YOU KNOW MY NAME, NOT MY STORY.

Jag är så himla trött, jobbigt att rensa fuckin ogräs i 1000 grader och sol. Sjukt vilket piss jobb vi fick.
Jaja, behöver och vill ha cash så det är bara att härda ut. Har precis ätit upp den sista jordgubben..
Tror jag skulle kunna äta typ 1o kartonger!!!!! Ska nog sova.. godnatt!




DEV, I'm a fireball!!!

Tjejen är grym! nya fireball är ju riktigt bra den med, la upp bass down low också.


Jay Sean ft. Birdman - Like This, Like That


drake - marvin's room

7kt jävla bra!! Drakieboy♥ Varför hittar jag alldig på egna smeknamn till alla för? tokig jag är.I alla fall så längtar jag tills nya albumet, Take care släpps! “What you doing thats so important? I’ve been drinking so much, That I’ma call you anyway and say “fuck that nigga that you love so bad, I know you still think about the times we had” I say “fuck that nigga that you think you found! And since you picked up I know he’s not around...” ♥


I'm on the pursuit of happiness and I know everything that shine ain't always gonna be gold I'll be fine once I get it, I'll be good!

Kid Cudi♥ älskar den graaabben! Pursuit of happiness är en av mina absou favorit låtar. Älskar den verkligen!
"tell me what you know about dreams, dreams. tell me what you know about night terrors, nothin’.
you don't really care about the trials of tomorrow, rather lay awake in a bed full of sorrow!"




LMFAO ft. Natalia Kills - Champagne Showers


Midsommar

Hey! hade ni kul igår eller? Jag hade sjukt kul faktiskt. De flesta av mina homies är bortresta eller hur man ska säga, så jag tyckte jag kunde stanna hemma lika gärna. Det var riktigt kul och trevligt faktiskt. Satt ute hela kvällen! var så varmt att man faktiskt kunde det. Vi käka, lyssna på musik och bara umgicks hehe. Gick och la mig vid 3 tror jag. Nu idag har jag inte gjort så mycket, Eller jo var ut till farmor på kollot! Tänkte blogga lite nu och sitta vid datan och lata mig. puss ♥




New Boyz!!!



Beyoncé - Best thing i never had



Petter, Håkan Hellström, Timbuktu & Damn, September, Veronica Maggio, Daniel Adams-Ray, Oskar Linnros, Eric Saade, Kapten Röd, Movits, Ison & Fille, Jason Derulo, Danny, Christian Walz, Supersci


SUNDSVALLS GATUFEST 2011!!! kommer bli helt otroligt grymt.
Jag längtar som bara den och Sjukt nice att Jason Derulo kommer!


Britney Spears - I Wanna Go

ITS BRITNEY BITCH!!!! Härlig låt och beaten äger som vanligt. Det är synd att Britney inte kan sjunga längre men hon förtjänar ändå att forsätta. Bryr mig inte så mycket om att rösten är helt faked! Hon hade alla fall en röst förr men nu finns den tyvärr inte längre. Men det är fortfarande samma lilla tjej, Hon har fått stå ut med mycket, sånt som vi "vanliga" aldrig skulle kunna stätta oss in i. Vi skulle nog inte fixa att hela världen ständigt följer en vart man än går eller vad man än gör. Britney är en stark tjej. Man kan tro att hon är typ hundra år om man tänker på hur mycket hon har åstakommit, känns som hon varit med i århundraden. Man glömmer lätt att hon typ nyss blev vuxen!? Hur som helst, Go britney!!!


jobbig vecka

Tja bloggen! Det var ett tag sedan. Jag är rikigt jäkla upptagen just nu. Jag har började jobba i måndags i gångviken. Jag krattar, skrapar, sopar, slår, misshandlar och dampar bort orgäs. Det är verkligen sjukt kul! fast ne inte så värst kul. Jag börjar jobba Åker bak på emmas moppe till gångviken varje morgon. Har som tur Emma som sällskap! Vi börjar kl halv9 till halv4. Har jobbar 3 av 9 dagar! Så brukar vara rätt så slut när jag kommer hem men är endå med kompisar då. Så det är därför jag inte bloggat. hoppas ni förstår mig. Hur som helst nyss käkat och är proopp mätt! Hua haha! grillat och pommes. nice. C ya!

LADY GAGA ♥

OH MY GOD! OH MY GOD! OH MY FUCKIN GOOOOD!!!!!

Jag ryser som fan. ni anar inte. känner hur jag blir alldeles tågögd. Jag får typ damp, alltså herre gud. HELT JÄVLA OTROLIG! Kanye West är helt jävla otrolig. DA SHIT! Han är så jävla freaking kung. He is the king of everything! Jag finner inga ord för vad jag ska skriva. Jag älskar allt med det han gör. Vartenda ord och mening. Jag vet inte vad jag ska säga... Kanye west är en person jag bara måste se live. Han kommer ju till way out west och det första jag ska göra när jag får min lön är att köpa biljetter. Om jag inte gör det kommer jag aldrig förlåta mig själv typ. Jag måste till göteborg, alltså bara måste. Kanye west är ett geni! Jag kommer skrika halsen av mig och typ dö lite inombords tror jag... OH fyfan ryser bara jag tänker på det.


