wiiiiiinter

h hfbgklögtösf jag hatar vintern. nu vet ni det!

dreams

KÄRLEK TILL BILEN!!!!! haha dröm på du Frida! (läs några inlägg ner om bilen) Har bytt till en COOL header och till grå bakgrund bara, blev inte så jääätte stora förändringar. Nu ska jag duscha, fika och sedan gå till TVn och se om det är något bra. Det blir inte fler inlägg idag så säger det nu: GODNATT!!!❤

SWEET DREAMS!

ny design?

sitter och grejar med en ny design & header, kika in senare och se om den kommit upp!:)
En gammal bild sen i sommras som jag har lagt upp förut.


Lamborghini







mamma & pappa!!??? ni vet att jag älskar er:rolleyes: ska ju snart börja köra bil och då behöver man ju något att åka i!!! snäääälla mamma och pappa kan jag få den? Lamborghini♥:love:

bubbles

håller på att skriva lite SO inlämningar men det går inte så bra! det här S U G E R. vaför ska lärarna ha så svårt att planera. bättre kan dom! eller? vi ska ha fysik, mekanik prov nu till veckan fast vi bara har haft typ 2 lektioner, "vi hinner inte! vet inte hur det kunde blir så här? men ni fixar det." var förklaringen typ. haha. idag var det första advent också, snart JUL!!! wiho! ska forsätta kämpa på med pluggningen nu.


snyggis skor, grrrr på dom! dom bubblegums rosa♥ men kommer aldrig får dom i julklapp eller kunna köpa dom själv kostar 1300kr och dom andra kostar 700kr.

press play


Det bleb något damp med youtube så ni fick spotify länkar istället... varför ska det aldrig funka att lägga upp låtar på bloggen!! haha! hoppas ni alla har spotify.


Nicki Minaj – Roman's Revenge feat. Eminem

Akon – Give It To 'Em - Explicit Version

Black Eyed Peas – The Time (Dirty Bit)


Nelly – Liv Tonight - Album Version (Edited) feat. Keri Hilson

Nicki Minaj – Fly feat. Rihanna

Professor Green – Monster

Rihanna – S&M

Petter – Stockholm i mitt hjärta

Kid Cudi – Erase Me - Main

Kanye West – POWER - Explicit Version

Rihanna – Man Down

Kat DeLuna – Unstoppable


morning

Goooood morgon! idag blir det mycket plugg, har massa prov och inlämningar till veckan så vi hörs lite senare♥

HTC Wildfire

Hej, Ni får ursäkta min dåliga uppdatering, usch! usch!! ska bli ändring på det! ska försöka att alla fall att blogga minst en gång per dag. sitter här med en godispåse och kollar om det är något bra på tv.. ja har inte så mycket att säga känner mig lat idag haha. jo jag har kommit på att det är omöjligt för mig att få ihop till en IPHONE4! det går inte om jag ska betala allt själv. Min mobil jag har nu är kanske... 4 år gammal!!!! hahaha! ny telefon va? så alla fall jag har tagit beslutet att köpa en billigare och nu behöer jag er hjälp. har funderat på HTC Wilfire! VAD TYCKER NI OM DEN? ÄR DET NÅGON DÄR UTE SOM HAR EN? är det en bra telehfon? den verkar alla fall bra, en android telefon! vilket är tummen upp Och den kostar inte så mycket + att jag hitta massa snygga skal:D


den är jätte snygg!:D vilken färg tycker ni är snyggast?

update: blev ändrade planer medans jag skrev! drar till cim nu med raketfart!!! ut i snön och vandra till hon och så kommer veronica och hon och möter mig:) puss och kram på er!♥ vi hörs!


I'm unstoppable

jag har migrän!!!!!!!!! eller jag hade det, fortfarande ont i huvudet. får det ofta men det är för att jag är expert på att stressa! ingen bra egenskap. tur att pappi ska baka (ja, jag sa baka haha!) äppelpaj efter middagen:D jaja vi hörs ska pluggis SO! sten hårt nu frida, ska göra 3 inlämningar (ska rätta till den ena bara) och träna inför provet imorgon om WWI. c ya boys & girls!


Nelly - I'm Number 1 ft. Baby and DJ Khaled

cry

Och så var det söndag igen! varför går helgen så fort? vore så mycket bättre om vi var lediga på fredag, lördag, söndag istället. vaknade tidigt idag vid 9 typ och har sedan dess tittat på film precis som jag gjorde igår. ska snart dra till farmor på middag!♥

När jag kommer hem igen ska jag se den första filmen av "landet för länge sedan" det finns hela 13st filmer... och jag ska se alla haha.

