Mercy


If you cannot find peace within yourself, you will never find it anywhere else.

selfmadechick:  http://selfmadechick.tumblr.com/

Soprano - Hiro

Jag älskar den här låten något så otroligt mycket. sjukt vad bra jag tycker att den är.
Har säkert lagt upp den här förut för länge sedan men lägger upp den igen eftersom den är så bra.


When you're trying to convince yourself that something dosn't bother you, it usually bothers you more.

Hey! Sitter på mitt rum nu och planerar morgondagen. de är ju Valborg som ni alla vet. Funderar även på om jag ska ta tag och städa mitt rum. nja.. de får vänta ett tag. Hade inte så mycket att säga. Middag hos Nicole var nice, det var jätte gott! och jag blev riktigt mätt haha. Vi satt bara och umgicks, snackade och skrattade. Nice kväll.
Vi hörs senare.


a postcard från Indien.

guess who's coming to Dinner?

Hey! Ska snart till Nicole för att äta middag med the girls. Är sjukt super duper hungrig så det ska verkligen bli gott. JALLA JALLA med maten!!! Skulle kunna äta en hel häst och som tur är så bor hon bara upp för gatan. Vi bor väldigt nära varann och det är bra. Vid ett sånt här tillfälle är det extra bra haha. Jag vara bara hemma i går och chilla för mig själv. var helt slut efter veckan som var.. har varit en sjukt dryg och jobbig vecka. skönt med helg, verkligen efterlängtad!! Nu ska jag göra mig klar. kvällen spenderas alltså hos Nicole.

Vad ska ni hitta på ikväll? tell me. puss!


Jag vill tillbaka till Indien igen. I miss it so much, fast ändå inte.

Sabi Ft. Wale - Where They Do That At

Hon är verkligen jätte lik Aaliyah! på håret och sminkningen. gillar den här låten faktiskt!
antar att det är för att hon är så lik Aaliyah eller för de coola camo byxorna.
Jag gillar dock inte slutet.. autotune skit typ. lät bara konsigt.
juuuuust come say you love me and never cooome baaack. juuuust come say you miss me and never caaaall back.


Nas - The Don

20 years in this game, LOOKING 17!!!


Professor Green ft. Ruth Anne - Remedy


i got alot on my mind...

oooooooh vad jag är trött. jag är helt slut. verkligen helt slut. har varit så jävla trött den här veckan? and I don't knoe why??? knas är vad de är. åt på kebabcity idag eftersom det inte var någon god skollunch. sista måndagspengen gick till mat. ovanligt att jag köper mat? nej. gott vare i alla fall och som tur är får vi pengar igen på Måndag. Ska försöka hålla hårt i dom. Hur som helst så vill jag bara att den här veckan ska ta slut... Kommer vara helt död på Fredag! somna klockan 6... haha!

btw jag vill köpa inlines eller rullskor eller vad sjutton de heter. har velat de i några år nu.. haha. ballt vore de att ha. till sommaren vore de perfekt ju. BUT the problemo är ju att det kostar pengar. och jag har inga pengar. önskar jag vore rik ibland.


BANG BANG, WASSUP MÁ BAG?



Haha fan vad cool! önskar jag var ägare till den här vä$kan. så feeeeet! GIMMIE DAT BAG.

My life, my pain lasts forever, nothin' in these streets makes it better...

Hej! jag ändrade headern lite, gjorde den svartvit och skrev dit Frida. Fick sluta tidigare från skolan idag, fick sluta 15 istället för 16.30! De var nice. dessvärre så vare för att jag inte skulle redovisa.. ni vet hur de låg till med det så strunt samma nu. Nyss ätit middag och jag tror jag bara ska sitta hemma resten av dagen och hare soft. Vill egentligen ut och springa. MEN what to do åt att jag alltid är sjuk. Är fortfarande krasslig i halsen och inte riktigt hundra i nästan heller. hahaha.. Jag är fan alltid sjuk. aldrig någon annan som är förkyld typ? bara jag. fan vad kul. nej det är de inte! stoppar mig från att leva mitt liv. måste kolla upp de snart om jag typ har nå fel på mitt immunförsvar eller något sånt. Äter vitlök hela tiden hemma....... men nä de hjälper inte.


Rakim

Damn fine if you ask me? yes yes YES.

