thats my bitch.

HEY BOYS AND GIRLS! "I got a new riddle, Who’s the new old perv thats tryna play second fiddle, No disrespect, I’m not tryna belittle, But my dick worth money I put Monie in the middle" haha jag tänker alltid på kanye varje gång jag säger,hör eller läser boys and girls och då börjar jag att rappa "thats my bitch" för mig själv. Sh-shorty right there Thats my bitch!! SÅ JÄVLA TUNG. okej, jag ska inte gå lös över hur mycket jag diggar kanye nu. haha! ska lugna ner mig.

Har även tänkt på en sak hur jag ofta har lust att börja rappa med och typ hoppa upp och ner och göra the rap-moves om ni fattar vad jag menar haha. men man kan inte göra så bland folk? alltså jag syftar på när man sitter med hörlurarna på en bänkm på skolan eller i väntan på bussen eller något liknade. kan ju inte precis skrika/rappa ut: "THATS MY BITCH!!! YE YE!" haha ska göra det nästa gång bara för att. kan inte låta bli att sjunga och rappa med haha. om jag fick vara en rappare skulle jag vilja vara... helt oväntat nu säger jag rick ross. det trodde ni inte va??? haha men han är fett skön. tung kille, och då menar jag TUNG som i TUNG, TUNG. ni fattar haha. så härli kille när han gör sitt "RUH, RUUUHHH" haha can't handle it, så himla skön snubbe. fet och rik. återkommer med vilka fler jag skulle kunna tänka mig att byta liv med eller vilka jag tror man skulle ha som roligast att vara.

Hur som helst HEY! hur e läget med er, mina kära bloggläsare! jag mår super! har varit otrolgt glad idag.. känns som jag har skrattat mig igenom hela dagen! känt mig lycklig vilket inte är så vanligt. tyvärr. typ livet är roligt haha! så kul att känna så. Satt mig och ritade lite förut. typ 20 minuter så var två tecknignar klar. blev nöjd. sjukt vad mycket fantasi jag har. är ganska så kreativ men jag typ utnyttjar inte min fulla potential eller hur man ska säga. borde rita och måla oftare. gjorde de förr men nu för tiden så gör jag inte det. händer väldigt sällan att jag sätter mig ner med pennan. ska börja göra det oftare. Nu ska jag försöka träna på spanska läxan jag har tills imorrn och forsätta chilla på sängen med musiken på högsta volym! hör mamma diggar musiken ute i köket! de e snoop för tillfället som hon gillar. haha hon bakar och det luktar gott! jag lär ju äta upp hela saffranskakan haha. aja vi hörs imorrn.

bilden visar hur min mun kommer ser ut när jag äter upp mammas kaka. roligt. jag vet.

The Weeknd - Rescue You


the weeknd och drake.

har laddat ner the weeknd och drake nu ska jag fan vila en stund hehe....... godnatt typ. vet trött och ont i huvudet. råkade vara uppe lite för länge igår. jag är inte 10 år är bara trött man kan vara det om man är 16 också godnatt haha.

ovoxo

http://www.checkthistrack.com/wp-content/themes/catalyst/timthumb.php?src=http://www.checkthistrack.com/wp-content/uploads/2011/08/tumblr_loyhwdiayv1qi083i.jpeg&h=0&w=960&zc=1&q=92


Givenchy Panther Bomber Jacket, the jacket to die for.

golden

Jag satt ihop ett litet kollage med Givenchy jackan jag skulle kunna dö för! seriöst, skulle nästan kunna döda för den. galet snygg!


calm down.

komiskt att första snön kommer på första advent. igår kom alltså första snön här i sundsvall. fan har ont i huvudet nu... tror jag ska lägga mig och vila en stund med musiken på. kommer inte kunna vila utan kommer vilja hoppa runt upp och ner till musiken hahaha får sån energi. får lyssna på the weeknd, drake och trey! de får lugna ner mig haha. c ya!

Aleks ft. Mohammed Ali - Robot


Kendrick Lamar - HiiiPower

thefader:  PREMIERE: KENDRICK LAMAR f. BUSTA RHYMES
http://www.2dopeboyz.com/wp-content/uploads/2011/06/20110628-SECTION801a.jpg

Let me introduce you to, Kendrick Lamar!!! om ni inte kände till han innan så bör ni ta reda på vem han är. grym som fan är han. guuud vad bra HiiiPOWER är! real shit han rappar. vad tycker ni?

Lyssna via spotify på Section.80. Kendrick Lamar – Section.80!

fjärilar på väggen.



Äntligen hemma från skolan! den här dagen kändes oerhört seg. började 12 men de två lektioner jag hade gick verkligen jätte segt. Imorrn ska jag baka lussebullar! så himla gott!! raaauuwwrr! MUMMA. Har ingen aning om vad jag ska göra idag. tänkte ju baka idag eftersom jag inte har nåt annat för mig men mamma ville vara med och hon har inte tid idag.

Vill ni veta vad jag gjorde igår? storstädade mitt rum. då menar jag verkligen storstädade! jag skurade, dammsög, dammtorkade överallt, rensade och sorterade mina kläder och möblerade om! ja, jag tror att mitt rum aldrig varit så fint som det är nu! riktigt rent och snyggt. möblerade även om så att nu känns rummet lite större och möblerna står på en bättre plats, så att det både ser bättre ut och är mer bekvämligt (eller hur man ska säga). Kände för en förändring helt enkelt och det blev superbra!!