Älskade Lillefot och gänget♥ när jag var liten!
typ de bästa filmerna som har gjorts. kommer inte ihåg så mycket av den första filmen, kommer ihåg att ett löv föll ner i en vattenpöl...  och när mamman dör! då kommer jag också dö med, nej men usch kommer grina sönder!:( också när han ser sin egen skugga och tror det är hans mamma... å fy! stackarn. haha jaja kommer alla fall gråta så tårarna sprutar!!!!

vi hörs senare!


topp 3

3 snyggaste och bästa albumen just nu!

1.

ofc Rihannas album hamnar på första plats!:D albumet heter "LOUD" och släpptes den 16:onde november. klicka på låtarna så spelars dom i spotify! tjejen är grym. inget mer att säga.

01 Rihanna – S&M
02 Rihanna – What's My Name?
03 Rihanna – Cheers (Drink To That)
04 Rihanna – Fading
05 Rihanna – Only Girl (In The World)
06 Rihanna – California King Bed
07 Rihanna – Man Down
08 Rihanna – Raining Men
09 Rihanna – Complicated
10 Rihanna – Skin
11 Rihanna – Love The Way You Lie (Part II)

2.

Den 22:a november släpps Nicki Minaj Album “Pink Friday” och kommer innehålla 11 låtar. tyvärr så har inte albumet släppt ännu, längtar verkligen att få höra låtarna, har höga förväntingar. omslaget var coolt! Barbie fast på Nickis sätt haha.

01 I’m The Best
02 Roman’s Revenge f. Eminem
03 Did It On ‘Em
04 Right Thru Me
05 Fly
06 Save Me
07 Moment 4 Life
08 Here I Am
09 Dear Old Nicki
10 Your Love
11 Blow Ya Mind (Deluxe Edition Bonus)

3.

älskar killens röst! någon fler som gör det? hur som helst så är Kid cudi´s nya album här nu. riktigt sköna låtar:) omslaget var riktigt coolt!!! klicka på låtarna för att höra dom i spotify.

01 Kid Cudi – Scott Mescudi Vs. The World
02 Kid Cudi – REVOFEV
03 Kid Cudi – Don’t Play This Song
04 Kid Cudi – We Aite (Wake Your Mind Up)
05 Kid Cudi – Marijuana
06 Kid Cudi – Mojo So Dope
07 Kid Cudi – Ashin’ Kusher
08 Kid Cudi – Erase Me - Main
09 Kid Cudi – Wild’n Cuz I’m Young
10 Kid Cudi – The Mood
11 Kid Cudi – MANIAC
12 Kid Cudi – Mr. Rager
13 Kid Cudi – These Worries
14 Kid Cudi – The End
15 Kid Cudi – All Along
16 Kid Cudi – GHOST!
17 Kid Cudi – Trapped In My Mind

update: nu drar jag på ica och sen ut med ungarna (cim! & veronica!)


Patetiskt

Igår när alla vi 9or var på Gymnasiebesök så hörde jag eller det var säkert fler som hörde, dom pratade så att alla hörde. Alla fall så sa hon "men gud! KOLLA SMÅGLINA!! HAHA!" och en annan tjej sa "men vad ELAK DU ÄR!! hahaha!" *fniss, fniss, skratt*. Helt otroligt och dom säger vi är småungar.. så omoget och jag tänkte för mig själv att det inte kunde vara sant. Så fult det lät! alltså höll på att dö av skratt... såå fjantigt och omoget! FÖR DOM HAR JU ALDRIG GÅTT I 9:AN!??? man skulle kunna tro dom var yngre och vi äldre än dom. haha så patetiskt alla fall!? kommer aldrig bete mig så där när jag går i 2:an eller 3:an på Gymnasiet. VÄX UPP är allt jag har att säga.


i want it

vill verkligen ha skorna! blev lite kär i dom.. kläderna med! ge mig det nu!! så snyyyyyggt♥


             


liv tonight

tja, på skolan idag har jag flamsa på och då går dagen fortare!:thumbup: fick G på matteprovet! det är bra. ska prova "mina" nya tights nu. roligt att veta haha! ikväll blir det att hitta på nått med Veronica och Cimberly! får se vad vi göra måste ha popcorn alla fall! har inget att sääääääga. hörs snart igen


en bild i repris.