Vinny Cha$e

Alltså den här killen Vinny Cha$e är L U X A R Y På hög nivå. He's on another level, if you know what i mean.


DMX Ft. MGK (Machine Gun Kelly) - I Don't Dance

One of my favourite rappers och de borde ni veta nu haha. EAAAAAARL! han är bara min. ok? lungt. japp. jag står ivägen no one touch him. fan han är bara för mycke. to much for me to handle! I'm serious tho. Lord give me a sign. här har ni de sign. fuckin DmX rules everything shit nya I don't Dance goes hard, really. The beat gör mig galen haha. fan tryck på play nu allihopa. HÅLL I ER!!! haha. haha rolig jag är alltså. gotta love myself!


ScHoolboy Q Ft. A$AP Rocky - Hands On The Wheel

Jag är lite smått förälskad. we all fucked up. den har gått on repeat ett antal gånger de senaste dagarna.
I fucked her once, then I could fuck her twice, Yeah, you heard me right, I might fuck tonight.


Most rappers taste level ain’t at my waist level, Turn up the bass ’til it’s up in your face level.

Är besatt av den här versionen av mercy. vad tycker ni om den? tycker den är bra fet. liksom skön på något sätt haha.


You ain't gotta play hard to get, I know you, I know you like the art of sex, I'm puttin' down my plan like a architect.



Några bilder jag tog för någon dag sedan på lite grejer och detaljer från mitt rum.

Är så otroligt less just nu...

Jaha. Jag har fått F i muntliga redovisningen på svenska nationella. Fan vad roligt. Nu undrar ni kanske hur det gick till? Man skulle lämna in en lapp om vad man ska redovisa om osv dagen innan, alltså idag. MEN VAD FAN GÖR INTE JAG????????????? JO JAG GLÖMMER BORT DET och fick ett meddelande nu om att jag får F i den här muntliga delen för att jag inte lämna in en jävla lapp. JAG orkar inte med mitt liv just nu. Är så jävla less på allt. Jag hatar och är så less på dig, dom, ni, det, den och allt!!!! FUCK YOU, FUCK IT, FUCK EVERYTHING!!!! förlåt för mitt hemska språk men som ni kanske märker så är jag sjukt jävla less nu. Hatar skolan. Har alltid gjort. Vi hörs senare ska gå och lugna ner mig på nått sätt.

new header!

Hej, Nu har jag bytt header!! Tyckte verkligen det var dags för har haft den förra ett bra tag haha. Så hejdå till den förra som var på min mammas smycke från (I think is was) Etiopien. Och säg hej till en bild på mig. Fan vad NICE eller vad tycker ni? Nu ska jag sätta igång att skriva klart min redovisning till imorrn. Roligt... NOT!!! Skriver om musik och bob marley så det ska nog inte bli sååå jobbigt. Får lyssna på min kära boooob medans så kanske de går bättre! haha smart jag är. Vi hörs lite senare. puss!

Uppdatera sidan eller tryck på F5 om ni inte kan se min nya header.


Robb Bank$ - Counting


fuck this, fuck that, fuck you.

I love a fat chick with a body enormous, it aint about the weight, its about how they perform it!!! hahah shit da fuq vare där? ja ni känner ju mig jag skriver lite konstiga saker ibland. Smoke cheeba cheeba smoke cheeba cheebaaaaa!!! haha... okej jag ska lägga av. vad har ni för er en ohärlig söndag som denna då? jag sitter här och grinar över att skoldatorn är så jävla efterbliven så att den helt plötsligt kan stänga av sig själv. det hände mig. jag hade ett skolarbete uppe... och kom på nu när jag skulle öppna dokumentet att jag inte hade sparat det? men va när stängde jag ner det tänkte jag... JUSTE datorn fick ju adhd förut och blev svart... den dog. SÅ NU ÄR HELA JÄVLA SKITEN BORTA. seriöst jag orkar inte...... pluggar fan aldrig och ni ser ju varför. vad vill gud mig. jag orkar itne..... det var ju förfan inför svenska nationella redovisningen som ska vara klar tills imorrn/tisdag typ. jag orkar seriöst inte med mitt liv. är så jävla hungrig också..... ska ÄTA upp allt som går att äta nu. finns dessvärre inget att äta i det här jävla huset. fuck allt. FUCK AINA... typ. NÄÄÄÄääää every little thing aint gonna be alright bob... känns så fel att lyssna på dig nu bob som ekar i mina hörlurar..... asså seriöst hejdå ska gå och ta livet av mig nu en stund. fuck allt skiter i allt för ikväll och får ta bekymmrerna imorrn. love from me......

