intressanta inlägg jag gör va? ska forsätta plugga nu..



fanny som tagit bilden längt ner tyckte bara den var så fin så den måste få vara med här i bloggen! shhh.. säg inget till hon!

20 september -09:36

MÅNDAG! kul att helgen är över, eller inte. i´m home today! kunde inte prata när jag vakna imorse!? helt igentäppt i halsen! känns som hjärtat flyger upp när jag hostar!:O ucha! måste plugga och vila upp mig imorgon! vill gå på skolan imorrn, jobbigt när man missar så mycket! och så måste man plugga det hemma för att hinna med. filmen igår var bra!:) ett tips att se den! vi hörs

19:14

nä, nu får det räcka med SOn för idag. O R K A R inte mer... haha! nu har jag varit duktig va?:rolleyes: (SÄG ATT JAG VARIT DUKTIG) om ni undrar vad som hänt under alla dessa timmar jag inte bloggat något så kan jag säga att jag har baka lite!:D KLADDKAKA!!!!!♥ men den smakade inte så jäääätte gott.. :( besviken jag blir på mig själv. usch den smaka snusk. JAJJA, nu ska jag ta och glo på en film, har inte sett den men hoppas på att den är bra! annars blir jag besviken igen. HAR STORA FÖRHOPPNINGAR PÅ DENNA FILM. Denzel Washington och John Travolta är ju med! då måste det väll vara en bra film... ska sluta älta det nu. säger god natt nu eftersom jag inte kan säga det sen. GOD NATT:)


The taking of pelham 1 2 3


19 september

hej, vakna vid 10 idag och inte 2, som igår! idag måste jag plugga, plugga och PLUGGA SO! det är nog det värsta ämnet i skolan.. hatar det! och läraren. Han ger mig IG fast jag inte ens ska ha det? sätter fel betyg? och säger jag inte har lämnat tillbaka 2 faktaböcker fast jag har det? bara han som är så lat och inte kolla nummret i böckerna, om han gjorde det så skulle han se att jag har lämnat in. knäpp kille! han nåt emot mig typ? ska alla fall ha "möte" med han i morgon, då får han fan förklara för mig vad han håller på med! jaja. hoppas ni får en roligare söndag än jag! fast söndagar brukar ju vara tråkiga och så, det blir nog bara ett inlägg idag, vi får se om jag slänger in ett senare. xoxo


ny låt



Rihannas nya singel♥ hon är förbannat bra! älskar Rihannas musik, det finns inte en enda låt som jag inte gillar det måste ju betyda att jag gillar´t!?:) brukar ju oftast vara så att man inte gillar åtminstonde en av låtarna på i ett album av sin favvoartist. men inte med rihanna DÅ GILLAR JAG ALLT JAG HÖR!

R-I-H-A-N-N-A  I-S  T-H-E  S-H-I-T ♥

spotify---> Rihanna – Only Girl (In The World)

18 september

tja!♥ jag trivdes inte på devote så jag forsätter och blogga här på blogg.se!:D ja vad ska jag säga? igår var jag hemma själv och tråka, bara jag och lillasyster hemma, sommnade någon gång vid 3 och vakna vid 2! har inget att säga, tror jag ska baka nånting! vet ni nåt enkelt som jag kanske skulle klara av, och som man inte behöver så många ingridienser?:)






min favotit parfym♥ luktar jätte gott!:) jag som tagit bilderna ovanför, lite reklam för parfymen typ, tänkte faktiskt på den när jag kom på vad jag skulle fota!


RSS 2.0