Det ända som fattar nu är att få upp lite dope shit på väggarna. det enda jag har på väggarna är hyllor och en spegel. Har ju en stor affish med rihanna på som ska upp, måste bara skaffa en ram och lite andra coola saker som jag vill hänga upp.

Juste! farfars fjärilstavlor! dom är ju as ball. Min farfar fångade fjärilar i afrika och satte dom i tavlor. sjukt häftigt! det är inga små fjärilar heller och de flesta är säkert utrotningshotade eller väldigt sällsynta. han har även fångat skalbaggar och sånna småkryp men jag är så sugen på att ha sånna på vägen då jag inte precis gillar kryp. men de är fett coola med.. blir fan rädd! alla fall i sommras då jag var ner till malmö, där farfar bor och hälsade på honom så fick vi även se han skorpion som han har! FATTA HUR STOR DEN VAR ELLER! SJUKT. vet inte exakt men säkert 20 cm!!!! alltså var den enorm! den var riktigt läskig. nu ska jag käka, är verkligen vrålhungrig! puss.

Method Man X Redman X How High Part 2

hahahah så roligt! lyssnade på den här låten för ett aaaantal år sedan. ett bra tag sen om vi säger så.

minns hur jag sjöng med i refrängen och tyckte det var så himla bra. diggade videon hårt. haha en gammal go låt.


'Till I collapse

'Till I collapse är en av de låtar som sitter mig närmast hjärtat. vad fult det där lät men ni fattar. Lyssnar alltid på den här låten när jag riktigt förbannad eller ledsen. När jag känner att livet suger, när jag är fett less på livet. dom stunder när jag bara vill slå ner nån. då jag är riktigt jävla arg, förtvivlad eller ledsen. låten passar perfekt att lyssna på då. känns skönt att höra Eminem och Nate vid som stunderna. låten liksom keeps me going! blir lugn sen efter jag lyssnat på den några gånger. saknar Nate dogg som sjutton. men musiken finns ju kvar som tur är och Eminem är helt enkelt bäst! han är bäst på alla sätt. han är obeskrivligt jävla grym. Hua, vad bra han är.


vado X SF2

Har precis laddat ner vados efterlängtade Slime flu 2. här kan ni ladda ner SF2!


Mac & Devin Go To High School

Roligt att så många gör album tilsammans nu för tiden, kanye och jay-z, kid cudi och Dot Da Genius släpper ett tillsammans den 30 januari. Och så har vi ju wiz och snoop. längtar verkligen tills deras soundtrack till filmen kommer. har dock ingen aning när filmen kommer ut. ska bli kul alla fall!! "Mac & Devin Go To High School" 13 december tror jag det droppar. inte långt tills dess. jag längtar hehe. young, wild and free är as härlig alla fall.


Common X Celebrate

Nu är det inte långt kvar tills sen 20 december. då droppar common sitt nya album "The Dreamer, The Believer". Men jag är ju utomlands då (åker den 17onde) så jag får lyssna när jag kommer hem, kommer hem i början av januari. så länge får vi njuta av celebrate!


Stella Mwangi Ft. Mohombi - Hula Hoop

lyssnade på stella och hennes debut album och jag gillade det. jag diggar verkligen stella! hon är cool haha. tänker på nicki när jag hör henne. hon är norsk om ni inte visste det. lyssna och titta på videon till partylåten "hula hoop" som hon har gjort med mohombi.


you feel hopeless

känner igen känslan.


The Weeknd – The Knowing (official video)

OH MY! oh my! OOOOOH. fan ska jag säga. äntligen the weeknds first "official" video. Abel♥

The Weeknd - The Knowing (Official Video) from xoxxxoooxo on Vimeo.


Congorock - Babylyon

alltså. FINNS EJ ORD FÖR HUR MYCKET JAG ÄLSKAR BEATET. det är galet!
verkligen galet man blir galen hahhah. BABYLOOOON!!! haha fuckin illllllest. kan inte sluta lyssna.


Boldy James


where have you been.

HELLO BOYS AND GIRLS! ligger på sängen och har musiken som baaaaaaah dånar ut högtalarna och fet bas. som det ska vara! haha. Slutade skolan halv 3 och funderar på vad jag och mina två polare ska hitta på. ska vara med dom sen ikväll efter middagen tror jag. ska forsätta lyssna på yelawolf, rihanna, drake, wale och mac miller. alla har ju nya grejor satt är ganska busy hehe. puss på er!

rolig bild. minen jag gör slår allt. fett roooolig hahaha.

snoop

åh vad skönt det är att inte ha några läxor eller prov. så skönt. lyssnat på musik hela dagen och hoppat runt här hemma. sett på tv med mammi och bara tagit det lungt idag. det är väldigt nice faktiskt.

åååh fan jag vill ha pengar. vill typ köpa nya underkläder och myskläder!!! tofflor!! det är typ det bästa som finns att köpa. så niiiice! tur studiebidraget kommer på onsdag eller när det är. haha knäpp jag är. nya bhar och trosor here I come. HAHA.

orkar inte med min natthumor. what is brown and rhymes with snoop? hahahaha klura på den ni. orkar inte... HAHAHAH! vi hörs imorrn är alldeles för trött nu och har knas humor. natti natti. hahaha snooop!! kärlek till den snubben. gör mitt liv så mycket roligare och mer underbart. ska lägga upp några snoop låtar jag diggar just nu. godnatt nu!