General Knas & Sizzla - Good For The World


Asaad - WHITE

För att ladda ner klicka på bilden. de är bra grejer.
A title that suggests a wide yet serious range of topics, amongst which are respect and obviously, racism.


Kanye West Ft. DJ Khaled - Way Too Cold (Theraflu)

UHHUH UHU HU HU HUUH GET THE THERAFLU!! hahahah shit videon är bara för lovely!! Nu börjar jag genast tycka om låten mer än vad jag gjorde innan. den kanske inte är så dålig som jag tyckte först. Can’t a young nigga get money anymore? Tell PETA my mink is draggin’ on the floor!!! Lyrics'en kom liksom fram mer och blev tydligare tack vare videon. haha äsch då jag vet inte. den är väl helt okej.

Only nigga I got respect for is Wiz, And I’ll admit, I fell in love with Kim
‘Round the same time she had fell in love wit’ him, Well, that’s cool, baby girl, do ya thing!!

hangover?

Ska poppa popcorn och se på The hangover nu! dom filmerna är nog några av de roligaste jag vet.
de är verkligen brutalt roliga haha!! på 5an visar dom filmen nu. Ha en härlig lördags kväll kära läsare, c ya.


Method Man - Bring The Pain

I came to bring the pain hardcore from the brain...


fet länk till er

Jag bloggar verkligen inte så bra just nu. Dålig jag är på att ta hand om min blogg.
Dock är jag bättre på att ta hand om min tumblr. Så är jag dålig på att uppdatera bloggen så kan ni alltid kika in på min (FET LÄNK) tumblr!!

Ska ta en duscha så att jag blir clean och sedan kanske måla naglarna och sånt där gurlstuff u know. boring shit. Ska färga mitt hår imorrn igen eftersom de inte blev så stor skillnad sist. tog en för ljus färg för jag var rädd de skulle bli för mörkt men istället blev de för ljust. det blir aldrig de resultatet man vill ha. Vi får se om jag lyckas få de nå mörkar imorrn då. Har hur mycket plugg som helst men jag orkar verkligen inte. fan äre för fel på mig... önskar jag vore super duktig på att plugga men tyvärr är jag inte det. synd det. Så jag har det jag gör imorrn. hej alla härliga inlämningar och shit, för i morgon ska jag ta itu med er. passa er!!!! haha puss på er så länge!

tupacismynigga:  Tupac <3 http://28.media.tumblr.com/tumblr_lwfgd6WzxS1qbsg6oo1_500.gif

music is my religion


Christina Aguilera Ft. Lil Kim - Can't Hold Us Down

en av de bäääästa låtarna med hon. Jag saknar old Christina så att säga. hennes senaste bionic skit sög verkligen. rent ut sagt SÖG.
vill höra mer musik som den här låten, Fighter och Hurt. Come on Christina show me you still got it.


I want me a nice bag.

Ligger här i sängen och söker efter en ryggsäck. Men jag hittar ingen snygg.
Någon som vet var jag kan köpa en? typ i samma stil som på bilderna här nedanför.

pus-sy:  . http://24.media.tumblr.com/tumblr_lygh9j3MgD1qgow9fo1_500.png
hiphopmusichellyeah:  want!!!

btw så är febern är tillbaka!!! oh I have missed you so much! no, not really.

Bone Thugs-N-Harmony - East 1999


Unreleased Interview with The Notorious B.I.G. & Warning

Här är en unreleased Interview med big. Tyckte verkligen om den här intervjun. En bra intervjuare och de var liksom lungt och soft stämning.
Så sjukt gulligt när han tar fram kortet på dottern "on má baby!" kul att se lite behind the scenes och här är själva videon till Warning också.


Labyrint - Välkommen hem


Still sick...

Sho på er mina kära läsare. är lite piggare idag och febern är nog nästan borta så ska nog ta mig till skolan imorrn i alla fall. I have too. Kan inte missa mer än jag gjort nu. Fuck skolan att vi har så mycket arbete nu. Jag vill bara att det ska bli sommarlov nu. Men det är bara att kämpa på och hålla ut tills dess. Inte långt kvar nu satt, go go!!

