lägger ner bloggen

ska jag fortsätta blogga? Tror jag lägger ner bloggen nu. jag uppdaterar sällan, lägger nästan inte upp några bilder. Och föresten är det någon som läser mig blogg? NÄ, trodde väll det också! uppskattar er som har komenterat så fint!♥ tack för mig nu tänker jag inte blogga mer, men bloggen får finnas kvar så länge. får väll vara lite mer social på facebook istället!:D









grrr♥ nu orkar jag inte ladda upp fler! buhu.. mitt sista inlägg.
Hejdå föralltid!


20 oktober

nä nu får jag ta och rycka upp mig!!! helt otroligt vad jag är L A T. ni ska bara veta.. finns så mycket jag skulle kunna göra på dagarna nu men jag är ju så lat. skulle TEX kunna städa upp bombnedslaget som är på mitt rum, plugga, fixa till min skog till ögonbryn, duscha, rensa garderoben så att alla nya kläder får plats. men nej istället springer jag mellan datorn och TVn.. haha nolife. men alla är på skolan eller praoar medans jag sitter hemma och deppar haha. pluggade lite igår allafall på Fysiken. yes, duktig tjej. hörs!

M U S I K!!!! ♪♫♥

Usher featuring Pitbull – DJ Got Us Fallin' In Love

Tinie Tempah – Let Go (feat. Emeli Sande)

Melanie Fiona – Monday Morning

Usher – More

Mike Posner – Cooler Than Me - Single Mix

Eminem – Love The Way You Lie

Tinie Tempah – Written In The Stars (feat. Eric Turner) (Non-UK Clean Radio Version)

Jay Sean – 2012 (It Ain't The End)

Eminem – Not Afraid - Explicit Version

Mike Posner – Cheated

Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan

Darin – Lovekiller

Katy Perry – Teenage Dream

Flo Rida – Club Can't Handle Me - Feat. David Guetta

Daniel Adams-Ray – Dum av dig

Shontelle – Impossible - Main

Kings Of Leon – Sex On Fire

Justin Bieber – U Smile

Selena Gomez & The Scene – A Year Without Rain

Shontelle – Take Ova

Cee Lo Green – Fuck You

Katy Perry – Pearl

Eminem – No Love

Maroon 5 – Misery

RedOne – Kick Ass - Radio Edit

Asher Roth – G.R.I.N.D. (Get Ready It's A New Day) - Explicit Version

Toteking – Redes Sociales

Rihanna – Only Girl (In The World)

Willow Smith


Willow - Whip My Hair

Wills Smiths unge kan sjunga! Willow Smith♥ är bara 9år men kan sjunga så där bra!
hon kommer bli nåt stort tror jag. haha söt hon är! "I whip my hair back and forth♪♫"


19 oktober

hej, urstäka att jag inte bloggat något på några dagar. vet inte riktigt varför, har inte känt för det typ. Igår praoade jag som mekaniker, målad golv & konteinrar, sopade, lyftte saker och la på sin plats och skitatde ner mig ORDENTLIGT, ni skulle sett! haha! alldeles svart överrallt! fetaste fläcken på näsan. provade även svetsa lite! haha värsta läskigt!! har inga bilder för tog inte med kameran.. ååå! jag hade så gärna velat ta med den det hade blivit grymma bilder och ni hade fått se hur jag såg ut.. med skyddsglasögon, hörselskydd, overall och handskar, men är så rädd att förstöra den där. passar inte att ha med mobiler, kameror osv. dit!

Min jacka kom även igår den var lite smått förstor så vet inte hur jag ska göra, men jag tror jag behåller den ska prova den lite senare idag igen och se när jag har på mig pyjamas nu hehe blir bättre att se hur den ser ut när jag har normala kläder på mig.

sk
a göra lunch nu, puss!♥


varför

heeeeeeej! stannar hemma med lilla syster idag, bara hon och jag hemma. jag är trött och helt slut typ! och jag vet inte känner mig inte på så bra humör mycket som snurrar runt i hjärnan på mig. har lust att.. äsch jag vet inte. allt känns så jobbigt. orkar inte. det blir att glo på film hela dagen och trycka i mig chips typ. hejdå




alltså jag har inga bilder..


snabbt inlägg♥

hej! ett riktigt snabbt inlägg kommer här. Har nyss duscha, ska torka håret, platta och välja kläder. tar bussen till Birsta sen med mina busungar till bästisar..♥ dom är hel kansiga jag lovar:D haha! *puss*

14 oktober

Rihanna- Only Girl (In The World) KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!! FÖR ATT SE MUSIKVIDEON!!