Jason Derulo X Fight For You

han är min! okej? HAN ÄR MIN. I FIIIIIGHT FOR YOU! min Jason, bara min. haha töntig jag är.


N.O.R.E ft. Pusha T & Meek Mill - Scared Money


sky

Sitter på skolan nu och har precis gjort klart en spanska uppgift. strax ska vi gå på lunch tror jag. potatisbullar! det är gott. tänkte säga en sak. om ni inte visste det redan så är alla bilder om jag inte skriver något från tumblr, bilder som jag har reblogat. så om ni vill veta källan är det bara att klicka er in på min tumblr som jag har länkat i menyn längst ner. Där finns alla bilder som jag har lagt upp i bloggen. om det är egentagna bilder så skriver jag det. Så nu vet ni om ni inte redan gjordet det.

skulle verkligen vilja ha den här.

novacane

Sitter och försöker skriva klart min engelska summery. eller ja, det är inte en summery utan fyyyra st. har gjort två så har två kvar... har verkligen ingen ork eller lust. då skriver man ett blogginlägg istället? haha. Japp det gör man. Imorrn efter skolan ska jag städa mitt rum! roligt att veta för er. nää men jag tänkte möblera om faktiskt. om jag hinner det. jag har inga planer inför helgen.. får se vad som händer. sitter just nu och lyssnar på min musik (duuuh! när gör jag inte det?) delar med mig av en lista till er! den är sjukt nice→ Novacane. Lyssna på den nu! det är mest rnb skulle jag tro. ska forstätta lyssna och tare chill ett tag sedan ska jag forstätta med engelskan. puss


Dump Truck


Alchemist & Oh No

Trey Songz X Top Of The World

Trey, sötnos hahhehe. så bra låt. jag spelar den om och om igen.


Snoop Dogg X Wiz Khalifa X Bruno Mars X Young, Wild & Free


"Våran värld är sjuk, passa på och njut för imorgon kan det vara slut"

Stress, Aleks, Dida Adam Tensta, Eboi - Tystas ner (live tv4)

fatta förstå

en gammal goding som är så bra som den kan bli. Tror inte det kan bli mycket bättre och klokare text!
"Du måste fatta beslut, våga säga till, tänka till, säga ifrån om dina päron är spån! ingen rätt att dem får slå dig!
behandla dig och få dig. att glömma dina känslo, dom ska lyssna och förstå dig! FATTA FÖRSTÅ!!"


Ambitious girl, you just wanna win, and you'd rather chase your dreams, then to try to chase these men.

official310:  ambitious girl…

make my day.

"go ahead, make my day."
kan inte sluta trycka replay. legendariskt. klassiker! haha. Clintan börjar bli gammal! eller ja han är gammal. man glömmer nästan bort hur gammal han faktiskt är. 81 år gammal. men jag insåg det nu senast när jag såg bilder på honom från någon gala. Sjukt duktig skådespelare och på att göra filmer. en riktig talang. min favoritskådespelare. han är nästan som min idol, det är faktiskt så. ser upp till honom och kommer verkligen bli ledsen den dagen han går bort.


the weeknd

Abel and his sexy voice!!! The weeknd♥


Common X Sweet


watch the throne

l3nf:  WTT
illroots:  WTT


kan watch the throne tour komma till Europa, Sverige? please! kommer dö om dom kommer hit och dö om dom inte kommer. haha jobbigt läge.

cause my main bitch...

intospaces:  Oze108 Kiro by sabeth718 on Flickr.

Drake X Take Care

Älskar take care. det är sjukt bra. Drake är så bra och härlig. Drizzy♥

http://hiphop-n-more.com/wp-content/uploads/2011/09/drake-take-care.jpg
http://sidewalkhustle.com/wp-content/uploads/2011/11/Drake-Complex-Magazine-Dec-2011-Jan-20126.jpg
http://www.gatusnack.se/wp-content/uploads/2011/11/drake-complex-2011-cover-450x6091.jpg

Rihanna X you da one

Det här gillar jag!!! YOU DA ONE THAT A DREAM ABOUT! skit bra rihanna. she's baaaaad hahaha! lyssna på cockiness. älskar den låten. as grrrryyyyym. oooh booooy i want yooooooouuuuuuuuu!!! I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT WHEN YOU EAT IT! FAN hon är tillbaka. the old Rihanna is back! Det är nytt på samma gång men ändå är de old style back. lite blandat.

http://rnbxclusive.com/wp-content/uploads/2011/11/Rihanna-You-da-One1.jpg

SHOUT OUT TO THE BAD BITCH IN THE MIRROR

She's a bad bitch. min Rihanna! jackan är galet snygg. kan jag också få den?

romansbarbie:  omg ur so sexy

Young Jeezy X T.I. X F.A.M.E.


Kinda Like A Big Deal!

sitter och lyssnar på musik som ni kanske märker. har lagt upp några videos nu hehe. ska ringa mamma och be hon köpa chips!!! CIPS. stannar hemma ikväll och vilar. klarar inte av att göra mycket för min hosta. DEN TAR KÅL PÅ MIG. kan typ inte göra nånting. blir bara anfådd och hostar tills jag mår illa. så blir film kväll med mamma haha. nice. Imorrn ska jag ha girlnight med veronica och cim. dom ska sova hos mig eller jag hos dom. får se hur vi gör. blir nog inte mycket sova alla fall. myyyysigt! ska ringa mamma nu, c ya.

vilka grabbar! you like it?