I’MA NEED TO SEE YOUR FUCKING HANDS AT THE CONCERT!!!!!!!



Chipmunk Ft. Trey Songz - Take Off


Chris Brown ft. Justin Bieber - Next 2 You


Lady Gaga - The Edge Of Glory (official video)



Nicki Minaj - Did It On Em

Nicki är så grym! LOVE LOVE LOVE HER!!!♥ "If i had a d*ck, I would pull it out and p*ss on 'em.
Did it on 'em, put yo' number two's in the air if you did it on 'em! Did it on 'em, man I just did it on 'em!!"



Nu drar jag och bada och sola! C ya♥


Tyler The Creator ft. Frank Ocean - She



ja vi gungar fram, lidadant som vi gjort sen vi var små, små barn!♥



Yelawolf - Daddy's Lambo

Eminem's Record label signed Yelawolf, CHECK! Han är gryyym!



Big K.R.I.T. ft. Ludacris & Bun B - Country Shit (Remix)


I've been gone for too long

Tja! Jag ska börja blogga igen nu som vanligt. Har hänt så mycket nu att jag knappt kommer ihåg vad jag gjort haha. Jag tror att jag har väldigt kort minne. Tragiskt. Igår var det skolavslutning, folk snackar om att de ska gråta och att skolan är som deras familj? Men jag kommer inte sakna skolan ett jälva dugg. Aldrig tillbaka till den där ruttna byggnaden. Skönt. Efter det såg drog jag och tjejorna och tälta på hemlig plats haha. Var lite fula ungar där och försökte få våran uppmärksamhet genom att förstöra och ta våra grejor. Men det är väl så bönder är? eller? Aja vi hade kul. Vi tältade även fast det regna och inte var så jätte varmt. Nu ska jag fixa mig, käka, slappa lite och så. Vid 6 ska jag till mormor och morfar. Vi hörs!






Bilder från skolavslutningen kommer någon annan dag.


DIVA IS THE FEMALE VERSION OF A HUSTLER

lil kim is going haaaard! WOOP WOOP! jag älskar att de typ hatar varann. Fast fel att suporta och stötta varandra! men endå sjukt hur grym kim är, GALET!! LOVE NICKI TOO! Tror de behövs lite kärlek!!!!! gillar dom brudarna lika mycket båda två! HÖR NI DET NU? Make peace, please.

SHUT THE FUCK UP!



sommarlov

Jag säger bara SOOOOOOOMMARLOV!!!!!!!!!! SÅ OTROLIGT EFTERLÄNGTAT SÅ DET FINNS INTE. Har fortfarande inte fattat det. Rent ut sagt, jävligt skönt alla fall! Ska förmodligen tälta med the gurlz! Har inte tid att blogga. C ya!


The Cataracs ft. DEV - Top Of The World


मुझे काटने

fuuuuuck vad less jag blir på allt! har en feeet lång text jag vill lägga upp i bloggen men jag vågar inte. ÄSCH GLÖM VAD JAG NYSS SA. Här i Sundsvall är det sommar x1000 så härligt men midre härligt att mina axlar och anstikte grillades igår. Var ute heeeela dagen igår så inte så konsigt. dum som man är smörjde jag inte in mig? idag är det ännu varmare! HÄRLIGT VILKET I FALL! äter tacochips nu och ska bara vika in de sista klädera i garderoben och damtorka överallt på mitt rum sen ska jag fundera ut hur den här dagen ska spenderas. allltså låter som en tönt! spenderas? vad håller jag på med haha, aja hejdå♥


Bad Meets Evil ft. Eminem, Royce Da 5'9 - Fast Lane

videoooon have dropped! DOPE! I'M LIVIN' LIFE IN THE FAST LANE!!!♥
Livin' life in the fast lane, Movin' at the speed of life and I can't slow down, Only got a gallon in the gas tank, But I'm almost at the finish line, so I can't stop now, I don't really know where I'm headed, just enjoyin' the ride, Just gon' roll 'til I drop and ride 'til I die. I'm livin' life in the fast lane (Pedal to the metal), I'm livin' life in the fast lane (Pedal to the metal).




summer!!!

Jag har inte haft tid att blogga eller varit på hurmör för det. Här kommer lite bilder på vad jag har haft för mig de senaste dagarna. Jag har badat, solat, varit vaken hela nätterna! har sovit ytterst lite, varit på grönan, cyklat, åkt moppe, varit med mina underbara vänner♥, varit på bio och just nu håller jag på att städa mitt rum men tänkte jag kunde blogga lite nu för blev sugen.






