birsta med emmzzz

tjobreee var på birsta med emma idag jag lämnade tillaka den dära fula tröjan på cubus, ah jag harde ju såklart inget kvitto med det gick ju bra endå fick sånt där tillgodokvitto aja jag köpte sen den vita koftan från H&M och en tröja på cubus, 2 nagellack, och en läppsyl hehe;) a men nu ska jah gå å se på tv hare gutt 


fredag lördag söndag

FREDAGEN:
I fredags så skrev jag att jag skulle vara med cim,veronica,emma, men att jag var lite osäker & så sa jag att jag skulle återkomma med det, så nu kommer det om den kvällen. ja på dan så var jag ju med emma på birsta jag köpte en foundation och en tröja men... tröjan* ska jag lämna tillbaka för den var bajs! ah det var ju kul hehehe aja sen vid 7 så åkte "vi 4" på citycross pch köpte godis o hyrde två filmer  "i taket lyser stjärnorna" & "wallandeer" vetinte vilken wallander det var. hursomhelst så kostar det bara 10 kr för en film, as billigt!! hehe bara det att man måste ha legg å typ vara  över 18 typ. sen gick ci å satt oss å vänta på bussen tog en stund sen kom den. jag klickade för mej och veronica så ringde mamma å fråga om vi hade filmerana med oss DÅ ! jag bah har vi med oss filmera? alla bah ne jag har dem inte å skit å busschaförren bah nu får ni ta och konctentrera er på illjeterana vi bah  men tyst typ HAHAH skit det hade vi inte !!!!!!!??? det blev lite panik jag och veronica kuta inte å hämta dom på affären HAHA de låg kvar på en frysdisk haha emma sa åt bussen å vänta 1  min men de kunde han inte surgubbe!!:( så kom cims mamma och körde förbi så vi kunde åka med hon:D HEHE aja men vi såg å film å sånt gott med godis.


den här jävla bilden man försöker få som sån dära header...
elr vare heter kan nån hjälpa mej eller?:O



LÖRDAG:
gjorde jag iget städa rummet såg på tv å film-popcorn gott. softichil HHA YÄ YÄ.

SÖNDAG/idag:
SHo sitter i t-shirt  här å fösöker fatta min blogg men fattat inget haha snälla kan nån hjälpa mej eller!!!!!!!??
ska vara med emma typ senare hehe kanske on kan förlja med mej och lämna tillbaka en tröjan*.
vi får väll se men nu ska jag typ duscha om jag orkar haha hejdå puss på er;D<3


funderar på att köpa...

HEEJJ funderar på att köpa...
lite kläder å saker ja tyckte var fint ska jag kpa från H&M´s hemsida,
vad tycks? ska jag köpa nåt av det? behöver lite hjälp?


       H&M


mums i bulleland

lite goda saker i bullgarien hehe en blå fanta som hette "Madness" haha vetinte riktigt vad den smaka men hehe  den var god iaf, nån annan sorts twix oxå GOD det fanns några goda chips med hehe. aja men nu ska jag berätta lite om dan iställtet typ nu ska jag på birsta med emma och emelie. och igår "råka" jag klippa mitt hår hahahahaha det blev as konstig kort å ahja men ni kan få se en bild senare idag haha as fult men får leva med det går itne att ha utsälpt måste ha uppsatt nu typ hela mitt liv det går nog bra!! nu måste jag gå emmas mamma skjutsar oss(Y)
och i kväll så ska jag, emma, cim, veronica typ va med varann om jag inte fattat fel nu men haha fattar inget allt är så struligt heheh:o aja men ni får väll se ikväll om det bli så eller inte skriver sneare puss hejdå .D
                                                                      



nu har jag med en blogg

HEJ
nu ska jag börja blogga jag med elr jag har ju försökt förut många många gånger men inte fattat ett skit å gett upp nästan på engång men nu ska jag inte ge upp så lätt!! ;) jag verka ju lyckas bättre nu eftersom jag lyckades lägga in en bild och med detta inlägg:) men nu tänker jag gå och lägga min är jätte trött hehe vakanade ganska tidgit imorrse typ vid 9 vetinte inte varför? :o aja önska mig lycka till!!!


bjuder på en bild medans jag endå håller på. tog första bästa jag hitta lyckades ladda upp en bild med *stolt*

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0