AMBITIOUS GIRL

OOOOOOOOOOOOOOH. OH.


Big L X Put It On


Ja Rule X Spun A Web


Illest Motherfucker alive

lägger upp den igen. typ obeskrivligt bra. det är verkligen så. ILLEST MUTHAFUCKER AAAAALIIIIIIIIIIIIIIIIIIVE. thaaaaat shit cray. wtt äre bästa som gjorts. typ. puss på er för nu ska jag forsätta rappa till watch the throne. ILL. c ya.


talk that talk

Jag har börjat komma över det nu. alltså, att det inte blev någon koncert. hon har ju varit på semester nu i italien, lilla rihanna gumman. bra det, att hon vilar upp sig och så. det förtjänar hon och hon behöver det. såklart kunde jag inte låta bli att tjuvlyssna på låtarna från nya talk that talk. skit kvalite och inte hela låtarna. gillar det jag hör. hon är grym som vanligt. längtar tills jag kan lyssna med bättre kvalite. det är en grej jag stör mig nå sjukt mycket på. inte alls likt mig att känna så här men. det är så många som helt plötsligt börjat gilla rihanna. typ nu helt plötsligt är hon grymmast och alla lyssnar på hon. det är faktiskt sjukt störande då jag har avgudat henne sen 2005, då jag lyssnade på If It's Lovin' That You Want och Pon De Replay. jag lyssnar inte bara på hennes hitlåtar som alla andra. poplåtarna. pop som alla randoms älskar. men försöker att inte störa mig på det. roligt att fler gillar hon. hennes popiga sida då. jag gillar inte riktigt den typen av musiken som hon gör. eller jag gillar ju det med men jag föredrar inte dom låtarna.


braking dawn part 1

ikväll ska jag se breaking dawn part 1 på bio med cim, veronica och sofia. ska bli roligt!! hostar som fan fortfarande. inte roligt alls. så fort jag blir de minsta anfådd så känns det som jag måste spy för jag inte får någon luft. kul. aja skit i det. stannade hemma från skolan för jag kännde att jag verkligen inte orkade det.


the worst days


Wale X Miguel X Lotus Flower Bomb


rihanna, talk that talk promo pics part 2.


Rihanna, talk that talk promo pics.

http://petitmonstre.blogg.se/images/2011/rihanna-talk_that_talk_deluxe_edition-frontal_174409413.jpghttp://www.fantronomy.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/rihanna-talk-talk-promos1.jpgRihannahttp://cdn.rap-up.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/rihanna-ttt-2.jpghttp://www.thecsperspective.com/wp-content/uploads/2011/11/AllCDCovers_rihanna_talk_that_talk_2011_retail_cd-front.jpghttp://thatgrapejuice.net/wp-content/uploads/2011/11/rihannanewpromo-1-copy.jpghttp://iamboigenius.com/wp-content/uploads/2011/11/Rihanna-Talk-That-Talk-Promo-Shot.jpgRihannaRihanna


STRESS X MEDINA X ALLYAWAN X vissla på dom


Mohammed Ali X Ison & Fille X Ghettobarn del 2


TIMBUKTU X ALLT GRÖNT


trouble on my mind (live in nyc)


yelawolf X Gangsta Boo X eminem X throw it up



jag kunde inte låta bli att lyssna! blev så nyfiken. hade egentligen tänkt att vänta till den 21. och det gick ju sådär... haha.


Happy Birthday Amber

åååh! dom är så jävla söta tillsammans. vill vara lika kära som dom två. så gullig wiiiiz är!!!
MY baby! nooo haha. his amber's! haha alla fall gulligt av han! sötis.


aladdin

tror jag drar in till birsta med mamma imorrn. blir bra det. har tänkt att köpa två par byxor på H&M beror på om dom är snygga på. får se hur jag gör... kommer verkligen vara helt död imorrn men fan orkar inte sitta hemma nå mera. stannar nog hemma från skolan på måndag, känner att jag behöver det men vi får se hur jag mår imorrn. på tisdag är jag back on track alla fall. nu ska jag sova. godnatt.



så härlig film. disney är oslagbart. lätt de bästa filmerna. Aladdin är absolut en av mina favoriter. ska drömma om prinsar inatt. sweet dreams.


cop

faaaaaan vad less jag är! snälla gud vad vill du mig? hostar som en jävla gris. okej, jag ska vårda mitt språk lite mer här i bloggen. lovar. ser inte bra ut. gör verkligen inte det. alla fall imorrn ska jag upp tidigt så jag hinner till birsta innan kl 1. ska se andré och olle från idol! roligt att mina två favoriter från idol kommer hit. vet inte vem jag ska ta med mig dock. får försöka få tag på någon nu eller så går jag med mamma min. nu ska jag skynda mig till baka till tvn, ser på någon cop-film på tv11 från 90-talet skulle jag tro med eddie murphy. tror hans namn stavas så. fett härlig film. typ min stil. aja vi hörs sen kanske.

morgon

god morgon, gooood morgoooon! sitter i sängen och äter godis. det känns bra. faktiskt riktigt bra. gott äre! har sovit ganska bra inatt. bra det. min blogg kan inte vara så rolig just nu. jag bara klagar för det mesta. har helt glömt bort att titta igenom lpskivorna. ska göra det snart återkommer med vad jag hittar. c ya!

att slitas i stycken.