Ska försöka äta någon slags lunch nu. C ya later!

I hate it!

fan alltså jag hatar att vara sjukt. har så mycket plugg men jag mår piss och orkar inte... mår bara sämre och sämre. har legat i sängen ända sedan jag kom hem. cndfkjgd måste få dampa loss här. fuck it. VAD VILL GUD? GÖR MIG FRISK! svettas som en jävla gris. febern vägrar dra fast jag har tagit alvedon.

Y.O.L.F




hahaha!! jag var tvungen att lägga upp de här. haha! sorry drake but this shit true as fuck!!
and im so sorry but Y.O.L.F it the motto!!!! fuck yeah.

Tupac alive att Coachella. He's still here with us.


Fuck så jävla mäktigt. Det här är säkert det bästa jag sett på länge. fan ingen slår de här. Bästa uppträdandet sen Tupac lämnade oss. Ingen rappare som fanns då Tupac fortfarande var i livet eller som finns nu slår det här. Tänk er tanken att få vara där och få uppleva Tupac live, or should i say ALIVE. Fatta hur jävla coolt och fett de här är eller? Galet vad dagens teknologi är avancerad. det ser så äkta ut. Det är nästan så att man vill gråta när han POFF försvinner! Oh Tupac... Ni som sett Tupac i livet är bra lyckliga.

Jag bara måste till Coachella någon. Någon dag ska jag dit. helt klart. riktigt jävla mäktigt är vad de är. ALLA! precis alla artiser kommer ju dit. Till och med Tupac. det är som himmlen för en musik älskar som mig. så det är ju självklart att jag ska jag dit någon gång.

Stockholm, Tinie Tempah & Drake

EYY!!!! HEY!! wassup? haha. Nu har jag inte uppdaterat på några dagar. har haft fullt upp. Hade det super trevligt hos Sofia i fredags. I lördags så softade jag bara hemma och hade de allmänt soft haha. På söndag morgon tog jag och Veronica tog till Stockholm. Vi checkade in på hotellet och Gick runt på stan och äventyrade. Spanade efter kändisar.. men jag såg inga. Eller jo jag såg i alla fall Adam Kanyama två gånger. först på MCdonals och sedan utanför globen med. Vågade inte få fram. feg jag är. Borde fan ha gjort det! han är ju sjukt bra på sin grej om man säger så. RIKTGT jävla bra.

Men nu till det jag ska snacka om. Vi tog tunnelbanan till globen vid 6 om jag inte minns fel och stod i en kö som var huuuuur lång som helst. Jag som tyckte vi var i tid där men nej. Folk hade tydligen stått där sen 6 på morgonen typ. haha! Så gör man tydligen om man vill stå längst fram. Bor man i stockholm så vore allt så enkelt. Fan för er! hur jävla underbart vore de inte att bo där. One day I will haha. I alla fall när vi kom hem så trängdes vi och försökte komma så långt fram vi bara kunde. Lyckades komma hyffsat långt fram. Det blev svettig, trångt och ont fick man. Men det var värt det. Helt klart värt det. Först Körde DJ future eller vad han hette. Han kunde verkligen hypa upp publiken. Sen kom Tinie Tempah ut och jag höll på att dö redan då... fick fan ingen luft och var hur törstig som helst. Halv 8 kom vi in och vi väntade på att Drake skullt komma ut i timmar. Klockan halv 10 kom han ut på scenen. SHIT. vilken jävla mäktig känsla. Jag tog inga bilder för de hade jag inte tid med. Alla filma och tog kort men jag njöt av stunden och struntade i det. I alla fall allt var awsome och jag var helt slut efter... Somnade typ direkt när vi var tillbaka på rummet. Tog tåget hem vid 2 nästa dag. Varit på skolan i dag och jag gick hem efter lunch. har feber och ont i halsen... mår piss helt enkelt. ska vila nu och sen försöka plugga. Vi hörs senare.


här är en bild jag lånat av Veronica. Den är tagen precis när han kom ut på scenen tror jag. LIKE AN ANGEL!!!

Steve Aoki Ft. Kid Cudi & Travis Barker - Cudi the Kid

Åh vad jag älskar de här!!! fan fan fan vad jag älskar min cuddis. on repeat.