FEEEET LÄNK TILL EMMA SOM JAG LÅNA BILDERNA AV!:)


Shakira ft. Pitbull - Rabiosa

Förlåt att jag inte har bloggat något. Jag är helt jävla slut! har inte sovit på över 24 timmar. "Sov" hos emma med veronica och elin i natten som var. Jag har gjort illa ryggen igen. FETT ONT! Fattar inte vad jag gör för fel haha? Böjde mig ner bara ju? Skit samma orka läsa de här blabla! C ya!

WOHO!! MUSIKVIDEON TILL RABIOSA!!!!


Ian Carey ft. Snoop Dogg & Bobby Anthony - Last Night


Diddy Dirty Money ft. Usher - Looking For Love

WOOOOP WOOP!!!!!! Heard you was looking for me! She say she looking for love!!!


Nationaldagen

Tja bloggen! När bloggade jag senast? Det var några dagar sedan alla fall. Jag minns inte vaför jag inte har bloggat men antar att jag har varit upptagen:) Orkar inte berätta vad jag gjort. Kommer inte ens ihåg hahaha! Idag är det Sveriges National dag och jag ska "fira" med min tjejor. Vi får höras senare för ska städa mitt rum och sola och lite sånt nu. C ya!!!!!♥




Hangover

Tja bloggen! Har varit väldigt upptagen igår, idag kommer jag vara lite upptagen och imorrn ännu mer upptagen. Ingen tid för bloggning tyvärr.

Igår hade jag ställt klockan på 7. Men så såklart stänge jag av det och vakna sen igen vid kvart i 10 då veronica ringde mig och fråga om jag var klar. jag, veronica och cim hade bestämt att vi skulle på Ikea och käka FrukostBuffé där. Jag skyndade att klä på mig och sen kasta vi oss på cyklarna och drog dit och åt. Det var gott blev jätte mätt! Sen efter det åkte jag hem och duscha osv. Vid 3 åkte familjen till moster på 50-års fest/kalas för hennes man fyllde 50. Efter dig skjutsade pappa mig in till stan och såg på baksmällan2 med cimman och verran. Allt jag kan säga är att filmen VAR SJUKT JÄVLA KUL HAHA. Hoppas det kommer en 3a haha! Rekomnederar verligen att se filmen, super rolig!! vi gick typ 2 mil igår haha. Var ute med några och gick in vid 4 typ.

Vi vaknade nu vid 13.00 och ska snart dra hem. Ska på ica och birsta idag för att fixa några grejor och så. Imorrn ska jag upp tidigt för att åka till Grönlund! Ska bli superkul! Så kommer typ somna vid 8 idag hehe.

Nu ska jag strax dra hem från cim som jag har "sovit" hos. C ya!!!




Rihanna - Man down

Jag saknar att Rihanna inte gör reggae så mycket nu för tiden. Hon har blivit lite mer poppig och jag tycker hon är som bäst när hon sjunger som hon gör i "Man Down". Älskar verkligen det!♥ Därför jag älskar jag den här låten!!! OCH NU ÄR VIDEON HÄR! inte för att jag inte gillar hennes popiga sida men tråkigt att hon inte ägnar sig åt reggae lika mycket. Hur som helst. MAN DOWN OFFICIAL VIDEO!!!!!!♥ LOVE LOVE LOVE. Min favotit låt från "Loud".





Mohombi ft. Nicole Scherzinger - Coconut Tree


Donell Jones - Shorty Got Her Eyes On Me

It's a quarter past three, Girl what's it gonna be? Shorty got her eyes on me!
We've been talking since two, Girl what'cha gonna do? Tell 'em that you're riding with me!




Shakira ft. Pitbull - Rabiosa

Har alltid gillat Shakira och kommer inte sluta haha! ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN:D RAAAABIIIOOOSA!!!



Beyoncé - 1+1


Is there a prince in this fable for a small town girl like me? The good ones are gone or not able... and Matt Damon's not meant for me!







1 Juni

Hej! sovit gott i natt? haha.. Jag var dö trött igår så la mig typ 23-24 okej det var kanske inte så tidigt? haha.. aja haha. Idag tänker jag njuta av att vara ledig. Alla fall fram till kl 5 för sen ska jag åka till birsta med mami, fixa mina ögonbryn och gå runt där och kika med hon. glömde blogga igår för jag stängde av datorn. det spöööregnade, åskade som fan och blixtrade hela jävla tiden!!! VILKEN OVÄDER! haha usch hatar det. man blir ju rädd. Hela huset typ skaka! det var några jävla smäller haha. Som tur gick det över tillslut och jag somnade då typ.. med mobilen i handen i sängen haha.



Min och Cims konversation på msn idag♥


RSS 2.0