bloggar fran indien 2

hej igen! en vecka sen sist jag skrev, tankte beratta om resan hit och hur det kommer blir hem.
resan till inden: taget fran sundsvall till stockholm, Arlanda gick klockan 6. det tog 3 timmar och efter det checka vi in pa hotell liten bit bort fran arlanda. nasta morgon vid 12 gick planet till Istanbul, turkiet det tog 3 timmar, Turkish Airlines aker vi med. vi fick vanta 2 timmar sedan akte vi vidare till indien- Bombay, Mumbai sag vad ni vill. dar fick vi vanta lange!! 8 timmar totalt. typ man kan ju saga att alla somna sittandes forutom jag, jag satt bara och nicka som en nickdocka! haha. inte kul! och indierna framfor glodde sonder! de har vall aldrig sett utslagna vasterlandska turister! aja indier ar bra pa att glo haha! sedan tog vi planet till GOA! 1 timme tog det, yeah!!!!!! sen taxi i en halvtimme och vips sallabim! sa var vi i indien, goa, callangute!  inte sovit pa ett dygn eller nat jag vetinte, holl inte koll pa klockan, for att man maste ju byta tid hela tiden och ja allt blir sa snurrigt. det ar iaf 4 timmar och 1 halv timme plus. alltsa har ar klockan halv 8 och i sverige ar den da alltsa bara 3! hehe, jobbigt darfor som det inte ar nan inne pa msn. nu orkar jag itne skriva mera eller juste jag har nog gatt ner i vikt, var magsjuk nagra dar ch typ har kaka tabletter. nice! men tror att det berodde pa varmen, ca 50-60 grader skillnad jamfort med hemma! nar jag kommer hem som ar om 3 veckor sa ska jag ata saaaaa mycket mat jag kan!!!!!!! tills jag spricker for jag ater inte sarskilt mycket har och det finns ingen vanlig mat och man blir latt less pa restaurang mat! jaja och sen sa ar ju inte pengar nat problem
glass, strut och pinne ni vet- ca 2-5 kr
juice- ca 3-4 kr
en matratt- runt ca 20 kr
en lask 300ml- ca 3 kr
100 kr har samma varde som 100 rupier, alltsa for 100 rupier far du samma saker som du skulle kopa hemma for 100 kr hemma. fattar ni? MEN 100 rupier (pengarna heter rupier) ar bara lite mindre an 20 kr; sa det ar billigt!
nar vi kom till goa sa bodde vi pa ett hotell i callangute, ett lagom hotell med en fin pool! och alldeles vid stranden!  efter en vecka stack vi till Anjuna, vi bort pa ett lite samre hotell har nu, fast det finns ju pool saklart det ar typ ett maste hehe. och ska bo har tills nasta torsdag da vi sen flyttar till en lyxhotell typ, med en fantasiskt snygg pool! hihi, dar ska vi bo 10 dagar sen far vi sista veckan typ till Bombay (mumbai) och bor pa nat lagomt bra hotell. dar ska vi shoppa for det mesta tror jag! och kaka MC Donald's! aaaahh! ska bli sa gott. jag vill ha svenska j*vla mat!!!!!!!!!! HAHA OCH GODIS SAAA GOTT.
nar jag kommer hem sa ska jag vara med cim, veronica, emma!!!!!! pa lordagen! ar det ok????? kan vi aka pa # ica maxi da!?? snalla!!!!!!! jag alskar icamaxi basta affaren nagonsin! love sverige och india vi ses!!! hejda maste ga nu!!!!!!!!! PUSS

ps: jag haller pa att kopa presenter till er tjejer! det ar kul! vad vill ni ha? sag nat sa kanske ni far. (till cim, veornica och emma)
HEJDA



bloggar fran indien

hej pa er! jobbigt att inte ha alla bokstaver men det gar bra enda, haha! sitter nu pa ett internet cafe, manali guest house! (kanske stava lite fel) jag har det bra, lite dalig i magen men annars bra. varmt ar det 33 grader varmt  pa hotellrummet, pa natten det vill saga. varmt och "skont" vet inte vad jag ska skriva. en vecka har gatt, 4 veckor kvar! hihi. saknar sverige som f*n! hehe, fast samtidigt inte. jag vill ha svensk mat!!!! losgodis jag skulle do for det! men jag ska inte klaga! det skont att bada:D pa tisdag ska vi pa nagon bat tur, och se krokodiler kanske. nice! sen pa onsdag blir shoppa!:D pa marknaden, Flemarket i think jag stava ratt. uppdaterar nan dag framover.veronica, cim, emma saknar er allra mest!!!!!!!!! PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ!!

birsta med veornica!

jag köpte...




hejsan!

köpte upp min månadspeng nu eftersom jag inte behöver den, är ju en shoppaholic så kan inte låta bli, måste slösa! är nöjd med det jag köpt!! jag och veronica är beroende av att köpa kläder! vi hade beslutsångest sprang in och ut på bikbok och cubus hundra gånger!:o MÅSTE PLUGGA NU SERIÖST! hejdå...

vårat hotell

hallå! hallå!!
jag bloggar inte nåt nu innan vi åker för jag har många prov att hinna göra innan vi åker. Vi åker ju på Fredag om ni inte visste. så här ser vårat hotell ut!! hehe nice♥ ganska mysigt ser det ut, nära till stranden, tummen upp för det! fin utsikt över havet, hoppas vi med får det, asså vi kanske inte hamnar med ballkongen mot stranden. vi kommer förmodligen ta med mini PCn! kommer kunna lägga ut lite bilder då och då, så ni får inte hoppas för mycket! vi har ju trots allt semster☻ men nu måste jag fortsätta plugga.

puss & kram en resfebrig frida!
ny kategori: indien 210


RSS 2.0