man down

tja, är otroligt trött nu men måste kolla igenom matteboken och sånt endå! tror inte det kommer gå så bra på provet i morgon. Idag har vi varit på Gymnaiseskolorna, friskolarna endast idag. Var ganska så svårt att hitta ibland, tror vi har gått runt i hela stan idag. upp och ner i trappor och på sista gymnasiet höll jag på att somna... haha! Thoren Busniess School verkade alla fall bäst! fick ett bra intryck från dom och det var jätte snyggt inne där, trevligt och så. jaja orkar inte skriva ska lägga mig i sängen och typ sova nu... eller nåt fan vad dysert det låter. JAJA snackar massa gojja här så nu backar mamma en kaka typ så hjälper hon med det haha och gör lite matte medans. hejdå!



get loud!!!

GET LOUD!!!!!♥ grym hon är! spotify länk--> Rihanna – Loud





What's My Name?

tummen upp!:thumbup:♥

Rihanna - What's My Name? ft. Drake

today

heeej, slutade skolan kvart över 2 idag, helt ok dag. Måste plugga lite matte idag, det är ett jätte svårt & vi har prov på Fredag! sen tänkte jag få med mig mammsen på Birsta, ska köpa lite kläder och lite sånt. är jätte sugen på chips också.. illa ska vänta med att äta det tills på fredag, haha. Juste imorgon ska vi 9or besöka lite gymnasium. ska ta bussen halv 9 in till stan och vi får se om vi ens hittar dit. haha får hoppas det alla fall! lär ju bli lunch på donken:) jaja ska gå och ta lite fika nu och sen forsätta lyssna på underbara Rihanna♥♥♥ C ya


ska försöka ta lite nya bilder, det är ju snö ute och då passar det ju inte att visa höstbilder!


only you and me

WOHO! RIHANNAS NYA ALBUM LOUD ÄR UTE NU!!!!!! har ingenting att blogga om så simma lungt.


11/11 2010

tja, allt bra med er? sitter här med tända ljus, dunkar musik och funderar på vad jag ska göra imorrn efter skolan. Emma, Veronica & Cimberly! hitta på nått? skriv här på bloggen isåfall) juste höll på att glömma ni måste lyssna på låten! älskar den♥ SÅ B R A!!!! även fast jag inte fattar nåt så gillar jag den starkt, haha. ska dra mig mot TVn nu för det är Robinson och Criminal Minds. hare bäst!


Soprano - Hiro ♥ ♥ ♥

SNOW

det snöar som bara den här i SUNDSVALL! vilket ingen som bor här kan ha missat? det är säkert en meter snö ute nu! (okej jag kanske överdrev lite, men bara lite) Det har snöat sen igår kväll utan stopp, nyss vare sommar och nu är det snöstorm och kaos överallt. hur som helst måste jag plugga som fan! innan JUL måste allt jag ligger efter med bli klart och vi har miljarder prov. måste ta och bli plugghäst ett tag! mår inte så bra just nu i livet heller eller hur man ska säga? allt är piss. så bloggen får lida, sorry! hare härligt allesammans! bloggar lite då och då:) så håll utkik! uppdaterar imorgon och på Fredag igen. Jag bjuder på en otroligt vacker bild också, kameran dog han bara ta en bild... haha! ♥

ALLTSÅ FATTA MIG RÄTT NU JAG TAR INTE EN BLOGGPAUS UTAN JAG SÄGER BARA ATT JAG KOMMER INTE BLOGGA LIKA OFTA, LIKA MÅNGA INLÄGG OM DAGEN! förstår ni?:)♥


pink





jag gillar verkligen victorias secret! eller jag menar ÄLSKAR♥ verkligen deras myskläder, bhar, trosor och pyjamaser:)

text


texten♥ ,bild tagen härifrån


wonderful

har gjort ett litet collage❤ jag skulle absolut inte tacka nej till det här!<3<3<3
Ginatricot, Cubus, BikBok, Rut.m.fler, Kappahl, H&M.


hey baby


Pitbull ft. T-Pain - Hey Baby (Drop It To The Floor)

mtv ema 2010 live from madrid



Du har väl inte missat att det är live från MTV EMA galan i Madrid ikväll? kl 21:00 börjar Europas största och bästa musikgala igång!:D har längtat och ikväll är det äntligen dags! ska bli kul:)

dom som uppträder är...
Såklart Rihanna! och Shakira, 30 Seconds to Mars, Katy Perry, Ke$ha, Kid Rock, Kings of Leon, Linkin Park, B.o.B., Bon Jovi, Dizzee Rascal, Hayley Williams, Miley Cyrus och Plan B! Det kommer bli sjuk bra tror jag!:) NI FÅR INTE MISSA DET!