Sometimes...


Heltah Skeltah Ft. Method Man - Gunz 'N Onez


I am not sure you feel the same. Tell me how you feel. Tell me.

I don't know what to do. I wish it was easy. But it's not.
Hey, go kväll, go middag, go dag kalla de vad ni vill haha. Nä men, Jag har inte känt att jag haft något att blogga om. Annars hade jag ju bloggat som ni kanske förstår. Idag har jag möblerat om på mitt rum igen.. bytte ju rum med min syster för inte så länge sedan. Har haft svårt att få till det med möblerna.. har inte fått plats med en del grejer osv. Men nu verkar jag ha fått allt på sin plats. Måste bara fylla alla lådor och så med sakerna som just nu ligger på golvet. Jag gjorde "varma mackor" i ugnen förut. gott vare. min godispåse är hos Veronica och jag saknar den som sjutton. orkar inte gå dit och hämta den heller. är för lat för de. haha! Godispåsen saknar säkert mig också. Just nu sitter jag bara och längtar tills att de ska bli nästa dag, Fredag, För i morgon ska jag festa loss hos Sofia. Köpte present till hon igår. Hon bjuder även på tacos som verkligen uppskattas. Längtar tills imorrn!! Nu ska jag nog stänga av datorn och försöka sova. G natt.



Azealia Banks - Liquorice


02.00

Ledsen jag inte har varit så flitig med uppdateringen, jag har inte haft tid eller haft någon inspiration eller något vettigt att skriva om. Jag har i alla fall haft ett bra och roligt lov hittills. Det blir mer uppdatering i morgon. Nu ska jag försöka sova.. eller kommer nog inte behöva försöka för jag är så sjukt trött nu. godnatt.

Let me know.

Theraflu, Mercy, Kim, kanye and so on.

Har tänkt på att ni kanske undrar varför jag inte har lagt upp kanye west - Theraflu och anledningen är att jag inte gillade de. Är sjukt irriterad på att att min älskling har någonting på gång med kim hoe kardashinan (vet inte hur hennes efternamn stavas) okej, jag har ingen rätt att döma människan när jag inte känner hon. men har man gjort ett sextape så dömer jag och som jag har uppfattat henne så verkar hon helt blond i huve. Kim ser väl ett stort dollartecken i pannan på kanye. Vad ser han i henne? Jag hoppas att han bara är ute efter att sätta på henne. Fan vad jag kan vara elak ibland...

Men hur som helst så kan ni lyssna på någonting annat nytt och fräsht. Mercy med Big Sean, Pusha T, 2 Chainz Kanye West. GO HARD.
What do you think? about mercy, theraflu och de här med kim och kanye? TELL ME! I wanna know!!


middag

Nu ska jag strax åka på middag hos farmor och sedan ska jag till sofia för att hänga med hon och Veronica.
Får se vad vi hittar på. Jag ska i alla fall göra mig klar nu. Vi hörs nog inte nå mer idag utan vi ses imorrn. puss!


Pappa, syster och jag i Indien 2005. hur gammal var jag då.. 11? ja 11 år var jag nog.

Take Care And HYFR

I fuckin love it. don't you??? Perfekt inför Drake's konsert som är snart. nu är det inte långt kvar tills den 15onde.


tårar.

Ja nu är det så här att jag har aldrig sett filmen Titanic. Ni läste rätt. Jag har ALDRIG sett filmen. Jag har inte velat sett den för att så många säger att de har gråtit så till filmen och de har liksom inte blivit av. jag gillar inte sorgliga filmer eftersom jag är ganska känslig när de gäller sånt där. Och nu fattar jag verkligen varför jag inte sett den tidigare. Veronica förslog vi skulle se den.