precis lagt mig i sängen. mår ganska bra just nu. det är nog för att mina bästa vänner, bafucin och alvedon har ställt upp för mig och stöttat mig hela dagen. kärlek till er bästisar. hua!! natten som var, var inte alls rolig. inte ett dugg. har haft riktigt hög feber i natt. när jag har hög feber så drömmar jag alltid mardrömmar. det är alltid samma drömmar också. fy vad hemska de är! det känns verkligen till 100% som om det är på riktigt. känns verkligen som real life. går alltid i sömen och pratar medans jag sover. alltså mamma och pappa märker inte att jag sover föräns de märker jag snackar gojja. alla fall, jag drömmer inte någon halvläskig mardröm utan kan nog mer jämföra det med en sawfilm. vill ni veta mer? det känns som om jag ska spricka. jag blir typ uppblåst och liksom gigantisk och så är mina organ på väg att tryckas ur mig. håller helt enkelt på att spricka och explodera. allt i rummet förvandlas till farliga saker typ knivar, svärd och vasa föremål osv. tillexempel när jag var i Indien och hade feber så trodde jag bla. att takfläktarna var vasa knivar som typ skulle slakta mig och ramla ner på mig. nice. det är verkligen riktigt hemskt. tänk er att alla organ dras ur dig och du spricker. kan ju inte kännas bra. får verkligen panikattacker och skriker att jag kommer att dö. ska inte berätta något mer nu. vill ju inte att ni också ska få mardrömmar! jag vet alla fall hur de i saw känner sig. med hur som helst vaknde imorse vid halv 6 och trodde att mina organ skulle slitas ut och att jag skulle dö. gick in till mamma och vaknade typ då. gick och tog alvedon och sen la jag mig igen och vakna vid 1 tiden. därav att jag missade den stora händelsen. 11-11-11-11-11. jag sov alla fall inte bort hela dagen så kunde ju önska mig nåt endå.

nog pratat om min feber och mardrömmar.
idag så upptäckte jag mammas och pappas LP-sammling! ooooh vad nice. mamma lovade att vi ska köpa en ny spelare eftersom den förra gick sönder. ska bli så kul! men nu ska jag försöka sova så att jag blir frisk någon gång. fett less på att vara sjuk all the time. vill inte mitt liv ska stå på paus som det gör just nu. så tråkigt att sitta hemma hela tiden. förstår inte vad jag gör för fel? jag väntar tills att jag blivit helt frisk. alltså någon vecka eller mer efter att jag varit sjuk. sen börjar jag träna igen och så blir jag sjuk direkt igen. hinner bara gå runt 2 veckor från att jag varit förkyld så är jag sjuk igen... någon som kan hjälpa mig!???? vad gör jag för fel. någon som vet? help me, please!

vi hörs imorrn. godnatt.

brownmon3y:  ICE CUBE of N.W.A. by Jazmin Million on Flickr.


det ska bli så spännande och se vad jag hittar för intressanta skivor! vet alla fall att kära marley familjen finns. för de minns jag sen jag var liten.

yelawolf


booba X paname


Petter X AFC X Repa Skivan


oldschool

smackdahoe:  RIP Nate Dogg hippatodahoppa:  and we be …knockin da boots baby :)  hippatodahoppa:  Slam boyz hippatodahoppa:  Now that me and the devil are on the same team im a hit the mainstream with ill raps thats poison like gang green ritual-de-lo-habitual:  Nas & Big L illestxdopest:  1,000 words keep-it-trill:  cutie
babylonfalling:  Large Professor, Ali Shaheed Muhammad, Phife, and Q-Tip at Q-Tip’s birthday party. Photo by Koi Sojer for The Source (1993)

ord som gör ont långt in i själen.

skrik och tårar. fula ord. sånt man absoult inte vill höra. hemska ord. elaka ord. ord som inte borde få komma ut. ord som inte borde få existera i tanken ens. på med hörlurarna och låt musiken ta över.

we all die.


Kanye West Thanks The City Of Philadelphia For Amber Rose

så fint gjort. något av de finaste han gjort. min älskade kanye!


Pusha T X Tony Montana


stress X playlist

fan vad bra det här är. otroligt bra. precis de här jag behövde. alla sveriges bästa rappers på en och samma skiva. och det är inte bara någon enstaka låt som är bra utan de flesta är grymma!! glad jag blir! tror inget kan slå rapp på svenska. typ det bästa som finns! ska fortsätta lyssna på the playlist nu. gör det ni med!

klicka på bilden för att öppna albumet i spotify.

fml

fuck my life. är så otroligt less nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till. det verkar som om jag har blivit sjuk igen!!!!!! ÄR SJUK EXAKT HELA TIDEN. fattar inte vad som är fel. orkar inte med det här. vad gör jag för fel? försöker liksom träna och bli lite mer fit for fight som man bruka säga, MEN det går ju inte om jag blir sick all the time. känns som om mitt liv stoppas hela tiden. som om gud trycker på paus. fml rent utsagt!!

OutKast X roses

CAAAROOOOOLINNNEEEEE!!!!
I know you'd like to thank your shit don't stank, But lean a little bit closer, See roses really smell like POO-OO-OO Yeah, roses really smell like POO-OO-OO! hahahahaha fan vilka minnen! känns som det var igår jag lyssnade på låten den för första gången. hur gammal var jag? 11 kanske jag var. försökte hänga med och i rappen när de gick som fortaste. och kan säga att det inte lät bra... haha! OutKaaaaast!