And The host is Eva Longoria;)


new day!

hej! vaknade runt 10 har sätt på Hitta NemoDisney Chanel:) var som sagt ute igår med veronica och cim, vi gick till Linus och Elias! Linus släppte inte in oss men tillslut fick vi komma in. inte så mycket att säga om kvällen. ny dag! nya tag! tänkte plugga musik blandannat idag för vi har prov på måndag. vi hörs senare när jag vaknat ordentligt, hejdå.


goodnight

Hej! varit ute med cimpano och verpano. min ena vante är hos ellepelle! veronica som slarva och glömde den eller så var det cim, eller så ljuger dom och så har dom den i fikan eller nåt haha! tänker krypa ner i sängen nu. På måndag är det skola igen och lovet är slut!!! det gick fort som tusan. gooooodnight!


Melanie Fiona- Monday Morning


RIRI

hej på er! Ulf, Anna, Saga och Algot (vänner till oss) har varit här! Algot som är snart 3år är huuuuur söt som helst och han älskar Bamse lika mycket som jag gjorde när jag var liten, vi hade en Bamse DVD-Film så han fick den:) go unge det där! nu ska jag hjälpa till med grönsakerna till tacosen♥ sen drar jag ut med Veronica och Cim, får se vad vi hittar på! det blir säkert något roligt som vanligt:D hejdå!



hittade inga bilder så det fick bli två på RiRi.

halloween?


hahahaha jag vet... läskigt! vilka kan det vara!? i helgen som var blev vi lite busiga och fick för oss att vi skulle spöka ut oss haha! ser ni vad vi fösöke se ut som?

6 november

God morgon!:) har precis klätt på mig och vi ska snart få gäster sedan kanske vi sätter upp hyllorna, hoppas det allafall! jag är jätte trött idag! tänkte bara säga det haha. funderar på att se en film också:) vet ni någon bra? jaja har inget mer att säga just nu. Är för trött för att blogga, kan inte tänka. vi får hörs senare!


love you!!!♥


just nu

lyssnar på dom här låten hela tiden just nu♥ har verkligen fastnat för hon och hennes röst är awesome:)


V V Brown - Shark in the Water

rädda tigern









se vad vackra tigrar är:D otroligt sorgligt att dom kommer dö ut om vi inte gör något NU! Dom har räknat ut att om 12 år kommer inte tigern existera längre! OM vi inte gör något åt det. googlade runt och hitta hemska bilder... usch! ville inte visa det här i bloggen. men kan alla fall säga det var inte vackert! hur kan man behandla dom här fina djuren så!? gå in på WWFs hemsida häääääär.

"Den 21-24 november träffas representanter från 13 länder i St. Petersburg för ett toppmöte om tigern. WWF kräver en överenskommelse som säkrar tigerns överlevnad.

Din underskrift kommer att användas i arbetet med att påverka deltagarna vid toppmötet i St. Petersburg. WWF kommer att skicka namninsamlingen till ungdomstigermötet i Vladivostok för att påverka och stödja deras uttalande som överlämnas till ministrarna i St. Petersburg. Andra WWF-länder kommer också att lämna namninsamlingar till toppmötet. WWF tycker det är viktigt att visa hur stort stöd och engagemang det finns i världen för att rädda tigern. Tillsammans kan vi göra skillnad!"




KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SKRIVA SKRIVA UNDER MED DITT NAMN OCH STÖDJA TIGERN OCH VISA VÄRLDEN HUR MÅNGA SOM VILL RÄDDA TIGERN ELLER FÖR ATT BLI TIGERFADDER.
Det går jätte snabbt och är enkelt enkelt! Det betyder jätte mycket för Tigerns överlevand så gör nu det du kan.

WWFs arbete för Tigern:
Under de senaste 100 åren har vi sett en förödande minskning av antalet tigrar i världen. De har minskat från över 100000 år 1900 till dagens cirka 3200. Det är en sorglig utveckling som måste stoppas, annars utrotar vi den vilda tigern.WWF arbetar för att antalet tigrar ska fördubblas till 2022. Det är fullt möjligt eftersom tigrar är bra på att föröka sig om det bara finns utrymme, föda och ett väl fungerande skydd. Men vi kan inte vänta längre. Vi måste agera nu. 

