snoop

åh vad skönt det är att inte ha några läxor eller prov. så skönt. lyssnat på musik hela dagen och hoppat runt här hemma. sett på tv med mammi och bara tagit det lungt idag. det är väldigt nice faktiskt.

åååh fan jag vill ha pengar. vill typ köpa nya underkläder och myskläder!!! tofflor!! det är typ det bästa som finns att köpa. så niiiice! tur studiebidraget kommer på onsdag eller när det är. haha knäpp jag är. nya bhar och trosor here I come. HAHA.

orkar inte med min natthumor. what is brown and rhymes with snoop? hahahaha klura på den ni. orkar inte... HAHAHAH! vi hörs imorrn är alldeles för trött nu och har knas humor. natti natti. hahaha snooop!! kärlek till den snubben. gör mitt liv så mycket roligare och mer underbart. ska lägga upp några snoop låtar jag diggar just nu. godnatt nu!


Kommentarer
Postat av: veronica

klockan är halv 10 och du är trött. hur gammal var du nu igen..?

2011-11-24 @ 22:34:04
URL: http://vvvveronica.blogg.se/
Postat av: Forstagatan

Hej! Säljer av en del av min gamla garderob och tror att det finns en hel del där som skulle kunna falla dig i smaken, en del 80-tals hiphopinspirerade plagg, samt en massa sneakers, gå gärna in och titta på http://forstagatan.blogg.se (klicka dig fram mellan kategorier) :)

2011-11-25 @ 13:47:07
URL: http://forstagatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0