tja, allt bra med er? ätnligen är har videon SverigePremiär! Rihanna är bäst så är det bara, fyfan vad bra hon är!♥ hihi! japp, nu ska jag träna lite inför svenska redovisningen imorgon! ikväll är det Robinson (hahaha! Gurkan är ju bara för skön, arg jag blir om dom röstar ut han..) och säsongs-start för Criminal Minds!!!♥ ska bli kul att se det, älskar det programmet! kommer nog bli en läskig och spännnade start på säsongen! haha jag tycker faktiskt att det brukar vara lite smått läskigt och äckligt! men det är väll det som gör Criminal Minds så bra:D alla fall så är det Fredag imorrn om ni inte har hängt med.. Äntligen!♥ ska åka och köpa Jeans imorgon!:) NICE. nej nu ska jag plugga lite. puss!!:)



haha! mitt knark..


söker efter en röd halsduk

usch! har inget att säga.. skolan var jobbig idag. är inte på humör för att blogga, inte på humör för att göra nånting alls i över huvud taget! men jag måste plugga nu inför redovisningenpå engelska (vi ska alltså redovisa på engelska, skit kul!) imorrn som vi fick veta vi ska göra idag och inför redovisningen på svenskan, på fredag! fan hatar att redovisa. inte roligt alls.

JAG EFTERLYSER EN RÖD HALSDUK! VAR FINNS DET ATT KÖPA? SNÄLLA... NÅGON SOM VET!!?

Iphone 4

nu är det gjort, jag har besämt mig för att spara till en Iphone 4. Punkt slut. sagt är sagt.
jag svär jag ska inte bryta detta löfte nu! HÅLL EMOT FRIDA! KÖP INTE EN MASSA SKRÄP DU EGENLIGEN INTE VILL HA!!! KÄMPA NU. Jag ska köpa en Iphone. jag börjar spara till Jul eller lite före. Det ska jag gå. JAG SKA HA EN Iphone 4.



loud


så här ser omslaget ut till Rihannas kommande album LOUD ut.


jag kan knappt vänta alltså!!!! tills Rihannas album LOUD♥ släpps! längtar så att jag tror jag dör...  håller på att spricker av förväntan. den 16 November! längtar tills "only girl (In The World)" musikvideon kommer ut, här är en Video från inspelningen av låten "What's My Name" som kommer med i albumet!:)



längtar även tills “Who’s That Chick” - David Guetta ft. Rihanna släpps! klicka HÄR för att se videon, men det är inte den riktiga videon och kvalitén är rikigt dålig men bättre än inget. sen så säger många att Rihanna härmar Kary Perry osv. men jag kan ju säga att dom säkert inspereras av varandra för att dom är typ bästa vänner så inte så konsigt. men Rihanna är Rihanna och Kary är Katy. tycker det är löjligt när man ska hålla på att säga att den artisten härmar den och WB hit och dit. tex. att Ke$ha och christina aguilera härmar lady gaga och bla.. bla bla! hur som helst kan vara ganska så fjantigt ibland. oftast är säger man bara så för man är avundsjuk.. letar hela tiden efter någon likhet.. "JA!! MADONNA HAR NÄSTAN SAMMA SKOR SOM LADY GAGA I VIDEON!" "ja, jag kom på nåt att klaga över!" löjligt!

OBS: jag lovar jag ska inte skriva om kändisar något mer på ett tag nu. det är ingen kändis-skvaller blogg jag har. fast ni kanske vill jag ska fortsätta med det också? haha aja, hörs sen!♥


inspiration från bikbok






12 oktober

hej, sitter här proopp mätt! har varit och ätit kinamat♥ tror jag gifter mig med en vårulle! går det? haha.. varit och kolla på Hus i Haga också! pallar inte med ljusta asså. nu flyttar jag! skoja, närå men aa. vet inte vad jag ska säga. ska beställa min jacka nu men vet inte vad jag ska ta för strl!:O aja hejdå!:)



tyra banks

nu börjar Top Model!! måste springa till TVn! skynda er att sätta på 3:an nu.. men håll med mig om att Tyra Banks är vacker och skicklig:) varje måndag kl 20:00 ser vi Tyra Banks och tjejorna i TV-rutan, andra avsnittet nu ikväll! puss♥





              



rihanna in my heart♥

jag kan inte vänta... kommer vara överlycklig när albumet kommer ut! LÄNGTAR SOM FAN


11 oktober

hej! har ont i magen idag.. typ magknip! hade det i Lördags med, fattar inte vad som är fel. det gör typ ont när jag rör mig så stannade hemma från skolan idag. tänker poppa popcorn nu och se på The Event och Robinson på TV4play och SVTplay. ha en bra dag allesammans!


Chao


tips på snygga klackar


❤just a dream



Nelly- Just A Dream


10 oktober

God morgon! vaknade för en timme sen. var nästan inte hemma nånting igår så hann inte blogga. alla fall så igår var jag på Cim och Simons (Cims systers barn) dop, haha så söta. sen fika i hos Diana, tårta och bullar!:) gick hem sen åt middag och drog ut med tjejorna vi typ hade tråkigt och gick typ till Mc donalds.. bla bla! träffa några fula ungar och fick skjuts hem sen, haha! rolig kväll med Veronica♥ Emma♥ & Cim♥. 