Det här vill WWF:
1. Skapa 13 stora tiger-landskap med välbevakade reservat och samman-bindande korridorer där tigrar kan röra sig fritt.

2.
Stoppa den internationella handeln med tigerdelar

3.
Engagera lokalbefolkning och ge bra ekonomiska alternativ till tjuvjakt, skogsavverkning och annat som hotar tigern.

4.
Kräva tigervänliga förpliktelser och aktiviteter av regeringar, företag och organisationer i tigerländer.

Var med och rädda tigern!
För att lyckas nå målet behöver vi din hjälp. Tillsammans kan vi göra skillnad och rädda tigern!

den 5 november 2010

är förbannad nu alltså, hade ju tänkt att åka på Boom, Indiska och lite andra inredningsaffärer idag MEN vi har inte satt upp alla hyllor ännu så känns meningslöst då. Dom passade inte när vi skulle sätta upp dem igår, såg helt fucked up! mamma ska på IKEA nu och kolla efter ett par andra.. kommer bli jätte mycket dyrare nu. men det ordnar sig nog:) alla mina saker ligger i köket och i papp-påsar så lite dumt att åka och köpa mer saker att lägga i påsarna. jag ska inte klaga mer nu är alla fall nöjd med bordet/skrivbordet!♥ det känns bra att få ordning på rummet var så fult förut tycker jag! typ rosa överallt, passar inte alls mig. så det blir nog bra när allt kommer på plats:) ska fixa mig lite nu och får se vad dagen bjuder på. hejdå!


katy Perry- Teenage Dream



köpte en fin lampa 149kr och en påse med löv, pinnar och blommor på IKEA här om dagen, eller vad är det för nåt egentligen? haha jaja det luktar alla fall gott! vanilj! kostar 29kr om jag inte minns fel.




Farmor kom förbi med rosor för ett tag sedan:)

4 november

Hej bloggen! Nu är det Höstlov vilket är otroligt skönt! eller hur?:) ska inte sluta blogga, det är för roligt för att lägga av. jag bloggar när jag känner för det och har något kul/vettigt att berätta:D hur låter det? hm.. få se nu! vad har jag gjort under lovet hittills? kan inte minnas.. måste har jätte dåligt minne alltså. Jag har varit på bio, saw3D! har aldrig sätt någon av filmerna men det gick ju bra att se den endå. Den var helt OK, ganska så äcklig men det var inte så jätte många tillfällen som det var 3D kunde varit mer, var lite jobbigt att ha glasögonen på sig och texten var lite svår att läsa lite suddig. vad har jag gjort annars... varit ute, spökat ut oss träffat lite fult folk och bara flammsat på med min busungar, Cim, Veornica och Emma! gullungarna mina!

Igår åkte jag med mammsen på Boom och IKEA. å herre gud vad mycker fint dom har på Boom, de har flyttat lokalen och den ligger nu vid K-ratua och Plantagen. De har även utökat sortimentet! det är jätte stort där nu. Jätte mycket mer pydnader! Ni ska veta en sak och det är att jag är helt galen i det! fan vad mycket fint... ville ha allt men vi skulle bara titta så höll imot och köpte inget. vi åkte sen till IKEA köpte där nytt skrivbord och hyllor till rummet, kommer framöver köpa ny byrå och en spegel och kanske lite fler hyllor. Pappa hjälpte till och satt upp skrivbordet igår, var tvugen att möblera om också. så sitter nu vid det nya skrivbordet. Ikväll ska vi sätta upp hyllorna och imorgon ska jag tillbaka på Boom och indiska och köpa en tavla, prydnader, ljuslyktor osv. idag får vi se vad jag gör fram till 5 när pappa kommer hem och vi ska fixa här på rummet.

3 låtar för er med Spotify!
Taylor Swift – You Belong With Me - Radio Mix
Taylor Swift – Mine
Taylor Swift – Sparks Fly


börjar blogga om ca 1 vecka

hej på er! jag tog/tar en bloggpaus istället. börjar blogga om ca 1 vecka! ska se saw3D ikväll och jag tror nog jag kommer avlida! helt säker på det. puss♥

RSS 2.0