MOVITS! X Timbuktu X Na Na Nah!


illest muthafucker alive

herre min gud. jackan. kanyes jacka. finns inte ord. vet inte vad jag skulle ta mig till om jag hade den. galet. give me.
FAN WTT MÅSTE KOMMA TILL EUROPA OCH SVERIGE. GISSA VEM SOM SKA STÅ LÄNGST FRAM?

GIVE ME THAT FUCKING JACKET. NOW. OH god give me all the clothes!
hellyeahleggo:  WATCH THE THRONE @ MSG 11/7 by skinnyboybalki on Flickr.
throwyadiamonds:  I NEED IT ALLLLLLLL  gimme!!<3
hellyeahleggo:  Watch The Throne (Opening night of the tour - ATL) by estesworld2010 on Flickr.
moneyclothesnhoes:  “What more can I say, we killin’ em”
throwyadiamonds:  sexy-sweaters seriously need to start making these, I WOULD BUY SO MANY !!!

och så skulle jag bära sweatern här ovan när jag står där längst fram vid scenen.
tänk om de kunde tillverka den på riktigt!!! vill inte ens tänka tanken. that shit craaaaay!

bandana

doonerlikeskoolaid:  proper nice

OH GOD. vet ni hur gärna jag vill ha den eller? jääääävulst snygg. jag överdriver inte! önskar jag hade den.

19.36

vill ni veta vilka mina absoluta favoritlåtar är? hm.. jag vet inte om jag vågar lägga upp dom. de är typ, miiiiina!! förstår ni hur jag menar? vill liksom inte avslöja dom för dom betyder så mycket för mig och har betytt så mycket. vi får se hur jag gör. är hyffsat trött nu efter att ha varit på skolan och the gym.


Stor X Lilla Shorty



lyssnar på den här låten nästan varje dag innan jag går och lägger mig. okej, inte varje dag men ofta. min kvällslåt. godnatt.

You Let Me Win, You Let Me Ride, You Let Me Rock, You Let Me Slide & When They Lookin You Let Me Hide.

binkloves:  Pretty Brown Brown.


Joe Frazier, R.I.P

19919050:  R.I.P   Joe Frazier 
nevver:  Dead at 67, Joe Frazier

I'mma try to swim from something bigger than me

läget? har egentligen inte mycket att säga. var inte så jobbigt att gå till halv 5. helt okej faktiskt. imorrn ska jag träna dirket efter skolan så kommer nog hem runt 5-6 tiden imorrn med skulle jag tro. intressant inlägg hade mycket intressant saker att säga. juste inte så långt kvar till jul nu!!! ska ju åka till marocko då i 3 veckor. det ända negativa med det är att jag inte kommer vara hemma på nyår. hade helst velat vara hemma då och haft kul med mina vänner men nu blir det inte så. en annan rolig grej är ju att jag kanske ska gå på nån festival där nere i africaaa. typ goa trance. ganska nice det! får se hur det blir med det. ska forsätta lyssna på musik nu. c ya!

societyaintshit:  (via imgTumble)

Iggy Azalea X My World

ASSÅ SHIT IGGY! vad äre jag ser!!!? Fan tyckte pu$$y var helt okej, typ lagom och nu bah BAAAM BOOM!!!! MY WORLD! galet iggy! shit vad bra hon är, that shit goes hard. och hennes kläder är ju bara att dö för! hon är sjukt snygg. watch out!!! iggy är farlig. JAG VARNAR ER.


Hodgy Beats X Left Brain X CRAP


tyler as cassie



hahahaha orkar inte med tyler!!! han gör min dag VARJE DAG. fett skön kille!

23.35 kan inte sova.

Färg? svart skulle jag tro
Plats? långt härifrån
Land? indien, just nu i livet så.
Bok? kommer inte på nu.
Fordon? lambo! in my dreams
Serie? Greys Anatomy, fresh prince of bel air, friends
Artist? svårt. men jag säger kanye west.
Café? 7elven
Åt du senast? kvällsfika, endast en toast.
Drack du alkohol senast? ...
Läste du en bok senast? för någon dag sedan, har med skolan att göra.
Var du senast på festival? i sommras.
Köpte du något senast? donken i lördags.
Kysste du någon senast? för länge sedan.
Svor du senast? idag förmodligen.
Sjöng du senast? idag
Klagade du senast? säkert idag!
Saknar du? saknar ingen för tillfället.
Rörde dig sist? vet inte.
Vill du slå? tror inte jag vill slå någon.. inte vad jag kan komma på.
Kramade du senast? minns inte... tragiskt.
Kysste du senast? secret
Vill du prata med? hemlig
Skrev du till sist? nicole på fb
Vill du vara som? jag är mig själv
Sårade dig sist? vill inte tänka på det
Blir du galet full med? ...
Gjorde dig riktigt glad senast? veronica var det nog.
Fick du sms från senast? orkar inte titta men gissar på verran.
Är vackrast på jorden? vackraste som någonsin funnits på jorden är tupac amaru shakur.
Ska du gifta dig med? det vet jag ju inte nu.
För många vänner? nej.
Tvångstankar? ibland
Någon psykisk sjukdom? nej.
Någon fysisk sjukdom? nej.
Färgat håret? ja.
Brutit några ben? nej.
Några piercings? öron.
Egen dator? ja.
Gjort bort dig rejält? massor med gånger.
Bra självförtroende? jadå, ganska så bra ja!
Komplex? ja.
Kysst någon? ja
Tagit nakenbilder? nä
Sagt jag älskar dig till någon idag? minns inte.
Bjudit ut någon? nä
Varit kär? nej inte riktigt kär... tror jag har svårt för att bli kär.
Blivit kär i någon på nätet? nej

forever alone?