Jag var lite skeptisk men hängde på Veronica, Cim och Emma och såg den ikväll i 3D dessutom. Jag ångrar att jag såg den. jag grät igenom hela filmen. kunde inte hålla tillbaka. Försökte hela tiden hålla tillbaka så det inte skulle låta så högt.. ville egentligen släppa ut lite några floder till men kunde inte göra det för då skulle nog hela bion glo på mig och undra vad problemet var... fan pinsamt. Jag sitter fortfarande och grina. jag skojar inte nu. GRÅTER FORTFARANDE! fast jag är hemma och att det var en timme sen filmen sluta. ÅÅåååå orkar inte! hatar filmen. jävla skit. Jag måste vara jävligt känslig på nå vis. kan inte släppa filmen... Det är väl det att de hänt på riktigt som gör de ännu värre. så jävla hemskt.......... SKA GRÅTA LITE MER NU...... ni vill inte se hur jag ser ut just nu asså. Jag har ont i huvudet för att jag har grina så mycket. Nu ska jag gråta vidare.. KAN TÅRARNA SLUTA RINNA! godnatt.


jag gråter bara jag tittar på bilden... Jag ska aldrig mer se den här filmen. klarar inte av smärtan...

dark and red

Har färgat mitt hår brunt och mina naglar röda. jag ska färga det igen så fort som möjligt för att få rätta färgen. som vanligt så råkade jag kladda ut nagellacket också. så jag måste måla om några naglar för de blev förstörd. varför ska de vara så svårt att låta bli att ta i grejer? det tar hundra år innan nagellacket har torkat och jag har inte tid att sitta still! haha.
Glad Påsk!

T.I. Ft. Lady G & Spodee - In A Nutshell (mixtape - Fuck Da City Up)


Kendrick Lamar - A.D.H.D



It's all about money...




Rita Ora Ft. Tinie Tempah - R.I.P.

Jaaaag älskar Rita Ora! hon är verkligen underbar. soft är vad hon är. gillar hennes personlighet, stil och röst. Hon har allt i 1! Det är Drake som har skrivit låten och den var riktigt bra. Tydligen var det meningen att Rihanna skulle få den här låten men de blev inge av så Rita fick den. Och jag tycker den var som gjord för henne.


your heart, soul, eyes, all black, all night.

Ska gå och trycka i mig jordubbar och glass nu med min madda, fadda och sistaaaá. nice de.
fick ju även lov redan idag. ÄNNU MER NICE! Blir inte skola förän om 13 dagar för min del.
nästan två veckors lov! sick vad skönt de ska bli. ska njuta som bara den!!!!!

Ska försöka dra till birsta imorgon för att köpa mig nåt snyggt att ha på mig, om någon vill följa med mig de vill säga. vill inte åka dit själv. Har inga kläder... för nu när jag bytte rum så rensade jag och slängde allt jag inte använder. UT ur garderoben med kläderna jag inte använder, vad är meningen med att ha kläderna där om jag inte använder de. hur som helst så blev de inte mycke kvar? knas.  men vad ska man göra...
WHERE MA MONEY AAAT??? haha cry me a river för det.

Vi ses senare eller imorrn. JAG ÄLSKAR ER!

Azealia Banks for The Hundreds Magazine Music Issue

azealia-banks-for-the-hundreds-magazine

azealia-banks-for-the-hundreds-magazine-3

azealia-banks-for-the-hundreds-magazine-2

azealia-banks-for-the-hundreds-magazine-1
I love her! fy satan vad snygg hon är med det lila håret +de röda läpparna och byxorna. dö. snygg.


happy birthday!

Grattis till min fina mamma! I love you.

Vision is double, Trouble to me is being real...

Fan i helvetes (ursäkta språket) jävlar fucking shit så sjukt mycke jag vill ha kepsen.
Ja, tröjan är dö snygg den med. VILL HA! siiiick hur snyggt de där två plaggen är ihop.

datparris:  copped dat BOY London x Versace


Childish Gambino - Bonfire


Always act like you're wearing an invisible crown.


You are now about to witness the strength of street knowledge...

Fick sluta tidigare från svenskan. Så är hemma redan nu... klockan är snart halv 6 och det finns inte så mycket kvar av den här dagen... Jag hoppas på att få färga håret idag annars så ska jag kanske på ica en snabbis med Veronica. Minns inte varför hon ville dit men hoppas hon ville köpa något gott för det vill jag hehe.

Men i alla fall så har jag sprängt mina högtalare med eazy with the E sen jag kom hem.
Im talkin about 8 BAAAAAAALL! hahaha i love it. ska bara säga 8ball från och med nu.

Livet känns soft just nu. känner mig så jävla G med min nya fresh SNAPBACK och dunkar NWA.
haha jag är så cool! hahaha aja ska fortsätta med att vara cool nu. vi hörs!

fckyeahhiphoplyrics:  MC Ren!

