Lost in translation


min dag, min hälsa och en dagbok.

Åh vad trött jag är ska väl ta och sova nu antar jag. Eller ja försöka...
Kan inte sova. Har för mycket jag ligger och tänker över... tokigt det kan vara.
Hur som helst idag har jag varit i stan och birsta en snabbis, lämnade bland annat in min två par glasögon på lagning så nu är de hel igen och kan användas utan att de sitter snett eller att det fattas glas i dem haha. Sedan vid middagstid drog jag in till stan med Cim, Veronica, Emma och Elin. Vi gick på O'Learys och åt! gott var det!! I love food! Efter det tog drog vi till Emma och såg på film, förutom Elin som skulle öveningköra om jag inte minns fel. jag har inte ens börjat med det haha. Men ingen brådska! Började även att resna min garderob idag... måste forstätta imorgon. Det är ett evighetsprojekt!! haha!

Föresten så ska jag försöka ändra på mina matvanor och även börja träna mer! Skulle vilka hit the gym everyday men det kommer nog inte funka. Tidsmässigt! så börjar med ett par gånger i veckan i alla fall. skulle vilja satsa på 4 dagar i veckan. Det ska nog gå! GO GO!!! Ska byta gym, ska inte forsätta på Gold's tror jag... Har inte bestämt mig än så får se om jag byter eller hur jag gör. Finns en del alternativa gym med bra priser. Så vi får se. Ska även bara äta onyttiga grejer som godis, chips och sånt där ni vet, Ska bara äta det en gång i veckan. Och inte små äta hela tiden. Jag ska även börja äta bättre. Äter oroligt dåligt. Vissa dagar kan jag äta bara en macka. Det är inte bra för min hjärna, hjärta eller kropp. Det är inte bra i över huvud taget. Så det måste ändras på. Har gått ner ca 5 kilo på ganska kort tid... och det är för att jag äter dåligt. Det är inte rätt sätt att gå ner i vikt!!! Så nu måste jag ändra på min dålig matvanor, PRONTO!!

Ska även påminna mig själv att köpa en dagbok. Alltså en riktig dagbok man skriver i för hand! Längtar tills jag har köpt en fin som jag kan skriva ner allt i. Sitter här med en massa tankar jag vill skriva ner... men vart är min fina bok? Det måste vara en fin och bra med. vill inte ha en ful eller en vanlig bok! Men nu ska jag försöka sova, godnatt!

RSS 2.0