I fredags
var jag på birsta med veronica och cim. köpte inget kände att jag inte hitta något jag ville ha så höll hårt i plånboken för att inte köpa nåt onödigt. Är ganska bra på att köpa sånt jag inte vill ha egenligen. hm.. vi såg på Idol och hände på Ljusta Gården.. "what is love.. oh baby dont hurt me! NO MORE!!♪♫" haha!

i torsdags
pluggade jag, hade Matteprov och Spanskaprov på fredag.



skynda skynda

ursäkta för dålig uppdatering. har lite brottom nu berättar senare vad som har hänt de senaste dagarna. ska skynda att fixa mig nu! har precis duscha för jag ska på dop nu, mer om det sen. hejdå!♥


äckligt!

HAHAHA..... var bara tvungen att berätta en snuskig, äcklig och hemsk grej.. haha! mamma höll i en kyckling som alltså är Ogrillad, hel men utan huvud! HAHA! det såg så hemskt ut, och så gjorde hon så att den danska typ till musiken på radion, fan vad hemskt. usch! haha... stackarn då och så skrattar vi. tänk att vi dödar djur och sen äter dom. vi DÖDAR dom bara för vår skull. hemskt. kanska ska bli vegan eller vegtarian? näe.. det skulle jag inte klara av haha! KÖTT ÄR GOTT. haha aja... hejdå!

Onsdag den 6 oktober

hej, alltså oj! måndag och Tisdag går jätte fort, vi slutar vid 1 båda dagarna. hinner knappt med och imorrn är det redan Torsdag. Men det är ju bara skönt. juste nu behöver jag er hjälp! är jackan snygg eller inte? kan inte bestämma mig tycker den är super snygg men samtidigt ful? vet inte hur den skulle se ut på mig. HELP ME! ska jag köpa den vad tycker ni?:) ska plugga biologi nu, har prov imorrn! men glömde säga till carin om det så får hoppas hon har gjort iordning provet till mig! (har kvar det provet från 8:an) C ya





säg vad ni tycker nu! snälla:rolleyes: är osäker så skulle uppskatta er hjälp:) vet inte riktigt vad jag tycker om jackan. det är en höst jacka men man kan ha den på Vintern också. Alltså jag hade tänkt ha den nu den här månaden typ, jag ska ju köpa en vinterjacka så tänk inte på det. jaja haha! SÄG VAD NI TYCKER NU! jag tror jag vill ha den:D





fotade lite nyss! älskar verkligen ljus, alltså stearinljus! att ha ljus tänt det blir liksom så himla mysigt brukar tända ljus när jag är hemma och är sjuk och då känns allt bättre, mysigare och lite trevligare! brukar ha ljus tänt annars med ibland. lyktorna med en stad på är köpt på icamaxi, tycker dom är cool. nu ska jag plugga lite biologi och spanska, får se vad jag göra sen, hejdå!♥


Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the Stars


forever and a day

hej gullungar:D allt bra med er? jag mår super bra jag! har precis smörjt in mig med bodylotion, duschade innan det. Kände för att ta en dusch bara! man känner sig så fräsch efter. lyssnar på musik, kollar bloggar och funderar över hur jag ska göra så att mina pengar räcker till allt jag vill ha. Alltså jag vill ha två jackor jag hittat på Bubbleroom har suttit och fundera över vilken jag vill ha helst men kan inte välja. vill ha båda men då har jag inte råd med byxor/jeans jag tänkte beställa från nelly... vilka problem jag har, haha! hejdå! vi hörs senare:)

4 oktober


Eminem ft. Lil Wayne - No Love

ni måste lyssna på låten och titta på videon! med Eminem och Lil Wayne, grym! Ganska coolt att nästan 4 miljoner redan har sätt klippet på bara 5 dagar:O hm... annars så är allt bra! nyss ätit ris och nuggets. ska pyssla om mig lite nu, ta en ducsh, raka benen, ansiktsmask och sånt ni vet. Ska se på TopModel sen, säsong 14! alltså nyaste från i år. jaja hehe vi hörs gullungar!♥

3 oktober

hej på er! idag är det söndag igen! Helgen gick fort, tänker forsätta slappa, softa HE-HE och bara ta det lungt idag! känner mig inte så pigg på att göra nåt. imorgon börjar TopModel, nyaste säsongen! ska blir roligt att se:) juste ni måste se klippen nedan! han är så jäkla bra:) mina favoriter i Idol är Geir, Olle, Minnah, Elin, Jay, och Alice!

NI MÅSTE LYSSNA! annars missar ni nåt! shit, vad bra han är asså! OLLE HEDBERG♥



älskar dom



köpte dessa skor idag! stadiga, bekväma, och riktigt snygga! jag älskar dom♥

så skönt att denna vecka är slut nu, den har varit så jobbig! nu återgår jag till vanlig bloggning, det låter bra va? Imorgon blir det kalas/fest eller vad man ska säga för pappa, med alla släktningar. ska se lite på TV nu tänkte jag, vi hörs i morgon. puss!


shopping

dagens shopping från Birsta!:)



puss♥


RSS 2.0