Jay-Z Ft. Foxy Brown - Sunshine


En Soft Tisdag

Jag har haft hål i typ 5 timmar. Soft! fast ändå inte. Fick i alla fall tid till lite annat. Jag har köpt en hårfärg, Chockladbrun heter den. Ska fråga mamma om hon kan färga mitt hår i kväll. vore nice. Jag har även köpt present till min kära mamma! hon fyller år imorgon. Grattis i förväg! Till lunch åt jag på Subway. sjukt vad gott det är!! otroligt gott. men ska försöka att inte lägga pengar på mat. I alla fall inte lika ofta.

Jag har typ inga bilder på skoldatorn... De enda jag har är några få cambilder och bilderna från Marocko.

En bild på kaktusar i Marocko.

Comment

Kommentar
Anna
om Kendrick Lamar Ft. Dr. Dre - The Recipe:

Tung musik smak du har och en jävligt bra blogg måst säga! Kärlek!
Jag vet att du gilar att upptäcka nya artister, jag hittade en artist förra veckan Han heter Diakon of beats, låten som jag gillar Race COURSE!
Han e THE BOMB! TYCKER JAG PERONLIGEN. CHECK HIM UP

Svar
Tack så hemskt mycket fina du! LOVE till dig!
Lyssnade på Race Course nyss och förstår du tycker han är THE BOMB! haha ska kolla upp han lite mer. Tack för tipset!
Tycker det är jätte roligt när ni slänger in kommentarer då och då, säger vad ni tycker eller tipsar om saker.
sjukt roligt. Älskar er mina kära läsare!

Red lipstick, all on the paper... Go hate, talk shit, it's all on the paper.

Do you right here while the whole world's watching.
Jag kommer vara mörkhårig innan veckan är slut. fuckin awsome. soft som fan är vad de är!
Suck my cockiness, Lick my persuasion, Eat my poison.


oh my yumm
ma babe! ma DAWTA!!!

Kendrick Lamar Ft. Dr. Dre - The Recipe


They Don't Give A Fuck About Us


Don't tell me you love me...

Jag är fett less på allt. Sitter här och har tråkigt som fan.
Vad ska man hitta på liksom? Ska gå och göra mig nå fika och sedan lyssna på bob och bli glad igen.
Och btw jkaghfdpgå varför svarar du inte mig... ?

I wish you were ugly.. it'd wouldn't be so hard to leave, cause baby I hate that I love you.



En bild från hamnen i höstas. Idag var det varmt och solen sken. Våren kom snabbt tillbaka. Får hoppas det inte kommer nå mer snö.

Jennifer Lopez - Jenny From The Block



"Don't be fooled by the rocks that I got. I'm still,I'm still Jenny from the block!"
Oh my god. Minns hur jag lyssnade på den här låten när jag var mindre. åh gud vad jag älskar den här låten och JLO.

OutKast - Ms. Jackson


Rihanna have gone back to black.


“Cuz I'm black bitch!” Fuck YES! Åh äntligen har min babe gone back to black!!! Det är så mycket snyggare. STAY BLACK!! please!

Juste på tal om hårfärg så vet jag inte vad jag ska göra med mitt hår... det fär för dyrt att slinga och allt de där. Sist jag klippte mig och typ slingade så gick de på runt 2000 kr fast jag hadr rabatt. så jävla dyrt! Mamma har inte råd med det och inte jag heller... Hatar att gå runt med färgen jag har nu. Måste i med blonda slinger men tänker inte göra det själv. då blir det bara fult. I alla fall så måste jag klippa mig. Det är akut!!!

Så eftersom jag inte har råd att göra blonda slinger så funderar jag på att go back to dark choco brown.... det är ju snyggt som fan att vara mörkhårig men jag vet inte. Jag har ju velat bli typ ljushårig/blond och nu är jag så nära den färgen jag vill ha... HUR SKA JAG GÖRA? help me please.


sunday

godmorgon på er! Kunde inte sova längre än tills nu. Ska försöka övertala mamma om kläderna i dag. hoppas hoppas hon kan bidra med en slant. Annars idag har jag ännu bara planerat att gå till gymmet. Ska även övertala Veronica att vi ska gå och ta en fika. Är sugen på nåt gott och att bara sitta och prata och snacka med min kära vän. Får se hur dagen blir. C ya later.


RSS 2.0