the night is young, what the fuck u wanna do?



Jag har faktisikt inte haft tid eller ork att blogga. Ledsen att det varit lite dött här ett tag. Har varit så himla trött efter skolan. är nog inte riktigt van att kliva upp tidigt än. men ska inte skylla på det haha. inga ursäkter. jag ska bättra mig istället!! Jag berättar vad jag gjorde i fredags.. för gjorde typ inget speciellt de andra dagarna förutom att vara i skolan vad jag kan minnas.
I alla fall skolan började halv 9 då vi fotograferades till skolfotot. man bah kul. äsch skit samma hur jag såg ut orkar inte slösa engergi på det haha. sen hade vi matte, historia och lunch. Efter lunchen var jag, klassen på teater och såg "skärp dig" tror jag den hette. den var faktiskt bra och rolig inte tråkig eller dålig som de andra gånger jag varit på teater. De drev typ med ungdomen eller nåt sånt, haha ganska kul. Efter det gick jag, Veornica, Sofia och Nicole till IN och tittade på modelljakten, Kenza och Andreas var ju där. Det typ sög haha.. aja är väl roligare för de som deltar än för de som tittar på. tog bussen hem för bytta om och knarka alvedon sen bussen in till stan igen med the girls. vi åt på Biteline och var på bio och såg Apornas Planet, jag tyckte den var väldigt bra!! James Franco är en av mina favoritskådespelare så inte så konsigt haha. roligt att det förmodligen kommer en andra film, en fortsättning. skön kväll med the best♥

VAD GÖR JAG JUST NU DÅ? jo jag lyssnar på Watch The Throne på stereon med hööööögsta volym!!! värsta basen. härligt. dunk dunk. DUNK. HELT GALET NÄR HAM GÅR IGÅNG!!!! WAHAHA.
aja hahaha! vad har ni för er denna lördags kväll? Jag tänkte bara vara hemma och slappa med mamma och syrran. På måndag fyller syster år. På fredag åker mamma till Barcelona. På tisdag nästa vecka kommer pappa hem från Afghanistan (stava jag rätt?). vilket betyder jag blir ensam hemma från fredag till tisdag. nice det. FF FÖR FAN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0