halv sitter (ligger nog mer än jag sitter) här i sängen och försöker lära in min historian tills imorrn. har prov. PROV! det där hemska ordet. hatar det ordet mest av allt. nä, jag hatar ordet läxa mer och ordet plugga. låter hemskt i mina öron. borde ju egentligen plugga (nu sa jag det fula ordet) och inte skriva här i bloggen.. mycket man borde men inte gör. skitsamma ska inte skriva mer om mitt jävla skolarbete. så otroligt ointressant! skönt att jag börjar skolan 12 varje måndag alla fall. sjukt nice. jag känner mig så ensam. fan äre för tråkigt inlägg jag skriver? typ depp. men jag är ju deppig så vad ska jag göra åt det? inte mkt. ska stänga av datorn nu och försöka sova här i min ensamhet... fett kallt här på mitt rum. vi hörs väl nåt imorrn. fan! slutar halv 5 imorrn... blir att ta med sig yoghurt och musli till skolan. rullar in mig i täcket och sover nu. godnatt.

sex then cuisine then sex. ©ibjohnson

I Have A Crush On You...

Drake X The Weeknd X Crew Love

The weeknd är ju dödligt bra. helt galet. abel tesfaye... oooh. drake är bra han med! får inte glömma han haha.



common X sweet


Deadly Combination


Mike G X Story Of A Girl


common & nas

hand-on-the-pump:  Making music visible

bo0bie:  Common is by far one of my top 3 favorite rappers


Drake X Nicki Minaj X Make Me Proud


Drake X Headlines

Jag har helt glömt bort att lägga upp drakes nya video till headlines. så här är den! typ härlig låt, känner mig lugn när jag lyssnar.


I guess i got my swagger back

hellyeahleggo:  Frank Ocean in Rolling Stone Magazine’s “Hot List”  oh god he is so hot!
slick-vick:  8 MORE DAYS till my friends and I hit up the Theophilus London Timez Are Weird Tour concert in Boston!!!! DAY1FANS, indeed WE ARE! I’m beyond excited! We got up with Theo last month at the HOB w/ Lupe and it was EPIC! I have no doubt in mind that this one will be too! AHHHH! SO EXCITED!!!!! <3
FOLLOW PHARAOHS-N-REBELS ^__^follow pharaohs-n-rebelsimwhat-theywant:  l0uboutin:  fypharrell:  (via flymisterfly, coolkidnextdoor)

ägg

gooood morgon!!! haha. mamma väckte mig och så hade hon gjort frukost. kokta ägg. det är faktiskt riktigt gott med ägg. vissa tycker ju ägg inte alls är gott men jag tycker faktiskt det är gott haha. som sagt köpte inte så mycket grejor i stockholm. köpte ett par leggings på zara, vanlig tröja på gina tricot och ett halsband på topshop. fan jag önskar topshop fanns här i sundsvall. finns så mycket coolt där, lite mer unika grejor. swag på de. jaja man kan inte få allt man önskar. pappa har fixat nu så vi får pengarna tillbaka för konserten. är fortfarande ledsen kommer nog vara det ett tag till. ville så himla gärna se min rihanna. min bitch typ. nej vänta, jag är hennes bitch. skitsamma. hon kommer väl tillbaka till sverige får jag hoppas. men det känns bara så himla jobbigt att åka ner dit igen. liksom en repris. aja ska försöka glömma det här och gå vidare. haha... jobbigt det ska vara. ska fylla diskmaskinen nu. c ya



chris brown hahaha! chris tyckte han borde kört på de där. lite sexigt liksom.

one comment

Kommentar
isa ibrahim
om Common X Blue Sky:
Tycker att du e supergrym som lyssnar på Common, han är bara för underbar! Har även kollat genom din blogg och tycker verkligen att den är superb och väldigt intressant! Fortsätt så! :)

svar
I know, han är riktigt bra! gud vad roligt att höra!! blir så glad! tack :D har varit lite dålig med uppdateringen på sistonde. men jag ska försöka bli bättre på det och lägga upp mer egentagna bilder.

jackets


jag skulle kunna dö för dom här jackorna! nästan i alla fall. sjukt vad snygga jackor!
hade jag dom skulle jag fan va lycklig haha. önskar jag hade råd att köpa alla fyra nu på en gång. I wish.

Common X Blue Sky

Common, alltid lika bra. han vet vad han håller på med. still gryyyym som fan. lyssna på texten noga. lägger upp lyrics videon med.


ASAP Rocky


gillar verkligen den här snubben! det är lite tyler swag över honom, men bara lite. men jag brukar inte jämföra artister. alla är unika tycker jag. tycker inte det är nån som härmar någon osv. tycker det är så töntigt när man håller på så där. vafan vi bor ju flera miljader på denna planet det är klart alla det finns likheter mellan oss. MEN tillbaka till rocky. I like him alot! har ni hört hans nya mixtape? grymt äre. ni kan lyssna här nedanför.


I'm gonna marry the night

tycker faktiskt bättre om den här än orignalet. vad tycker ni? jag älskar ju the weeknd så det som gör att jag tycker den här verisonen är bättre. fast alltså den vanliga är ju inte dålig. den är ju jätte bra den med!


en av de värsta dagarna i mitt liv

Hej. är väldigt less just nu. stockholmsresan blev inte som tänkt. Rihannas konsert blev inställd, igen. Har aldrig blivit så besviken i hela mitt liv tror jag. kunde inte hålla tillbaka tårarna seriöst. låter jätte tönigt jag vet. kunde inte rå för det. efter att ha sett fram emot denna dag i 8 månader då vi köpte biljetterna för så länge sedan, fixat med hotell och planerat allt, hur vi skulle ta oss ner dit, sparat pengar. och igår satt vi på bussen och höll på att spricka av förväntan, fick vi syn på globen från bussen, den var helt röd! som loud och hennes hår och efter en massa krångel innan vi kunde ens ta oss in i globen. Jag fick inte ta med min kamera in dit även fast det inte var en systemkamera, det var en digital kamera och det får man ha men jag fick inte av visa störda anledningar. så blev jag tvungen går ut kön som var hundra mil lång och veornica har redan kommit in. fick jag stå i en annan kö för att lämna in kameran där. då kostade det 20kr vilket ingen hade informerat om. jag hade inga lösa pengar.. tar ni kort? sa jag! tror ni dom gjorde det? nej. fick springa in på nån jävla galleria och yta runt där själv utan att veta vart fan det fanns en bankomat. ni kan ju gissa om det var lång kö till bankomaten!!? äntligen var det min tur! stoppade in kortet.. och var tror ni händer? JO KORTET KAN EJ LÄSAS!!? jag fick seriöst ett dampanfall då!!! jag kunde inte tro det var sant. ska jag behöva missa konserten för en jävla 20a. var typ vara en kvart kvar tills det började. paniken som uppstod alltså. veornica fick springa ut därifrån igen och komma med sitt jävla kort och vi fick ställa oss i kö igen. IALLAFALL tillslut kom vi in globen. helt galet stort det är! har aldrig varit på en så stor arena/konserthus eller vad man ska kalla det. vi satt där och var hur glada och taggade som helst. ni anar inte!! det skulle ha börjat för en timme sen.. vi trodde att de kanske drog ut på tiden för alla hade inte kommit in ännu. eftersom det strömmade fortfarande in en massa folk. men så kommer en gubbe ut och säger: "jag är ledsen men jag har en tråkig nyhet. konserten är tyvärr inställd pga. att rihanna har insjuknat igen." jag trodde först det var ett skämt. men det var det inte. tror det här var en av de värsta dagarna i mitt liv. rihanna är min absolut störa idol och favoritartist. tror inte ni förstår hur det känns. de sa även att det INTE kommer bli någon ny konsert utan vi kommer endast få pengarna tillbaka. jag vill ju se hon live! Hon kommer inte tillbaka. jag är så besviken. en av mina drömmar är att träffa rihanna. fattar inte hur jag kan ha sån otur. varför skulle hon bli sjuk just nu. men huvudsaken är att rihanna mår bra och att hon tar hand om hälsan. den går först! ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag kommer inte kunna lyssna på rihanna på ett bra tag. tror verkligen inte jag klarar av det. är alla fall hemma nu och om vi bortser från det om konserten så har allt annat varit bra. avslutar här.

Ingen av er lär orka läsa. men kände jag var tvungen att skriva av mig.

Big Sean X Nicki Minaj X Dance (A$$) Remix


maniac



Fett äcklig och hemsk kortfilm. dock inte så blodig som den kunde varit. men mitt i det hemska så måste jag säga att cudder är så jäääääääääävulskt het. dör typ. THAT'S MY MAN! som ni kanske redan vet så tycker jag kid cudis röst är den sexigaste som finns.

nu ska jag packa vidare tills imorrn. kl 7 kommer sjuktsen och hämtar oss. blir filmtittande i bilden på vägen ner till stockholm. jag ska alla fall se filmen Never Die Alone med DMX!!! D to the M to the X!! fuck yeah. han är sjukt snygg han med. sick. uppdaterar förmodligen från hotellet imorrn. c ya!

Lloyd Banks X Shock The World


Omari Shakir X Like A Book

I love this guy Omari!!! I could read u like a book baby... looooooove him.
haha det är liksom bra fast ändå inte. svårt. tror det är därför jag gillar.


Rihanna concert X Stockholm X Ericsson Globe X 11-11-01

OH vad glad och hyped jag är! i morgon drar jag, veornica, emma och cim till stockholm. Rihanna blev ju tvungen att ställa in sin koncert i malmö. förstår hur ni känner er ni där nere i malmö. jag skulle förmodligen börja böla som en liten unge. hur hade ju fått någon slags utmattning typ. hälsan går ju först! och vi vill väl inte hon ska må dålig eller riskera häslan! jag förstår att hon inte kunde ha mått bra om hon ställer inte hela koncerten. men som det ser ut just ska hon genomföra koncerten ikväll alltså och imorrn kväll då vi ska se hon. Rihanna gör allt för sina fans så klandra hon inte så hårt för de här med malmö. Ni får nog ett nytt datum. hon kommer inte svika er. Rihanna♥

HÄR och HÄR kan ni se hur vad som gäller just nu och hur Rihanna mår.


Omari Shakir X Different

Fan vad jag diggar den här killen, da beat goooes hard! shit. drogar ner mig i låten.. kan inte sluta lyssna!


RSS 2.0